Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Πουλημένες ψήφοι, πουλημένες συνειδήσεις είμαστε όλοι

http://www.antinews.gr/Antitheseis/poulimenes-psifoi-poulimenes-suneidiseis-eimaste-oloi_1/

Φάτε λοιπόν Έλληνες ΣΥΡΙΖΑ...
Τις τελευταίες ημέρες όπου βρεθείς κι όπου σταθείς ακούς μια συνεχόμενη γκρίνια. Ο ένας βρίζει μόλις ακούει για τα τέλη κυκλοφορίας. Θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του γιατί έχει αυτοκίνητο δεκαετίας, αφού δεν μπορεί να πάρει άλλο ή γιατί έχουν δύο ή τρία Ι.Χ. στο σπίτι, όχι μεγάλης αξίας.
Ο άλλος βρίζει τους πολιτικούς μόλις άκουσε ότι τα 1.500 ευρώ μισθός το μήνα, δηλαδή περί τις 20 χιλιάδες ευρώ το χρόνο εισόδημα είναι σημάδι πλουτισμού. Υπάρχουν και κάποιοι που ξεσκίζονται στη δουλειά, τους βγαίνει ο πάτος πρωί – βράδυ και πεθαίνουν από τις ευθύνες για να βγάλουν 30 ή 40 χιλιάδες. Ε, αυτοί είναι ζάμπλουτοι και θα πληρώσουν ακριβά την… απρονοησία τους να είναι δουλευταράδες.
Υπάρχουν κάποιοι που ακούνε ότι θα πρέπει να πληρώσουν πάνω από 4-5 δις ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά κι εκείνοι που είναι σίγουροι ότι δεν θα πάρουν σύνταξη ή θα είναι τόσο κουτσουρεμένη που θα μοιάζει με φιλοδώρημα. Παρ’ ότι πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ σε ασφαλιστικές εισφορές.
Για να μην πούμε για εκείνους που άκουσαν εκείνη την περίεργη υφυπουργό με το περίεργο μαλλί να μιλά για τα θρησκευτικά στα σχολεία. Μη έχοντας τι άλλο να κάνει αποφάσισε να γίνει γνωστή προκαλώντας κόντρα με την Εκκλησία.
Ακούμε ότι θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά, ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ισοδύναμα για να μην ακριβύνει η ιδιωτική εκπαίδευση, ότι τα ταμεία καταρρέουν.
Και αρχίζουμε την γκρίνια, τον τσαμπουκά κατά των πολιτικών, την.. αηδία κατά του συστήματος, την απαξίωση για όλους. «Γ…ω την τύχη μου», λέμε και περιμένουμε τον λογαριασμό.
Το Σάββατοσεβρίζουν, την Κυριακή σε ψηφίζουν και τη Δευτέρα "κόβουν" το χέρι τους έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο παλιότερος και πόσο δίκιο είχε. Αυτό κάνουμε κι εμείς τώρα. Μια εβδομάδα μετά τις εκλογές και είμαστε έτοιμοι… να ξαναψηφίσουμε. Βρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, τσαντιζόμαστε με τα ψέματα του Τσίπρα, μένουμε δήθεν έκπληκτοι γιατί η Ουάσιγκτον έδινε οδηγίες στους… αντιαμερικανούς αριστερούς της Ελλάδας.
Όχι, λοιπόν, δεν πρέπει να μένουμε έκπληκτοι από τίποτε. Πουλημένοι ψήφοι, πουλημένες συνειδήσεις είμαστε όλοι. Ψηφίζουμε Καμμένο και Λεβέντη και μετά κόβουμε το χέρι μας γιατί λέμε ότι είναι γραφικοί. Δίνουμε δύναμη στον Αλέξη και μετά δεν μας κάνει γιατί είναι ψεύτης.
Το σύνδρομο του «δε με κάνεις μια μέρα πρωθυπουργό» πλανάται πάνω από τη χώρα για δεκαετίες. Κι επειδή δεν μπορεί ο καθένας να είναι πρωθυπουργός βάζουμε στη Βουλή και στο Μαξίμου τις εικόνες μας. Ο καθένας από εκείνους που παίρνουν αποφάσεις είμαστε εμείς. Βρίζοντάς τους βρίζουμε τους εαυτούς μας που δεν μπορούν να παράγουν άξια Ελληνόπουλα. Ικανούς κυβερνήτες και σωστούς πολιτικούς.
Ας πάψουμε λοιπόν να βρίζουμε τη Δευτέρα και να κόβουμε το χέρι μας την επομένη των εκλογών. Ειδικά τώρα που ξέραμε τι μας περιμένει. Φάτε λοιπόν Έλληνες ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου