Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "Βοήθεια Στο Σπίτι"


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΣΣ


ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΣΤΟ ΒσΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ 6,7,8 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.
 ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΔΗ ΧΑΜΗΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ  ΑΠΡΑΓΟΙ.
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ  ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ  ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ,  ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ  ΣΑΝ ΠΑΡΕΡΓΑ. 
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΚΤΟΥΝ ΟΤΙ   ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ...ΓΝΩΡΙΜΙΑ...ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ.
 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ! 
Σε περιόδους οικονομικής κρίσης η Πολιτεία οφείλει να οργανώνει και να ενισχύει ένα δίκτυ κοινωνικής προστασίας για τους ασθενέστερους, τους έχοντες περισσότερο ανάγκη αδύναμους και ανήμπορους συμπολίτες μας .
Το ΒΣΣ  συνδέεται άμεσα  με την αποφυγή του στιγματισμού και του εγκλεισμού,
άρα λειτουργεί ως αντισταθμιστικό μέτρο στη δύσκολη περίοδο που διανύει το κράτος. αφού το κόστος της κλειστής περίθαλψης είναι κατά πολύ υψηλότερο από αυτό της ανοιχτής.
ΑΦΕΝΟΣ λοιπόν ότι σήμερα, λιγότερο από ένα μήνα  πριν την λήξη του Προγράμματος, δεν έχουμε ακόμα καμιά σαφή ανακοίνωση ή δέσμευση από τα αρμόδια Υπουργεία ( Εσωτερικών , Εργασίας ) σχετικά με το μέλλον των Δομών αλλά και το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων σε αυτές, ΑΦΕΤΕΡΟΥ δε ότι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ  ΤΩΝ χιλιάδων ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 9:00 Π.Μ  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.   
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ  ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ! ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ! ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ! ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!

ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΒΣΣ  ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΣΤΗ ΘΛΙΨΗ , ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ!  ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου