Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Και κάτι άλλο για τη "νέα γρίππη"

Σημείωση: το κείμενο που ακολουθεί το "αλίευσα" από το έξοχο φόρουμ http://truth.freeforums.org.
Η ακριβής τοποθεσία είναι: http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=178&t=4713&sid=593afed7801abace7b567d5d4c873683


της Elizabeth Book
Ακτιβίστρια του Παγκόσμιου Κινήματος ενάντια στους μαζικούς εμβολιασμούς
μτφ. Βίκυ Χρυσού

(τίτλος πρωτοτύπου: Every One In Rochester, New York Is About To Be Murdered)


Πρόκειται να δολοφονηθούν όλοι οι κάτοικοι του Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης.
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009, 11:10 μμ

Ξέρω ότι θα νομίσετε ότι τα έχω χάσει, όταν σας πω πως το ξέρω αυτό, αλλά σας παρακαλώ να μου δώσετε την ευκαιρία να το πω. Έχω τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον των εν δυνάμει δολοφόνων σας στα χέρια του της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Daytona Beach (Daytona Beach Central Intelligence Department). Υπέβαλα εκεί μύνηση για "συνωμοσία με πρόθεση την τέλεση μαζικής δολοφονίας" στις 3 Ιουλίου.

Η αυστριακή ομάδα Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας (Austrian Anti Terrorism Task Force) όπως και και η Αστυνομία της Βιέννης διερευνά τις εν λόγω κατηγορίες.
Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.

Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.

Για σκεφτείτε το για μια στιγμή παρακαλώ! Η Φαρμακοτεχνική εταιρία Baxter είναι μία μόνο από τις εταιρείες που κατονομάζονται για συνένοχη στην μυνήσεις που έχουν υποβληθεί. Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.

Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από πολίτες της. Έχω ακούσει ότι έχουν "πετάξει" ακόμη και τον αμερικανό Πρέσβη! αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δεν θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους. Καλό γι 'αυτούς! Τώρα χρήσημοποιήστε τις θέσεις των χωρών αυτών ως παράδειγμα!

[το ίδιο ας κάνουμε κι εμείς για τη δική μας περίπτωση στην Ελλάδα... σημ. μτφ.]

[...]

Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ. Είναι θανατηφόρα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών, οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι επίσης δριμύτατα.

Οι εκθέσεις κατηγορίες κατονομάζουν ορισμένους από τους πιο ισχυρούς άνδρες στη Γη στα τέσσερα σημεία που περιλαμβάνονται στο αρχείο theevidence . Ο σημερινός Πρόεδρος [των ΗΠΑ] και ο αμέσως προηγούμενος είναι δύο από αυτούς. Ο David D. Rockefeller, ο Henry Kissinger και ο David de Rothschild, κατονομάζονται επίσης. Τα μέλη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (W.H.O.) και τα Ηνωμένα Έθνη (U.N.) είναι επίσης συνένοχοι συνωμοσίας.

Παρακαλούμε να θυμάστε το εξής: Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized), θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες σας, όπου θα μεταδίδεται για έως και δέκα ημέρες. (!) Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!

Θεέ μου! Μην κάνετε το εμβόλιο ΚΑΙ Μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!

Έχω έναν δικηγόρο που εργάζονται σκληρά για μας τώρα. Αυτός πρόκειται να παρουσιάσει μια Διάταξη για λήψη ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στη χρήση ή την αναγκαστική χρήση των εμβολίων αυτών ενώπιον του δικαστηρίου (U.S. District Court) στο Νιου Τζέρσεϊ. Θα ζητήσουμε τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της φαρμακευτικής εταιρίας Baxtrer και κατά οποιαδήποτε άλλης συνένοχης εταιρείας για να τις εμποδίσουμε να χρησιμοποιήσουν αυτά τα θανατηφόρα αδοκίμαστα εμβολία σε άνθρωπους.

Rochester-ιανοί, Δεν νομίζετε ότι είναι πολύ βολικό το γεγονός ότι υπάρχει μία 40 μίλια μακριά αλυσίδα κενών βαγονιών που στέκονται τώρα δεξιά στα προάστια της πόλης σας; Όταν, σε αυτό το δεύτερο προκαλούμενο κύμα, ο ιός αρχίσει να αντιδρά στην κοινότητά σας, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν γρήγορα. Άλλοι άνθρωποι θα αρχίσουν να πανικοβάλονται και έχοντας άγνοια, θα αναζητούν το δηλητήριο ζητώντας να εμβολιαστούν ή θα αγωνίζονται για να μην τους χορηγηθεί.

Οι διεφθαρμένες αρχές, που έχουν δώσει στους εαυτούς τους πλήρη εξουσία πάνω μας, τη στιγμή αυτή κατά τη διάρκεια τούτης της πανδημίας, η ΠΟΥ και ο ΟΗΕ μπορεί να σας συλλάβουν και να μείνετε σε καραντίνα για αόριστο χρονικό διάστημα, ή μέχρι να πεθάνετε, αν αρνηθείτε το εμβόλιο. Αυτά τα βαγόνια πρόκειται σίγουρα να σας μεταφέρουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA.


Αυτά και πολλά άλλα, στο:

link: http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/07/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου