Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Παναιτωλικός: Υπέγραψε ο Νταβίντ Άντι

http://panaitolikos1926.blogspot.com/2011/08/blog-post_4915.html

Παίκτης του Παιτωλικου είναι από σήμερα ο 21χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ της Πόρτο Ντάβιντ Άντι. Όπως σας ενημέρωσε από χθες το panaitolikos1926.blogspot ο παίκτης ήρθε σήμερα στο Αγρίνιο και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Ο παίκτης αποκτήθηκε δανεικός από την Πόρτο, με τους κυανοκιτρινους να αποκτούν ενα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή σε μια θέση που "πονάνε". Ο Παναιτωλικος πλέον μετά τον Γκολια θα έχει στην διάθεση του και τον Αντι, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα αποκτηθεί κι' άλλος ποδοσφαιριστής για την συγκεκριμένη θέση.

Αναλυτικα η ανακοινωση

Στον Παναιτωλικό ανήκει από το απόγευμα ο Νταβίντ Άντι. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε για ένα χρόνο από την Πόρτο και έφτασε στην Ελλάδα, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Από αύριο Τρίτη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας μας, συμμετέχοντας στην προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο EMILEON SportCenter στις 6.00 μ.μ.



Ποιος είναι ο Ντάβιντ Αντι

Oσο αφορα τον Αντι, ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκάνα με την Wa Allstars FC από την οποία μεταγράφηκε στη Δανέζικη Ράντερς το καλοκαίρι του 2008 σε ηλικία 17 ετών. Εκεί αγωνίστηκε  με μεγάλη επιτυχία μιάμιση χρονιά και έκανε έτσι το μεγάλο βήμα με τη μεταγραφή του στην Πόρτο με 800.000€ τον Ιανουάριο του 2010. Εκεί δεν αγωνιζόνταν και πάρα πολύ όμως οι άνθρωποί της Πόρτο πίστευαν και πιστεύουν στο ταλέντο του και τον έδωσαν δανεικό στην Ακαδέμικα όπυ ήταν βασικός με 20 συμμετοχές και 2 γκολ ,κάνοντας πολύ καλά παιχίδια. Η συνέχεια είναι  γνωστή αφού είναι η στιγμή που έκανε τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό και πάλι δανεικός για ένα χρόνο. Ο Άντι έχει συμβόλαιο με του «Δράκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2013.
Ο Ντάβιντ Άντι είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γκάνας με 13 συμμετοχές , ενώ έχει και 7 συμμετοχές στην U20.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου