Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Α' ΕΠΣ 'Αρτας: Νίκες για Αμβρακία Κωστακιών και Σκουφά Κομποτίου, πριν από τον μεταξύ τους "τελικό" της Μ.Τετάρτης

http://www.artagoal.gr/content/pentara-prin-ton-teliko-tis-mtetartis-i-amvrakia-kostakion

Αναγέννηση Άρτας – Αμβρακία Κωστακιών 1-5
Μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη για την Αμβρακία Κωστακιών μέσα στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας απέναντι στην αδιάφορη Αναγέννηση Άρτας. Από την άλλη πλευρά για την πάλαι ποτέ μεγάλη ομάδα της Αναγέννησης Άρτας, αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα εντός έδρας.


Η ομάδα των Κωστακιών που στο μυαλό της είχε μόνο τη νίκη, μπήκε δυνατά στον αγώνα και τον καθάρισε σχεδόν από το πρώτο μισάωρο. Στο 10’ ο Μαγκάκης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Σιδηρόπουλο, αυτός κατέβασε τη μπάλα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γεροδήμου για να κάνει το 0-1. Στο 15’ ο Μαγκάκης από δημιουργός έγινε σκόρερ και με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γεροδήμου για το 0-2. Στο 30’ ο Μπεζεβέγκης αφού συνεργάστηκε ωραία με τον Νταλάκα, έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά για τον αμαρκάριστο Σιδηρόπουλο που με ωραίο γυριστό σουτ πέτυχε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους. Στην αμέσως επόμενη φάση της Αμβρακίας στο 33΄ο Τάσσος ανατράπηκε μέσα στην μικρή περιοχή και κέρδισεπέναλτι, αφού εκμεταλλεύτηκε πρώτα την λάθος αντίδραση των αμυντικών. Την εκτέλεση ανέλαβε οΝταλάκας, που δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για να κάνει με αυτό τον τρόπο το 0-4 που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου.
Στο β’ ημίχρονο για αρκετή ώρα οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε προσωπικές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. Στο 67’ ο Μαγκάκης βγήκε μόνος του απέναντι στον Γεροδήμο αλλά το πλασέ που πραγματοποίησε το εξουδετέρωσε εύκολα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σταμούλης δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Γεροδήμο που έστειλε τη μπάλα πλάγιο. Στο 70΄ένα πλασέ του Παπανίκου δεν ανησύχησε τον Γεροδήμο. Η Αναγέννηση απάντησε στις ευκαιρίες της Αμβρακίας με γκολ όταν στο 72΄ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής. Σε εκτέλεση κόρνερ του Χαϊδάκη ο Μπάχα σηκώθηκε μόνος του στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη για το 1-4. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87’ με τον Παππά να κρεμάει τον Γεροδήμο για να γράψει έτσι με αυτό τον όμορφο τρόπο το τελικό 1-5.
Διαιτητής: Κωστούλας Αριστοτέλης  Βοηθοί: Μαζαράκος Νικόλαος – Δραγατάκης Γεώργιος
Παρατηρητής: Βαραγγούλη Μαρία
Αναγέννηση Άρτας (Καραντζάς): Γεροδήμος, Τσιγαρίδας, Μπάχα, Μπούρας, Λάκκας (34’Νίκου) , Δεληκούρας, Χαϊδάκης, Καραβάτσος, Μπαλάφας Κ., Γεωργίου, Ζάχος
Αμβρακία Κωστακιών (Μπαλάφας): Βαρελής, Τάσσος (46’ Βερλέκης), Μπεζεβέγκης, Τσόλκας, Παπαρούνης, Λύτος, Γούλας, Παππάς, Σιδηρόπουλος (52’ Παπανίκου), Νταλάκας (58’ Σταμούλης), Μαγκάκης

http://www.artagoal.gr/content/lytrosi-sto-90-gia-skoyfa
Σκουφάς Κομποτίου – ΑΕ Μενιδίου 3-2



Με κεφαλιά του Μπαλάτσα στο τελευταίο λεπτό, έκαμψε την αντίσταση της Α.Ε. Μενιδίου με 3-2 ο Σκουφάς.

Ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Κομποτίου. Η αξιόμαχη ομάδα του Μενιδίου, έπαιξε χωρίς άγχος και σκοπιμότητες, και επιχείρησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις την άμυνα του Σκουφά. Ευτύχησε μάλιστα να σοκάρει την ομάδα του Κομποτίου, με τονΜπαλαδήμα για δεύτερο συνεχές παιχνίδι να σκοράρει εκτός περιοχής, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ, έπειτα από πάσα του Καλόγηρου, κάνοντας το 0-1. Η ομάδα του Νίκου Παλιάτσου, προσπαθούσε ανορθόδοξα στο πρώτο μέρος να βρει το δρόμο προς το τέρμα του Παπαθανασίου, και δεν απείλησε ιδιαίτερα.
Στην επανάληψη μάλιστα, η Α.Ε.Μ. πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κουρέλη, να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καλπακούλα, για το 0-2. Σε κείνο το σημείο, ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας ανακάτεψε την τράπουλα, αλλάζοντας την τακτική της ομάδας του, κάτι που απέδωσε καρπούς με τοΜήτσιο να μειώνει, αρχικά, με ωραίο πλασέ από πλάγια αριστερά. Η ψυχολογία για το Κομπότι άλλαξε, και στο 78' ο Μιχάλης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κατσούλας με χέρι, για το 2-2. Η λύτρωση για την τοπική ομάδα ήρθε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, με τον έμπειροΜπαλάτσα να γράφει με κεφαλιά το 3-2, στέλνοντας με άλλο αέρα την ομάδα του στο σπουδαίο ματς της Μ. Τετάρτης με την Αμβρακία Κωστακιών, στο οποίο ο Σκουφάς θέλει μόνο νίκη για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.
Διαιτητής : Καλιακάτσος Δημήτρης  Βοηθοί : Γεωργούλας Βαλάντης - Κυριάκου Κρίστακ
Σκουφας Κομποτίου (Παλιάτσος) : Παπαχρήστος, Νικοπολίδης, Βασίλας, Μπαλάτσας, Πέτσας, Μανιώτης, Κυριάκης, Δάρδας (61' Τσίρος), Μήτσιος, Κολιούλης (69' Κακκάβας), Μιχάλης
Α.Ε. Μενιδίου (Ρεβίθης) : Παπαθανασίου, Στασινός Λ., Μπούντζας (75' Ρεβίθης), Καλαμπούλης, Βαλίλης, Βανάκας, Κατσούλας, Καλπακούλας, Κουρέλης, Μπαλαδήμας, Καλόγηρος (78' Στασινός Β.)
Ευχαριστούμε το Χρήστο Αλεξόπουλο για τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού.
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι, στο παρακάτω λινκ:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.194996320893016.1073741839.187...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου