Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ! ΤΑ ΕΙΠΕ «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ» Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ! «ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!

http://www.makeleio.gr/%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B5-%CE%B5%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF/mitropolitis xiou

Επίθεση στην κυβέρνηση και στους βουλευτές που στηρίζουν τη δημιουργία τεμένους εξαπέλυσε από άμβωνoς στο Πυργί, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.

«Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα».  Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία «ξεσπάσματα» του Μητροπολίτη Μάρκου στο Πυργί και καλούσε μάλιστα και τον κόσμο να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του στη στάση των βουλευτών να επιτρέψουν τη δημιουργία τεμένους.
Στο δρόμο των Καλαβρύτων…
mitropolitis xioy xrhstoy
Ακολουθώντας ακραία φρασεολογία και μεγαλοστομίες που θυμίζουν κατά πολύ τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης και τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων, ο Μητροπολίτης Χίου έχει πετύχει, να δημιουργήσει σύγχυση και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Από την Καλαμωτή όπου καταφέρθηκε ενάντια στον υπουργό Παιδείας για την ενδεχόμενη κατάργηση της προσευχής μέχρι τον Άγιο Αιμιλιανό, ο κ. Μάρκος ξεσπάθωσε εναντίον όλων : του συμφώνου συμβίωσης, των ομοφυλόφιλων, των προσφύγων… «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες» είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει ενάντια στον πολιτικό γάμο λέγοντας για τους δημάρχους, «Δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».
Κύκλοι εν τω μεταξύ από τα γραφεία των δυο βουλευτών, Μηταράκη και Μιχαηλίδη δεν κρύβουν τη δυσφορία τους, θεωρώντας πως τέτοιες δηλώσεις από τον Μητροπολίτη αποτελούν ευθεία επίθεση όχι μόνο ενάντια στον κοινοβουλευτισμό αλλά σε όλο το φάσμα της πολιτικής, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο. «Δεν είναι κατάσταση αυτή. Κάπου έχει ξεφύγει όλο αυτό, έχει χαθεί το μέτρο και η λογική. Δεν είναι δυνατόν να ασκεί μικροπολιτική από άμβωνος ο Μητροπολίτης», αναφέρουν σημειώνοντας πως είναι τέτοια η δυσφορία των βουλευτών που στο εξής θα αποφεύγουν τις… συναντήσεις.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της Μητρόπολης σε όλα αυτά…
Politis Chios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου