Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: O ENTIMOΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2658:2012-06-29-16-51-06&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2kifisia-zafeiropoulos

Λέγεται Γιώργος Ζαφειρόπουλος και είναι αστυνομικός. Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ που υπηρετεί ως υποδιευθυντής στην Αστυνομία της Βορειοανατολικής Αττικής.
Καθημερινός άνθρωπος της διπλανής πόρτας.Μόνον που η μοίρα πρόσταξε σε ένα από τα πιο έντιμα στελέχη της αδικημένης αστυνομίας που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Σώμα, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στον χθεσινό πόλεμο της Πολιτείας.
Ο Ζαφειρόπουλος που μεγαλώνει ένα κορίτσι και θέλει να το δει να σπουδάζει και να γίνεται καλός και μορφωμένος άνθρωπος σε μια παιδεία που διαλύεται, ειδοποιήθηκε να πάει στο μέτωπο του πολέμου, όταν όλοι οι άλλοι μεγαλόσχημοι στρατηγοί κάθονταν στις αναπαυτικές πολυθρόνες τους στο αρχηγείο της Κατεχάκη. Πιθανόν χρησιμοποίησαν τον Ζαφειρόπουλο για "τυράκι" στις επερχόμενες κρίσεις του υπουργού Δένδια, που θα πάρει αποφάσεις παρέα με τους κοστουμαρισμέους συμβούλους του(με αυτούς τους κυρίους θα τα πούμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2). Εαν ο ταξίαρχος αποτύγχανε σε μια επιχείρηση που είχε χαρακτηριστικά υπόθεση Ματέι, θα την πλήρωνε αυτός, θα του φόρτωναν τα λάθη οι στρατηγοί που τρέμουν τις κρίσεις και θα τον έδιωχναν απο την αστυνομία ως αποτυχημένο. Ο Γιώργος Ζαφειρόπουλος τα κατάφερε. Και τους ληστές έπιασε και μύτη δεν άνοιξε. Από σήμερα οι στρατηγοί επαίρονται και αφού γλύτωσαν το τομάρι τους, τώρα κάθονται πιο αναπαυτικά στα κάρβουνα αναμένοντας τις αποφάσεις των ηγεσιών.
Ένας ακόμα καθημερινός και έντιμος πολίτης της διπλανής πόρτας που ζει σεμνά και ταπεινά(όπως πιθανόν είχε προαναγγείλει ο κ.Σαμαράς)έκανε το καθήκον του και πήρε από την κοινωνία την σφραγίδα του ήρωα με την βοήθεια άλλων 100 συναδέρφων του που έκαναν το καθήκον τους. Το καθεστώς όμως παραμένει το ίδιο. Διεφθαρμένο μέχρι το κόκκαλο. Με τους έντιμους να βγάζουν το φύδι από την τρύπα άφραγκοι αλλά αδέκαστοι και τους προνομιούχους να γλεντάνε και να μοιράζονται τα αξιώματα, τις μίζες και τα φράγκα, στην υγειά των έντιμων.
Τουλάχιστον κύριε Δένδια, δώστε έναν έπαινο στους γενναίους. Είναι η μόνη ανταμοιβή που θα νιώσουν χωρίς στενοχώρια. Γιατί για τα υπόλοιπα(τις υλικές ανταμοιβές και τα κονέ)φροντίζουν οι συμβουλάτορες που ακριβοπληρώνονται δίπλα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου