Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Επιτέλους κουνηθείτε και προστατέψτε τα σύνορα, πριν καταστραφεί η Ελλάδα (του Σάββα Καλεντερίδη)

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/08/blog-post_861.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+(InfognomonPolitics)
http://www.pontos-news.gr/article/153493/epiteloys-koynitheite


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης –και υποτίθεται ένας εκ των λίγο σοβαρών του ΣΥΡΙΖΑ–, σε συνέντευξή του πέρσι τέτοιον καιρό στην ΕΡΤ, αναφερόμενος σε αυτό γαϊτανάκι εγκληματικών ενεργειών που ονομάστηκε «σκληρή διαπραγμάτευση» από τους προπαγανδιστές της κυβέρνησης και οδήγησε στο κλείσιμο των τραπεζών και την υπογραφή του τρίτου και χειρότερου μνημονίου, δήλωσε επί λέξει τα εξής:

«Πιστεύαμε πως αν απειλούσαμε με έξοδο, οι Ευρωπαίοι θα τρόμαζαν. Αποδείχθηκε λάθος εκτίμηση.
Πριν από τρία χρόνια μπορεί αυτό να ίσχυε, αλλά στο μεταξύ κι εκείνοι πήραν τα μέτρα τους. Προς έκπληξή μας ο κ. Σόιμπλε πρότεινε, αν θέλαμε να βγούμε από το ευρώ, να μας βοηθήσει κιόλας» υπογράμμισε ο Γ. Δραγασάκης.
Πέρασε ένας χρόνος από τις καταστροφικές εκείνες ενέργειες και η κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, όσο κι αν προσπαθούν οι επαγγελματίες προπαγανδιστές να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο.
Η κυβέρνηση παρέλαβε μια δύσκολη κατάσταση στην οικονομία, και μετά από ένα πεντάμηνο ανοησιών κατέληξε σε Βατερλό, με ένα κόστος που ξεπερνά τα 80 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις πιο μέτριες εκτιμήσεις.
Το ίδιο δύσκολη ήταν η κατάσταση στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, με την προηγούμενη κυβέρνηση να κινείται επί ξυρού ακμής όσον αφορά τη νομιμότητα των ενεργειών της στη διαχείριση του θέματος, πλην όμως, πολιτικά και εθνικά το όλο ζήτημα ήταν υπό σχετικό έλεγχο και πάντως δεν είχε δώσει τη δυνατότητα στην Τουρκία να το μετατρέψει σε όπλο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας και της ίδιας της ΕΕ.
Η κυρία Χριστοδουλοπούλου, προτού καν της ανατεθούν νομίμως καθήκοντα, διέπραξε το έγκλημα της αντιποίησης Αρχής, αφού έδωσε εντολή σε συνεργάτριά της να μεταβεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και να δίνει εντολές για κλείσιμο της Αμυγδαλέζας και των άλλων κέντρων κράτησης.
Αυτό ήταν μια ενέργεια χαρακτηριστική τού τι θα επακολουθούσε.
Με την ίδια και χειρότερη εγκληματική ασχετοσύνη και ανευθυνότητα που η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα της «διαπραγμάτευσης», χειρίστηκε και το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό.
Και σαν να μην έφταναν οι φανατικοί του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ήλθαν και οι απειλές Κοτζιά και Καμμένου, ότι «αν δεν στηρίξει η ΕΕ την Ελλάδα, θα γεμίσει η ΕΕ τζιχαντιστές», για να δέσει το… πράμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φιλόδοξους στόχους, να αλλάξει την Ευρώπη και στην περίπτωση αυτή όντως το πέτυχε.
Την άλλαξε· και από μια Ευρώπη των ανοικτών συνόρων, δημιούργησε την Ευρώπη των φραχτών και των ακραίων τάσεων, που γιγαντώθηκαν ως αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης ροής προσφύγων και μεταναστών, ελέω της υψηλής και απολύτως επεξεργασμένης πολιτικής που ακολούθησε το δίδυμο Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου.
Όπως κατά τον κ. Δραγασάκη η ΕΕ θωρακίστηκε απέναντι στην απειλή που ακούει στο όνομα αλλοπροσαλλοσύνη ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της διαπραγμάτευσης, έτσι θωρακίστηκε και στην πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην πολιτική εκβιασμών του άλλου φανατικού, του Ερντογάν.
Και τώρα έρχονται τα δύσκολα.
Η ΕΕ επεξεργάζεται το Σχέδιο Β για να θωρακιστεί απέναντι στους εκβιασμούς του Ερντογάν και την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, που δεν λέει να αντιληφθεί ότι η χώρα έχει σύνορα και ότι αν δεν αποφασίσει να τα προστατέψει, δεν θα οδηγηθεί μόνο η χώρα στην καταστροφή, αλλά θα πέσει και η ίδια.
Σύμφωνα με το Σχέδιο Β, όσοι πρόσφυγες και μετανάστες εισέρχονται στην Ελλάδα, θα παραμένουν στη χώρα μας και η Ευρώπη απλά θα παρέχει σχετική βοήθεια στις ΜΚΟ που θα υποστηρίζουν τους εισερχόμενους, ενώ η πολιτική των κλειστών συνόρων και των φραχτών δεν θα επιτρέπει στους υψηλούς επισκέπτες να εξαερώνονται, όπως είχε δηλώσει η αντιποιήτρια αρχής.
Όπως ο Αύγουστος του 2015 ήταν η ώρα της αλήθειας για τις ψευδολογίες και τις πολιτικές αυτ-απάτες της κυβέρνησης, έτσι και ο Αύγουστος 2016 είναι η ώρα της αλήθειας για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό.
Πάρτε μέτρα, δηλώστε την αποφασιστικότητά μας να φυλάξουμε τα σύνορά μας έναντι οποιασδήποτε απειλής –γιατί απειλή είναι η σκόπιμη διοχέτευση από την Τουρκία του Ερντογάν των μεταναστών στην Ελλάδα–, στείλτε πολεμικά, περιπολικά και σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού και των βατραχανθρώπων του Στρατού Ξηράς στην οριογραμμή των θαλάσσιων συνόρων, ζητήστε πλωτά από τις χώρες της ΕΕ, καταγγείλετε διεθνώς την πολιτική εργαλειοποίησης των μεταναστών από την Τουρκία, και θα έχουμε αποτέλεσμα. Και μάλιστα άμεσα.
Επιτέλους κουνηθείτε, αλλιώς θα κατηγορηθείτε ότι συνειδητά καταστρέψατε την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου