Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Έσπειραν όλοι τους ανέμους και θα θερίσουν θύελλες...

http://www.stopcartel.info


»
 Σχετικά Αρθρα
Οι 3 ανύπαρκτοι πολιτικά αρχηγοί και ο Παπαδήμος αρχίζουν πλέον να συνειδητοποιούν την κόλαση που έρχεται στη χώρα και η αγωνία ζωγραφίζεται στα πρόσωπά τους. Τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του δοτού πρωθυπουργού και των υπόλοιπων μιλούν απο μόνα τους..
Ο καλά προφυλαγμένος τραπεζίτης μέσα στην ασφαλεία των τραπεζών και οι τρείς υποτακτικοί της οικονομικής ελίτ φαίνεται ότι θα κληθούν απο κοινού σύντομα να αντιμετωπίσουν την -δυστυχώς ανεξέλεγκτη- οργή των πολιτών..

Με  συμφωνία για τις δήθεν «κόκκινες γραμμές» της (ανύπαρκτης) διαπραγμάτευσης αναφορικά με το πρόγραμμα της νέας δανειακής σύμβασης, που υποτίθεται ότι επετεύχθη στη συνάντηση με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, προσέρχεται στη κρίσιμη μάχη της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών τη Δευτέρα, ο δοτός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.Μια Σύνοδο απο την οποία ωστόσο επίσημα απουσιάζει το ελληνικό ζήτημα!


Από τις πληροφορίες προκύπτει πως σε περίπτωση που οι εταίροι επιμείνουν σε ζητήματα τα οποία δεν μπορούν να αποδεχθούν για εσωτερικούς λόγους τακτικής εξαπάτησης των πολιτών τα τρία κόμματα, ο πρωθυπουργός- μαριονέτα της διεθνούς οικονομικής εξουσιαστικής τάξης, θα πρέπει να προχωρήσει και πάλι στο γνωστό θέατρο της διαβούλευσης με τους πολιτικούς αρχηγούς πριν από την τελική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνουν τα κομματικά επιτελεία, έγινε συζήτηση για το αν η ελληνική πλευρά μπορεί να φτάσει μέχρι την κατάργηση του 14ου μισθού προκειμένου να «σωθεί» ο 13ος! Επιβεβαιώνεται όμως ότι φυσικά οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί έδωσαν το «οκ» στον Λουκά Παπαδήμο προκειμένου να ολοκληρώσει την τελική συμφωνία για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση της ολοκληρωτικής σφαγής του ελληνικού Λαού..

Η αβανταδόρικη πρός τους ντόπιους πολιτικάντηδες πρόταση της γερμανικής πλευράς για διορισμό ανθύπατου στην Ελλάδα, απορρίπτεται ως «απαράδεκτη» προκειμένου αυτοί να αποκτήσουν και το εύσημο του αντιστασιακού! Οι πληροφορίες απο τα καθεστωτικά μέσα λένε ότι έτσι χαρακτηρίστηκε όχι μόνο από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς αλλά και από τον ίδιο τον Λ. Παπαδήμο..

Από την άλλη πλευρά δεν είναι ακόμη σαφή τα όρια των πολιτικάντηκων ελιγμών του ελληνικού καθεστώτος τα οποία θα επιτρέψουν σε αυτό να επιχειρήσει την εκβιαστική εξαπάτηση των πολιτών με την απειλή του άμεσου κινδύνου να υπάρξει διακοπή της χρηματοδότησης και άτακτη χρεοκοπία, ενδεχόμενο για το οποίο προειδοποίησε στη χθεσινή του δήλωσή ο Λ.Παπαδήμος σε περίπτωση μη συμφωνίας κυβέρνησης-τρόικας.

Μετά την -τρίωρη σχεδόν- συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Λουκάς Παπαδήμος δήλωσε με ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του την αγωνία για το αν θα πείσει τη φορά αυτή τους πολίτες: «Με τους πολιτικούς αρχηγούς βρισκόμαστε σε απόλυτη σύγκλιση για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων και τις θέσεις που θα υποστηρίξουμε». O Λ. Παπαδήμος τόνισε εκ νέου την κρισιμότητα των περιστάσεων και τη σημασία της ενότητας των πολιτικών δυνάμεων για τη «μάχη» που δίνεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει-φυσικά- με όλες του τις δυνάμεις το δανειακό πρόγραμμα. Η Ιπποκράτους αναφέρει ότι υπήρξε σύγκλιση απόψεων για τα βασικά θέματα της διαπραγμάτευσης.

Από πηγές της Συγγρού προκύπτει ότι ο Αντώνης Σαμαράς υποτίθεται ότι εξέφρασε τη διαφωνία του για το ζήτημα μείωσης μισθών και επικουρικών συντάξεων, πρότεινε σειρά ισοδύναμων μέτρων, ενώ φέρεται να διαμήνυσε ότι δεν μπορεί να δοθεί «λευκή επιταγή» στον πρωθυπουργό, αλλά εξουσιοδότηση για διαπραγμάτευση, ενώ θα πρέπει να γίνει νέα συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς για την τελική απόφαση.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι θα ζητήσει τη γνώμη του (υποβαθμισμένου) Ευρωκοινοβουλίου για το εάν το πρόγραμμα της τρόικας συνάδει με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και τόνισε πως δεν πρόκειται να λάβει θέση πριν έχει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μέσα απο μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία..

«Με τους πολιτικούς αρχηγούς βρισκόμαστε σε απόλυτη σύγκλιση για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων και τις θέσεις που θα υποστηρίξουμε» δήλωσε ξεμπροστίάζοντάς τους  ο Λ. Παπαδήμος,τονίζοντας εκ νέου την κρισιμότητα των περιστάσεων και τη σημασία της ενότητας των πολιτικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω,αυτοί οι 3 ανύπαρκτοι πολιτικά αρχηγοί και ο Παπαδήμος αρχίζουν πλέον να συνειδητοποιούν την κόλαση που έρχεται στη χώρα και η αγωνία ζωγραφίζεται στα πρόσωπά τους. Τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του δοτού πρωθυπουργού και των υπόλοιπων μιλούν απο μόνα τους.. Ένας καλά προφυλαγμένος τραπεζίτης μέσα στην ασφαλεία των τραπεζών και οι τρείς υποτακτικοί της οικονομικής ελίτ φαίνεται ότι θα κληθούν απο κοινού σύντομα να αντιμετωπίσουν την -δυστυχώς ανεξέλεγκτη- οργή των πολιτών..

Έσπειραν όλοι τους ανέμους και θα θερίσουν θύελλες..

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου