Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Η Autonomia EXPO ετοιμάστηκε για τις 28, 29 και 30 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ είναι η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή, την ανεξάρτητη διαβίωση και τις προσαρμοσμένες τεχνολογίες και είναι έτοιμη για να ανοίξει την πόρτα της στις 28, 29 και 30 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Με σύνθημα το «η επιβίωση είναι τέχνη» σε μια έκταση 4000 τ.μ. 70+ περίπτερα θα παρουσιάσουν χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες, καθώς επίσης και στους επαγγελματίες στον χώρο της αποκατάστασης και της ειδικής αγωγής.

Η Autonomia EXPO είναι μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε τις διαθέσιμες τεχνολογίες και υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία και στην ελληνική αγορά ώστε με τη βοήθεια αυτών των τεχνολογιών και των υπηρεσιών να διατηρήσετε ή να βελτιώσετε το δικό σας προσωπικό ανεξάρτητο τρόπο ζωής. Είναι μια επίσης μεγάλη ευκαιρία για όλους εκείνους τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τους επιχειρηματίες που θέλουν οι δραστηριότητές τους να μην εμποδίζουν τους καταναλωτές με αναπηρίες και ειδικές καταναλωτικές ανάγκες.

Η Autonomia EXPO είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την ανεξάρτητη διαβίωση. Είναι μια έκθεση αυτής καθεαυτής της αναπηρίας ως εμπειρίας και ως διαφοράς συνθηκών και όρων ζωής. Πέρα από την Autonomia EXPO των περιπτέρων υπάρχει και η Autonomia EXPO των διαδρόμων όπου χιλιάδες άνθρωποι με κάθε είδους αναπηρία αποτελούν ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί γνήσιους πρεσβευτές μιας αξιοβίωτης και απελευθερωτικής αναπηρίας και δείχνουν τους διαφορετικούς τρόπους που χρησιμοποιούν τις ίδιες προσαρμοσμένες τεχνολογίες για να διατηρήσουν το δικό τους ανεξάρτητο τρόπο δημιουργικής ζωής.

Είναι αυτονόητο πως η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες.

Πληροφορίες για την πρόσβαση στην Autonomia EXPO μπορείτε να βρείτε στο http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=585

Η Autonomia EXPO υποστηρίζεται από τη μεγαλύτερη, αλλά και μοναδικά προσπελάσιμη, καμπάνια γνωστοποίησης που γίνεται στην Ελλάδα και στοχεύει στην ενημέρωση των ανθρώπων που ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας, των καταναλωτών με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες. Η καμπάνια της Autonomia EXPO δεν περιορίζεται μόνο στους ανθρώπους που ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας. Ενημερώνει ταυτοχρόνως και όλους τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τους επιχειρηματίες που θέλουν η χρήση και η κατανάλωση των υπηρεσιών τους και των προϊόντων τους να μην εμποδίζει.

Στο http://www.autonomiaexpo.org/?p=984 μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό «διαφημιστικό» σποτ που πρόκειται να παίξει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η Autonomia EXPO διοργανώνεται από το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και από το http://www.disabled.gr/. Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι μη κερδοσκοπική υποστηρικτική εταιρία και όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν.

ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ, http://www.disabled.gr/ και http://www.autonomiaexpo.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου