Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Κουρουμπλή, που αποκάλεσε «αντίχριστους» όσους δεν θέλουν να γεμίσει η Ελλάδα πρόσφυγες (Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος)

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2016/03/blog-post_61.html


Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Εκδότης - Φωτογράφος, Διαχειριστής της Ιστοσελίδας Ελλάς - Ορθοδοξία



Ο Υπουργός Εσωτερικών, σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πρόσφατα τα εξής, με αφορμή περιστατικό διαμαρτυρίας κατοίκων και Ιερέα της Βέροιας για την εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή:
«Αμαυρώνουν με το χυδαιότερο τρόπο την προσφορά της ορθοδοξίας. Η ορθοδοξία έχει δώσει τα πάντα για τους πρόσφυγες και δεν έχει το δικαίωμα κανένας από αυτούς τους κυρίους, δεν τους λέω ιερωμένους γιατί δεν είναι, είναι έξω από το Χριστό, για να μην πω ότι είναι αντίχριστοι, όταν συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο».

Καταρχήν, ας δούμε σε ποιο περιστατικό αναφέρεται ο αθυρόστομος κ. Κουρουμπλής:


Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο Ιερέας λέει επί λέξει:

«Στα διακόσια μέτρα υπάρχει μια μοναχή στον Προφήτη Ηλία...εάν πειραχτεί μια τρίχα από τα μαλλιά της θα γίνει χαμός...»!

Με αφορμή αυτή λοιπόν την προειδοποίηση του Ιερέα, ο «χριστιανός» Υπουργός βρήκε ευκαιρία να...στολίσει όχι μόνο τον παπά της Βέροιας, αλλά και όλους όσους αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων στον τόπο τους!

Άκου λοιπόν, ανεκδιήγητε κ. Κουρουμπλή, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε εσένα και τους ομοίους σου που όποτε θέλουν «θυμούνται» τον Χριστό κι όποτε θέλουν Τον υβρίζουν:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που θα μας αποκαλέσεις αντίχριστους;

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ που συμμετέχει σε μια κυβέρνηση όχι μόνο χριστιανική δεν είναι, αλλά δεν σέβεται τίποτα, ούτε Ελλάδα ούτε Ορθοδοξία!

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ που ψήφισε τον κατάπτυστο και αντιχριστιανικό σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων!

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ που ψήφισε Μνημόνιο που κάθε άλλο παρά...χριστιανικό είναι!

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ που δεν τόλμησε να πει κουβέντα σε συναδέλφους σου υπουργούς που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την Γενοκτονία εκατομμυρίων Ελλήνων, αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία» κι έχουν παραδώσει το Αιγαίο σε μια εγκληματική συνδιαχείρηση με την Τουρκία, υπό την «ομπρέλα» του ΝΑΤΟ!

ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ να αποκαλείς εμάς αντίχριστους;;;

Ναι, μπορεί να μην είμαστε σωστοί χριστιανοί, μπορεί να μην είμαστε άξιοι χριστιανοί. Άλλωστε, ουδείς αναμάρτητος.

Όμως, πρέπει να έχει κανείς απύθμενο θράσος για να ζητήσει και τα ρέστα, ΓΙΑΤΙ; Επειδή ο Ιερέας προειδοποίησε πως δίπλα από τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Βέροια, υπάρχει μια καλόγρια μόνη της;

Δηλαδή αν πάθει τίποτα αυτή η μοναχή, θα φταίνε οι «αντίχριστοι»;

Ή εσύ και οι όμοιοί σου, «εξυπνάκια» Κουρουμπλή;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Τίποτα άλλο...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου