Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΤατζής κυκλοφορούσε με τσεκούρι το οποίο "φύτεψαν" σε συλληφθέντα! Γειασάν τον δημοκράτη, τον Παπουτσή!..

πηγή: http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4901
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1267176



Σε συνέχεια της δημοσίευσης που έγινε πριν μερικές ώρες στο indymedia, και ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα μας σε φωτογραφικό υλικό, τόσο επαγγελματιών φωτογράφων, αλλά και διαδηλωτών που έχουν δημοσιευτεί, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όντως πρόκειται για το ίδιο μπλε τσεκούρι που δημοσιοποίησε η αστυνομία ότι βρέθηκε πάνω σε διαδηλωτή.

Αντίθετα στις φωτογραφίες φαίνεται πεντακάθαρα, ότι το συγκεκριμένο τσεκούρι βρισκόταν μέσα σε χακί τσάντα ματατζή που κρέμεται από τη μέση του.

Διακρίνουμε το τσεκούρι και τον ματατζή που το συνοδεύει σε διάφορα σημεία στην πλατεία Συντάγματος, και φυσικά διαφορετικές ώρες.

Άλλες πληροφορίες εδώ


Αναλυτικά παρακάτω:



ένα τσεκούρι κάνει βόλτες...


Image scaled down

το τσεκούρι "στη θέση του" βολτάρει στην οδό Πανεπιστημίου, 30-40 λεπτά μετά την σύλληψη του παιδιού που του το φύτεψαν, ο οποίος συνελήφθη στην πάνω μεριά του Συντάγματος, στις 2:10 περίπου.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε σύλληψη που έγινε 30-40 λεπτά αργότερα από διαφορετική διμοιρία.


άλλη μία



κι ακόμα μία αποκαλυπτική



Image scaled down

προσέξτε εδώ την λαβή του τσεκουριού, είναι ακριβώς η ίδια. Διακρίνεται ακόμη και η μαύρη ίδια γραμμή στο πλάι της λαβής


η σύλληψη



όπως βλέπουμε καθαρά, πρόκειται για εντελώς διαφορετική διμοιρία που έκανε τη σύλληψη, από τα σήματα στα κράνη τους.

Βλέπουμε επίσης ότι κοντά στον συλληφθέντα δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο πεσμένο στο έδαφος, εκτός από μία σημαία με άσπρο πανί, που βρίσκεται μερικά μέτρα παραπέρα.



Η ιστορία του τσεκουριού

Οι "κυρίες" που βρίσκονται δίπλα στους μπάτσους είναι εθελόντριες ρουφιάνες του φασιστοπατριωτικού χώρου. Κυκλοφορούν ανάμεσα στους διαδηλωτές και φωτογραφίζουν κόσμο.
Αυτές οι "κυρίες" έδωσαν τον πιτσιρικά στα ματ. Παράλληλα τον τράβηξαν και φωτογραφία που δημοσιεύουν στο φασιστοσάιτ τους καμαρώνοντας για τη ρουφιανιά τους.

Οι ματαδες κυνήγησαν τον κόσμο στη Χαλκοκονδύλη και βρήκαν το τσεκούρι στο δρόμο. Το πήραν μαζί τους και το φύτεψαν στον φερ''ώμενο "τοξότη" μαζί με μια ζώνη με μπουκάλια κι ένα παλούκι. Ούτε χταπόδι να ήταν. Μετά οι ίδιες "κυρίες" πήγαν στο σύνταγμα και ρουφιάνευαν άλλους.
Αν ζητηθεί η φωτογραφία να την ανεβάσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου