Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ, Δ.Τ. ΙΝΚΑ 248

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ
ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
Υπάρχει μια εκκρεμότητα εδώ και 20 χρόνια μάλλον και την ώρα που μοιράζαμε το ανωτέρω αριθμός 247 ΔΤ, για την ελευθεριότητα των τραπεζών με την απόφαση του Α.Π., δίπλα μας, η δωρεάν εφημερίδα του ομίλου MODERN TIMES GROUP που κυκλοφορεί σε 23 χώρες και 19 γλώσσες, είχε το ακόλουθο άρθρο σε πρώτη αναγνωσιμότητα, σαν υποστύλωμα στην δήλωση του κ. Στρός ΔΝΤ προς όλους τους Έλληνες, με ύφος εκπαιδευτικής καλοσύνης, για να μην κλαίμε δηλαδή κατά την επαναφορά της Ελλάδας που θα γίνει στο σωστό δρόμο, από εκείνον και να βοηθήσουμε όλοι, [αναρτώντας όμως εξ αντιδιαστολής αφ ενός μεν ότι οι 300 πολιτικοί εκπρόσωποί μας για 20 ολόκληρα χρόνια αλλά και τώρα, δεν μπόρεσαν, αφ ετέρου δε χωρίς να παρατίθεται άλλη αιτία, εκτός από την διάχυτη ένταση στην συμπερασματική άποψη των καταγγελιών που δεχόμαστε, ότι δήθεν είναι μετριότητες, ανίδεοι, αγράμματοι και αναρμόδιοι, ενδιαφέρονται μόνο για την μισθοδοσία τους και την συνταγματική ιδιωτία της Ελληνικής Πολιτικής, καταλήγοντας ότι το πρόβλημα που δεν μπόρεσαν να χειριστούν οι πολιτικοί πρέπει να το λύσουμε εμείς οι πολίτες κατά τον κ. Στρός].
Μας τονίζουν στο κέντρο καταγγελιών, πως φαίνεται ότι το ζήτησαν οι πολιτικοί μας,, από τον κ. Στρός ΔΝΤ, να μας μιλήσει πατρικά, να δεχθούμε δηλαδή την επώδυνη επαναφορά μας ως σωτηρία, χωρίς κανείς τους να έχει δημοσιοποιήσει διαφορετική σοβαρή και τεκμηριωμένη πρόταση, να την έχει καταθέσει στην βουλή και να έχει ζητήσει την απόφαση της ολομέλειας. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=66638
Ιδιαίτερη αξία έχει η ψυχολογική κατασκευή του κειμένου, από την ελληνική δημοσιογραφία, με ύφος προς ασθενείς που δεν πρέπει να αντιδράσουν, η αλλιώς της έντιμης φιλικότητας, σύμφωνα με τον Μαξ Κάιζερ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, του δήμιου προς τον κατάδικο πριν την εκτέλεση. Το παραθέτουμε ακολούθως αυτούσιο.
[«Μερικές ημέρες ακόμη» θα διαρκέσουν οι συζητήσεις των αξιωματούχων του ΔΝΤ με τις ελληνικές αρχές, όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Ντ. Στρος- Καν, το ΔΝΤ διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για το σχέδιο στήριξης στην Ελλάδα και συνεργάζεται καλά με την Ε.Ε. στο ζήτημα. «Μέχρι τώρα δεν συμμετείχαμε στις διαβουλεύσεις, απλά προσφέραμε τεχνική υποστήριξη», ανέφερε, ενώ τώρα έχουν αρχίσει συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση. «Δεν υπάρχει μαγική λύση για να μπορέσει να λυθεί με έναν εύκολο τρόπο» το ελληνικό πρόβλημα, είπε χαρακτηριστικά, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Αναφερόμενος στις προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν, εξέφρασε κατανόηση για το γεγονός ότι οι Έλληνες πολίτες «είναι κάπως διστακτικοί, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που έκαναν οι Ευρωπαίοι, και τώρα και το Ταμείο, είναι προς το δικό τους συμφέρον. Αυτοί πρέπει να επιλύσουν το πρόβλημα που έχουν, και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το κάνουν, δεν υπάρχει εύκολη λύση». Πρόσθεσε δε ότι «όλοι μαζί, η κυβέρνηση, ο λαός, οι επιχειρήσεις, τα συνδικάτα, και το ΔΝΤ, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να επαναφέρουμε; την Ελλάδα στον σωστό δρόμο. ● ΜΕΤΡΟ Παρασκευή 23.04.2010]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου