Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Νέες μεγάλες αποκαλύψεις στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν: Αμερικανικό σχέδιο για υιοθέτηση του δολαρίου ως εθνικού νομίσματος από την Ελλάδα!!!!

Τα «Επίκαιρα» στο τεύχος 111, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, αποκαλύπτουν Αμερικανικό σχέδιο για υιοθέτηση του δολαρίου ως εθνικού νομίσματος από την Ελλάδα!

 
Το σχέδιο, όπως αναδεικνύεται στο άρθρο των Λεωνίδα Βατικιώτη και Λάμπρου Καλαρρύτη, το οποίο προβλέπει ως καταρχάς πεδίο εφαρμογής του την Ελλάδα, βασίζεται στην πιθανότητα να μην καταφέρει τελικά η Ζώνη του Ευρώ να βγει αλώβητη από την κρίση.


Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:

-          Απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ, στο άρθρο του Σπύρου Τρίψα που θα συζητηθεί, το οποίο επιβεβαιώνει τις παρακολουθήσεις πολιτών που συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ.
-          Τα άρθρα των Ανδρέα Αθανασίου και Ακη Χαραλαμπίδη για τον οικονομικό κλοιό θανάτου που έχει σχηματίσει η Γερμανία γύρω από την Ελλάδα και τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου.
-         Συνέντευξη της Μιλένας Αποστολάκη που κατακεραυνώνει την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.
-         Τη θέση του Περιοδικού «Επίκαιρα» για την «απάτη»  και τις συνέπειες της εφεδρείας στο Δημόσιο.
-        Το άρθρο του Γιώργου Διονυσόπουλου για τα επικίνδυνα παιχνίδια στις Ένοπλες Δυνάμεις.
-         Το άρθρο της Όλγας Τάντου για την ιδιωτικοποίηση τους Αστεροσκοπείου Αθηνών, γεγονός που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου