Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 306/Σάββατο 30.04.11


Το Βιώσιμο χρέος και……. Η Αλήθεια ότι μπορούμε να το ξεφορτωθούμε αντί να ζούμε και να αργοπεθαίνουμε μαζί του.

-Σοκ και δέος. Από τις αστείρευτες δυνατότητες παραγωγής της χώρας.

-Δεν Είσαι σκουπίδι. Είναι σκουπίδια οι τραπεζίτες που πήραν την θέση της παραγωγής.

Δεν θα μιλήσουμε εδώ για το πώς με διάφορα έωλα επιχειρήματα παραπλανητικής σκοπιμότητας, δημοσιογράφοι, παλιοληγούρια της κακιάς ώρας, με απίστευτα καταστρεπτικό τρόπο, -για το μεροκάματό τους-, υποστηρίζουν τους πολιτικούς κλπ αρμόδιους, που κλείνουν τις παραγωγικές επιχειρήσεις και την αγροτική παραγωγή δήθεν λόγω ΓΑΠ, η δήθεν δεσμεύσεων προς την Ε.Ε., δεσμεύσεις περί δήθεν απαγόρευσης δασμών και διάφορα άλλα, που αποδειγμένα αποτελούν παραπλάνηση, απλά που είναι μόνο επειδή οι προμήθειες που συμφωνούν, οι αρμόδιοι για το κλείσιμο με τους εισαγωγείς, αποτελούν το εισόδημα διά βίου και από γενιά σε γενιά αλλά και την κεφαλαιακή τους επάρκεια για την διαρκή επανεκλογή τους στο κοινοβούλιό μας με την υποστήριξη των ίδιων παλιοληγουριών δημοσιογράφων.

Αυτό ο κύκλος πρέπει να σταματήσει.

Σταματά όταν αναδειχθεί ποιοι δεν υποστηρίζουν την Ελληνική παραγωγή, Αγροτική, Βιομηχανική, Φαρμακευτική και την ατέλειωτη σειρά των ικανοτήτων παραγωγής και πλούτου Ελληνικού.

Εδώ σήμερα θα διατρανώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, πως μπορούμε χωρίς δανεικά, πως δεν θέλουμε να ξαναβγούμε στις αγορές, πως δεν θέλουμε τους διεθνείς γκάγκστερς του αντιπαραγωγικού κεφαλαίου να σβήσουν την Εθνική μας υπόσταση, με την ακατανόητη, όπως γνωστοποιείται, ανοχή, των εκλεγμένων μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όλων των παρατάξεων.

Ζητούμε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό κο Παπανδρέου:

1. Να απελευθερώσει με αμεσότητα διά της ίδρυσης πάγιας υποστήριξης και όχι μεταβαλλόμενης, την παραγωγή πιστοποίηση και εξαγωγή γεωργικών προϊόντων, που θα προσφέρουν και στους άλλους λαούς το φώς και την αλμύρα στην νοστιμιά της γεύσης τους, και να διατάξει να αφήσει ο υπουργός κατά μέρος, τα έωλα αντιστροφικά επιχειρήματα.

2. Να επιμεληθεί προσωπικά για την άμεση έκδοση της έγκρισης του ΕΟΦ για την Ασπιρίνη του Πανεπιστημίου του Ρεθύμνου του ΑΣΡ και της Gallenica.

3. Να υποδείξει ανάλογα στον υπουργό των εσωτερικών και να γίνει δραστική ενεργοποίηση του Νόμου, περί απάντησης των υπηρεσιών σε 50 μέρες και την αυτεπιβολή της ποινής χωρίς παραγραφτική προθεσμία χρόνου για την γνωστοποίηση από τον πολίτη της μη απάντησης.

4. Να υποδείξει ανάλογα στον υπουργό των εσωτερικών και να γίνει δραστική παρέμβαση προς τις περιφέρειες και τους δήμους, να κλείσουν όλες τις λακκούβες στους δρόμους και να βάλουν πινακίδες με οδονύμια στους δρόμους.

5. Να υποδείξει στους συνεργάτες του, αλλά και ο ίδιος να επιφέρουν με ευρεία συναίνεση του κοινοβουλίου, σταθερά σημεία ελέγχου και ποινολόγησης που θα συμπληρώνουν το Σύνταγμα στο σημείου του ουσία ανελέγκτου των κυβερνήσεων μεταξύ δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου