Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Παρακαλείσθε να το δείτε! (ΒΙΝΤΕΟ)

http://staratalogia.blogspot.com/2011/03/blog-post_2262.html

…και να το μεταβιβάσετε σε όλους τους φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολύ ισχυρό... Πολύ γραφικό, αλλά να το μοιραστείτε με όποιον οδηγό γνωρίζετε.

Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια!

Αυτό πρέπει να είναι γνωστό σε κάθε άνθρωπο που έχει τα κλειδιά ενός οχήματος και την... ικανότητα της οδήγησης υπό την επήρεια με διαταραχές της κριτικής και το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει μια ζωή-περιστατικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα αυτός ή αυτή που έρχεται σε αυτή την κατάσταση.

Είναι ίσως μία από τις πιο έντονες διαφημίσεις που έχω δει ποτέ.

Ελπίζω ότι με την αποστολή αυτού του μυνήματος, μαζί με άλλους, θα κάνει τη διαφορά και αν μόνο μια ζωή σωθεί, αξίζει τον κόπο απλά να πατήστε «αποστολή» και ίσως να σώσει μια ζωή σήμερα ή αύριο ή στο μέλλον.

Νομίζω ότι για την Αυστραλία θα πρέπει να πούμε ότι έχει τα κότσια για να κάνει αυτή την καμπάνια σε όλους όσους έχουν άδεια οδήγησης και να την βγάλει στον αέρα από την τηλεόραση ... είναι πολύ συγκινητική και μια πολύ ισχυρή επίδραση αυτή την περίοδο.

Παρακαλώ διαδώστε αυτό μαζί σε όλους τους φίλους σας και ίσως μπορεί να είναι υπεύθυνη για την σωτηρία κάποιων ανθρώπων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου