Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

27 χρόνια από την δολοφονία του Π. Μπακογιάννη και μια απίστευτη απάντηση από το Προεδρείο της Βουλής προ 6 ετών...

Ο Εκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ και τ. Βουλευτής Β΄Αθηνών Κ. Αϊβαλιώτης δήλωσε τα εξής αναφορικά με την συμπλήρωση 27 ετών από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη :
" Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε πριν 27 χρόνια  σε μια περίοδο που τα πολιτικά πάθη ήταν οξυμένα λόγω της ακραίας πολιτικής πόλωσης και της αποφοράς των σκανδάλων της διακυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου που έπνιγαν την χώρα.
Ο Μπακογιάννης προσπάθησε να καταφέρει κάτι που ενοχλούσε , την συνεννόηση "αριστεράς" και "δεξιάς" . Είναι ένας από τους 3 εν ενεργεία βουλευτές που έχασαν την ζωή τους δολοφονημένοι ή  κάτω υπό εξαιρετικά περίεργες συνθήκες:  Κατά σύμπτωση ο ένας ανήκε στην"δεξιά" ( ο Παύλος Μπακογιάννης), ο άλλος στο  "κέντρο" ( ο Αλέκος Παναγούλης) και ο τρίτος στην  "αριστερά"  ( ο Γρηγόρης Λαμπράκης). Ημουν ο μόνος βουλευτής που ζήτησα 8 φορές από το βήμα της Βουλής την ονομασία 3 ανώνυμων Αιθουσών της Βουλής με τα ονόματα των 3 δολοφονημένων βουλευτών ενώ απευθύνθηκα γραπτώς και 2 φορές στο Προεδρείο της Βουλής με επιστολές μου, χωρίς η "δεξιά", το "κέντρο" και η "αριστερά" να στηρίξουν ποτέ την αυτονόητη αυτή πρότασή μου .  Εντωμεταξύ η "μνημειώδης" απάντηση που έλαβα (γραπτώς) από το Προεδρείο της Βουλής στην πρότασή μου ήταν ( ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ) ότι "κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα (!) και τον Κανονισμό της Βουλής" (!!) Φαίνεται ότι η Αίθουσα" Ελευθερίου Βενιζέλου"  που έχει η Βουλή εδώ και πάνω από 30 χρόνια πήρε το όνομα αυτό "παρανόμως" και "αντισυνταγματικώς"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου