Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Πιο... γερμανοτσολιάς πεθαίνεις

http://www.antinews.gr/action.read/oikonomia/pio-germanotsolias-pethaineis/3.109235
«Οι εμπειρογνώμονες, τα μέλη Συμβουλίων Εμπειρογνωμόνων ή τα μέλη άλλων γνωμοδοτικών οργάνων της Εταιρίας και των άμεσων θυγατρικών της δεν υπέχουν σε αστική ή ποινική ευθύνη για γνωμοδοτήσεις τους.
Εφόσον οι τελευταίες έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες ή τα οριζόμενα στους εσωτερικούς κανονισμούς και τα καταστατικά τους, γεγονός που τεκμαίρεται αν έχει ακολουθήσει θετικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου».
Πρόκειται για διάταξη της σημερινής... αριστερής κυβέρνησης. Αυτής που κάποτε έλεγε τον Σαμαρά γερμανοτσολιά. Πρόκειται για διάταξη που προβλέπει την πλήρη προστασία από ποινικές και αστικές ευθύνες και στους εμπειρογνώμονες που κάνουν εισηγήσεις στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. Έρχεται λίγο μετά από την «ασυλία» που έχει ήδη παρασχεθεί στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νέου Υπερταμείου για τη δημόσια περιουσία.
Μόλις πριν από λίγες ήμερες, ήρθε στο φως μια ακόμη τέτοια διάταξη που παρέχει πλήρη ασυλία στα μέλη του ΣΔΟΕ που αποφασίζουν ποιους φορολογικούς ελέγχους θα πραγματοποιήσουν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα έρθει και μια ακόμη διάταξη που θα παρέχει ασπίδα προστασίας στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών ώστε να προχωρούν σε κουρέματα δανείων.
Έχει ο τάδε επιχειρηματίας να πληρώσει καμιά δεκαριά χρόνια δάνεια; Του κάνει ένα ωραίο... hair cut ο τραπεζίτης και καθάρισε καθώς ποτέ δεν πρόκειται να διωχθεί αν έχει κάνει κάποιο περίεργο deal.
Αυτή η κυβέρνηση, η αριστερή, της διαφάνειας και με το ηθικό πλεονέκτημα προστατεύει από τη δικαιοσύνη τους πάντες, ακόμη κι εκείνους που μπορεί να είναι εν δυνάμει λαμόγια.

Είπατε τίποτε για την κυβέρνηση; Είπατε ποτέ ότι προσκύνησε την τρόικα και έπεσε στα τέσσερα μόνο και μόνο για να κρατηθεί στην εξουσία; Να δούμε που θα βρουν ασυλία όλοι αυτοί στην κυβέρνηση όταν θα έρθει το τέλος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου