Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Κλείστε τα σύνορα για τον Αλέξη!

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/kleiste-ta-sunora-gia-ton-aleksi/2.105239
Όποιος έχει μάτια και βλέπει αντιλαμβάνεται ότι ο Τσίπρας και η παρέα του πέφτουν. Είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσουν οριστικά και γι’ αυτό θα δούμε πολλές προσπάθειες που θα γίνουν για να διασωθούν πολιτικά ορισμένοι από αυτούς που σήμερα είναι πρώτα βιολιά.
Η υστεροφημία τους και κυρίως η αποφυγή ειδικών δικαστηρίων είναι αυτά που προηγούνται τώρα για τον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης, τον Αλέξη, τον Παππά, την Γεροβασίλη, τον Σπίρτζη, τον Κατρούγκαλο και όλους τους ταλιμπάν της Αριστεράς και τους γενίτσαρους του πρώην ΠΑΣΟΚ.
Ό,τι συμφωνίες κι αν έχουν κάνει με την Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τους Αμερικανούς, το ΝΑΤΟ κ.λπ. δεν έχουν καμιά ελπίδα. Ακούγεται τώρα ότι το Βερολίνο θα χαλαρώσει τα μέτρα προς χάριν του Προσφυγικού. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα το δούμε από τη στάση τους στη διαπραγμάτευση. Και θα επιβεβαιωθεί το ολέθριο λάθος, ένα ακόμη που θα έχει κάνει η κυβέρνηση. Να συνδέσει το Προσφυγικό με το Μνημόνιο και την αξιολόγηση.
Διότι αν υπάρχει μυστική συμφωνία να δεχθούμε να γίνουμε Γκουαντάναμο της Ευρώπης ή φρούριο με δεκάδες χιλιάδες μετανάστες εγκλωβισμένους για να μην «μολύνουν» την υπόλοιπη Ευρώπη με αντάλλαγμα να μη μειωθούν οι συντάξεις ή να χαλαρώσουν τα δημοσιονομικά μέτρα τότε θα έχει ολοκληρωθεί το έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν κάποιοι πιστεύουν ότι με ευνοϊκή αντιμετώπιση στο μέτωπο της οικονομίας και με μια ελεημοσύνη που θα μας δώσουν (τριάντα αργύρια της προδοσίας) θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις ορδές των επόμενων μηνών, κάνουν τραγικό λάθος.
Το Προσφυγικό θα είναι η ταφόπλακα του ΣΥΡΙΖΑ όσες υποχωρήσεις κι αν γίνουν στην οικονομία. Δεν αντιμετωπίζεται η μετατροπή της Ελλάδας σε hot spot. Δεν αντέχει η χώρα να μετατραπεί σε ολόκληρο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών που θα συνεχίσουν να έρχονται αλλά δεν θα φεύγουν.
Ίσως οι μόνοι που θα φύγουν με την κατάσταση αυτή θα είναι οι Έλληνες που θα μεταναστεύσουν μην αντέχοντας μια χώρα φτωχή, άθλια, με πολίτες κυνηγημένους, φοβισμένους και αγχωμένους για το τι τους ξημερώνει. Όχι γιατί οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι εγκληματίες. Κάθε άλλο. Αλλά γιατί η πείνα θα φέρει συνολικά και εγκληματικότητα, αυτό είναι σίγουρο.
Αν το 2015 ο δείκτης φτώχειας του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκε, τα επόμενα χρόνια με τους χιλιάδες ξένους στη χώρα και με μια οικονομία που δεν θα μπορεί να ορθοποδήσει, θα χτυπήσει κόκκινο. «Δεν θα γίνουμε Λίβανος», είπε πρόσφατα ο Μουζάλας ο οποίος πλέον έχει μετατραπεί σε γραφικό υπουργό, ανεύθυνο σαν την κυβέρνησή του. Μα ήδη είμαστε Λίβανος με τους 25 χιλιάδες εγκλωβισμένους, με τους 100 χιλιάδες θα γίνουμε Αφγανιστάν.
Εκτός βεβαίως κι αν το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο και δεν το καταλάβαμε. Είπε χθες ο γραφικός υπουργός – μαιευτήρας ότι μπορεί να κηρυχθεί η Αττική σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κι έτσι θα μπορούν να κάνουν ευκολότερα προσλήψεις. Λέτε να δούμε να αυξάνεται ο κομματικός στρατός του εγχώριου Κιμ Γιονγκ Ουν με προσλαμβανόμενους στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών που θα έχουν δουλειά για πολλά χρόνια; Λέτε αυτό να είναι το σχέδιο του Τσίπρα; Δηλαδή να «φιλοξενήσουμε» μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ξένους προκειμένου να προσλάβουμε μερικές χιλιάδες να τους περιθάλπουν;
Αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο, γι’ αυτό και όλοι πρέπει να συμβάλουν στην… οικειοθελή αποχώρησή τους από την κυβέρνηση, κι αν γίνεται κι από τη χώρα. Ας πάνε στη Βενεζουέλα και την Παραγουάη. Κι όπως λένε εν είδει ανεκδότου, μεθαύριο που ο Τσίπρας θα πάει στις Βρυξέλλες με τον Παππά και μάλλον τον Καμμένο και άλλους υπουργούς, καλό είναι να κλείσουν οριστικά τα σύνορα για να μείνουν εκεί και να μην ξαναγυρίσουν στην Ελλάδα. Κλείστε τα σύνορα για τον Αλέξη είναι το μήνυμα όλων.
Στα σοβαρά τώρα. Οι λάτρεις της θεωρίας της κυρά Τασίας, δηλαδή των ανοικτών συνόρων, των χαλαρών ελέγχων, της Βαρουφάκειας καθυστέρησης ακόμη και σε εθνικά θέματα, καλύτερα να φύγουν τώρα. Κάθε μέρα που περνά φέρνει κι άλλα δεινά. Δεν ξέρουμε ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος, όμως, ακόμη και ο χειρότερο πολιτικός να αναλάβει σίγουρα θα είναι καλύτερος του Αλέξη. Γιατί δεν κάνουμε πρωθυπουργό τον… Λεβέντη που είναι και πρώτος σε δημοφιλία; Σίγουρα θα κυβερνήσει με μεγαλύτερη σύνεση αυτή την ακυβέρνητη πολιτεία.
Στην κατάρρευση του Τσίπρα πρέπει να συμβάλουν όλοι, και τα πολιτικά κόμματα δεν πρέπει να του δώσουν στήριξη. Τα εκδοτικά συγκροτήματα που ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης επίσης πρέπει να βγάλουν στη φόρα όλα όσα έχουν για τη γούνα της κυβέρνησης. Και υπάρχουν πολλά που δεν πρέπει να μείνουν μυστικά γιατί υπάρχουν υποσχέσεις για χάρισμα δανείων.

Πάνω απ’ όλα είναι να φύγουν αυτοί που καταστρέφουν τη χώρα κι όχι να γίνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για προσωπικά συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου