Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ GAY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΝΤΙΝΤΗΣ….! ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ….!

http://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5/gay soros parelaseis

Στους συναδέλφους από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί ήδη από το πρωί σε όλα τα περίπτερα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τα αμαρτωλά έγγραφα του Σορος.

Εμείς από το makeleio.gr σας δίνουμε απλά μια μικρή γεύση….
Περισσότερα από 2.500 έγγραφα εταιρειών που διαχειριζόταν ο δισεκατομμυριούχος George Soros διέρρευσαν από χάκερς.
Τα έγγραφα αποκαλύπτουν σχέδια δράσης, στρατηγικές και άλλες δραστηριότητες του Soros, ενώ περιέχουν αναφορές για ευρωπαϊκές εκλογές, την μετανάστευση και το προσφυγικό και καλύπτουν την περίοδο μεταξύ 2008 και 2016.
Το μεγαλύτερο μέρος των εγγράφων φαίνεται να είναι από το ίδρυμα Open Society Foundation, δείχνοντας ότι καλύπτει θέματα από σχεδόν όλες τις γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, και κυρίως στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία, την Λατ. Αμερική και την Αφρική.
Τα έγγραφα δείχνουν ότι τα κατά τόπους ιδρύματα του Soros ασχολήθηκαν πολύ με τις εκλογικές διαδικασίες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ενώ ειδικά στην Ελλάδα ασχολήθηκε και με την προώθηση του Athens Pride, της «παρέλασης» για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων
Cp4q0UTW8AAgoPh
Cp4q0y6WIAAe4Th
Cp4qzGeW8AAGxxD
Cp4qzp2WAAA--7c
Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου