Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ! ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΓΩ...ΚΡΙΣΗΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/02/blog-post_7501.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fhellas-orthodoxy+%28Hellas-Orthodoxy%29

Tην άμεση αναστολή της εκπομπής του ραδιοφωνικού σήματος του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας αποφάσισε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, λόγω αδυναμίας καλύψεως του οικονομικού του ελλείμματος για το τρέχον έτος.

Στην απόφαση κατέληξε η ΔΙΣ, μετά την ενημέρωση που είχαν οι συνοδικοί ιεράρχες από τους μητροπολίτες Χαλκίδος Χρυσόστομο, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ και Πατρών Χρυσόστομο, οι οποίοι είχαν ορισθεί ως Τριμελής Επιτροπή για να συζητήσουν, σήμερα το πρωί, με εκπροσώπους των εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος για την ανάγκη μείωσης των μισθολογικών αποδοχών του προσωπικού, ώστε να αποφευχθεί οπωσδήποτε η απόλυση εργαζομένων.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της, που θα έπρεπε να είναι ο πομπός μεταδώσεως του Ορθόδοξου μηνύματος σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό, ΚΛΕΙΝΕΙ!

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως εδώ και χρόνια είχε υποβαθμιστεί από εκκλησιαστικό σε...ανάμεικτο σταθμό "περίεργων" μεταδόσεων, με την ευθύνη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου που έδιωξε όλους τους αξιόλογους ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ παραγωγούς, αντικαθιστώντας τους με ΑΘΕΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ!

Είναι όμως απαράδεκτο να κλείνει η επίσημη φωνή της Εκκλησίας, ενώ κάποιοι μιλάνε και για απόφαση που ελήφθη κατόπιν "προτροπών" της Τρόικας (διαβάστε σχετικά εδώ)!

Ευτυχώς πάντως, που υπάρχουν άλλοι ραδιοφωνικοί εκκλησιαστικοί σταθμοί που προσφέρουν έργο στον πιστό λαό και δεν βλέπουν τα πάντα μόνο...ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου