Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Φτάνει πια ο εξευτελισμός της Ελλάδας!

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/ftanei-pia-o-ekseutelismos-tis-elladas/2.107291
Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό. Οι Συριζαίοι... μετά των ψεκασμένων έχουν πουλήσει και την ψυχή τους, για να μην πούμε και τη μάνα τους, για την εξουσία. Η δήλωση – μνημείο ανηθικότητας του Π. Καμμένου για τον ΦΠΑ στα νησιά είναι απλά η επιβεβαίωση ότι οι άνθρωποι δεν ορρωδούν προ ουδενός.
Απλά ο καθένας από αυτούς το λέει με διαφορετικό τρόπο.
Πριν λίγο καιρό ο Τσίπρας το είπε... αυταπάτες. Τις προάλλες, ο Δραγασάκης μίλησε για τον πολιτικό ρεαλισμό στον οποίο εισέρχεται η κοινωνία και η οικονομία. Πιο... μπρουτάλ ο Πάνος ο ακομβίωτος τα είπε πιο χύμα ενώ ορισμένοι βουλευτές απλά έβαλαν τα κλάματα και πόνεσε η ψυχή τους για τα μέτρα που ψηφίζουν, όχι όρθιοι αλλά μπουσουλώντας.
Όλη αυτή η κωμωδία απλά αποδεικνύει ότι αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο πρέπει να πάει φυλακή σούμπιτη για εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Πρέπει να σβηστεί και από τα κατάστιχα της ιστορίας διότι δεν έχει τον πολιτικό ή κοινωνικό ανδρισμό να παραδεχθεί ότι έκανε λάθη πριν. Ότι όσα έλεγε από το 2010 και μετά ήταν ένα εγκληματικό λάθος. Ότι η αριστερή τους ιδεολογία ήταν τόσο ψεύτικη όσο ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός που πίστεψαν στα μικράτα τους. Ότι ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η παρέα τους είχαν ως μοναδικό στόχο να καταλάβουν την εξουσία. Το κατάφεραν με τα ψέματά τους αλλά τώρα που είναι καβάλα στ' άλογο είναι τόσο άτολμοι που δεν τολμούν να ξεγυμνωθούν μπροστά στους πολίτες και να πουν: «Ναι κύριοι, κάναμε λάθος. Και για τα μνημόνια, και για τα νταούλια, και για τους Μερκελιστές, και για τις κρεμάλες, και για τους ψεκασμένους, και για τα επεισόδια που προκλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια».
Να βγουν και να πουν αν έχουν μια σταλιά φιλότιμο: «Σας κοροϊδέψαμε αλλά δεν το θέλαμε. Πιστεύαμε ότι θα είναι διαφορετικά αλλά την πατήσαμε». Ούτε αυτό δεν μπορούν να πουν γιατί απλά είναι οι χειρότεροι αμοραλιστές που πέρασαν ποτέ. Ο Αλέκος Αλαβάνος το είπε πιο καθαρά: «Είναι η πιο ξεπουλημένη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ».
Όμως, αυτά είναι διαπιστώσεις. Δυστυχώς το ιστορικό λάθος έγινε, το έγκλημα συνετελέσθη, πάμε παρακάτω και η απόδοση ευθυνών γι' αργότερα. Τώρα προέχει η αποτίμηση της ζημίας και η προσπάθεια να μη γίνει μεγαλύτερη. Κυρίως δε προέχει να πειστεί ο ελληνικός λαός ότι αυτό που έγινε το 2015 ήταν λάθος και πρέπει να διορθωθεί. Πρέπει ο κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει τι έχει κάνει. Θέλει να συνεχίσει να βρίζει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα 40 χρόνια εξουσίας; Ας το κάνει. Θέλει να μη βλέπει μπροστά του τον Μητσοτάκη ή την Φώφη. Ας μην τους βλέπει. Θέλει να κρίνει το πολιτικό σύστημα και τα λάθη που έχει κάνει; Ας το πράξει κι αυτό. Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο ελληνικός λαός να συνεχίζει να στηρίζει ένα θέατρο σκιών που παριστάνει την κυβέρνηση.

Η χώρα, η πατρίδα μας χρειάζεται στιβαρή ηγεσία. Χρειάζεται όραμα, ιδέες, προσπάθεια από το πρωί ως το βράδυ. Χρειάζεται κυρίως αλήθεια κι όχι άλλες αυταπάτες. Φτάνει πια ο εξευτελισμός της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου