Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Μικρά-μικρά αθλητικά...

-Καλός χθες ο ΠΑΟ, αλλά καλύτερη η Αθλέτικο. Αν δεν υπήρχαν οι ελλείψεις στο ρόστερ του(σε κεντρικό αμυντικό τουλάχστον), που μεταφράστηκαν σε λάθη που έγιναν γκολ για τον αντίπαλο, ίσως και να μην έχανε... Η ρεβάνς στο Βιθέντε Καλντερόν απαιτεί ένα "θαύμα", και οφείλω να πώ, αν και ΑΕΚτζής, ότι ο Ευρωπαίος ΠΑΟ μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Για να δούμε...
-Όσο για την ομάδα μου, την ΑΕΚ, η αλήθεια είναι σκληρή: τα τελευταία 2 χρόνια έχει "κοντύνει" σαν μέγεθος, πάει να βρεθεί κάτω από ΠΑΟΚ, Άρη (και δεν εννοώ μόνο σε επίπεδο οικονομικό και ρόστερ, αλλά κυρίως σαν εκτόπισμα, σαν ομάδα που θα προσελκύσει νέους οπαδούς). Όσο για το σημερινό ματς στη Ρουμανία; Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να πάρει ένα σκορ πρόκρισης, να μην ηττηθεί...
-Καλή επιτυχία και στον άλλο Δικέφαλο, αυτόν του Βορά! Πιστεύω ότι τους "έχει" τους Ολλανδούς.
-Ας είχε και η ΑΕΚ έναν Καραγκούνη και έναν Σαλπιγγίδη... Όχι μόνο για την ποιότητά τους, αλλά και την ψυχή και το πάθος που βγάζουν στο παιχνίδι τους.
-Όσο για τον Κυριάκο; Όταν έχεις συμβόλαιο με μια ομάδα, το οποίο μάλιστα ορίζει και συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης, τότε η σωστή επαγγελματική συμπεριφορά επιτάσει την όποια πρόταση έχεις από κάποια άλλη ομάδα να την γνωστοποιείς πρώτα στην ομάδα που αγωνίζεσαι και μετα κάνεις οτιδήποτε άλλο.
-Αλλά ο Κυργιάκος όχι μόνο δεν έκανε αυτό, αλλά λέγεται ότι διαπραγματεύτηκε μόνος με τη Λίβερπουλ και ούτε λιγο ούτε πολύ έθεσε προ τετελεσμένων τη διοίκηση και τον προπονητή του!
-Και όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε το αντίθετο από αυτό που διακήρυτε την προηγούμενη βδομάδα, όταν έλεγε ότι θα τιμούσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ! Πώς το λέμε αυτό; Κωλοτούμπα είπατε; Ναι, σωστά!
-Και η...χαριστική βολή: Το "Goal" αποκαλύπτει ότι ο Κυριάκος δόθηκε δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς(!!!), έναντι 800.000 ευρώ. Δηλαδή του χρόνου ο παίκτης, αν δεν πείσει με τις εμφανίσεις του μένει ελεύθερος(!). Πέρα από τις ευθύνες του παίκτη, οποία κατάντια για την ΑΕΚ και τη διίκησή της!
-Η οποία, πέραν όλων των άλλων, ενώ ήξερε τουλάχιστον 2-3 μέρες για τις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τη Λίβερπουλ, είχε αφήσει σε μαύρα μεσάνυχτα τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος το πληροφορήθηκε εν είδει τελεσιγράφου από τον ίδιο τον Κυργιάκο! Παράνοια δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο!
-Μια απλή παρατήρηση θέλω να κάνω: Σίγουρα για κάθε παίχτη και δη Έλληνα, αποτελεί μεγάλη τιμή και πρόκληση στην καριέρα του να παίξει σε ένα ιερό τέρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως η Λίβερπουλ. Κάτι που σωστά επισημάνθηκε στα έντυπα και τηλεοπτικά ΜΜΕ. Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι αν θα έλεγαν τα ίδια αν ο Κυργιάκος δεν αποχωρούσε ας πούμε από την ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων και της γενικής απαξίωσης, αλλά από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.Φοβάμαι πως όχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου