Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΥΧΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑΤΑΣΑ ΛΙΒΑΝΗ. ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ.


http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15410:2013-04-30-11-37-56&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2linani

Φίλη πολλών κοσμικών της Αθήνας ήταν η άτυχη αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη, που τα ξημερώματα "έσβησε" κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο άνθρωπος που αγαπούσε.
Οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος τα ξημερώματα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά είναι ανατριχιαστικές.Ο ερωτικός της σύντροφος Πολυζώης Οικονομίδης, γεννηθείς το 1970 σε κατάσταση μέθης μετά από καβγά την παρέσυρε και την πάτησε με το αυτοκίνητο του στις 3 το ξημέρωμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γείτονες στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά άκουσαν τον καυγά, κανείς όμως δεν περίμενε τη συνέχεια. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 43χρονος άνδρας θα έφτανε στο έγκλημα και μάλιστα με τόσο άγριο τρόπο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα χτυπούσε τη γυναίκα με το αυτοκίνητο
Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η 55χρονη και ο 43χρονος άρχισαν να καυγαδίζουν στη μέση του δρόμου.
Η αιτία παραμένει άγνωστη, πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα.
Ο 43χρονος λέγεται ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό μπήκε στο αυτοκίνητό και έπεσε πάνω στη γυναίκα. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι αν και το περιστατικό έγινε κοντά στο σπίτι του 43χρονου ο δράστης χρησιμοποιήσε το αυτοκίνητο της ατυχης γυναίκας.
Δέκα λεπτά μετά τις τρεις η αστυνομία ενημερώθηκε από τον γιο της 55χρονης αστρολόγου. Ο 27χρονος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το άγριο έγκλημα. Μιλούσε με τη μητέρα του την ώρα που ο 43χρονος σύντροφός της τη σκότωνε με τον αυτοκίνητο.
Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί ο ένας τροχός του αυτοκινήτου βρισκόταν πάνω στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου