Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Εσχάτη προδοσία!

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/esxati-prodosia/2.110587
Θα μπορούσε να είναι ένα αστείο για να περνά η ώρα αν δεν ήταν μια δραματική αλήθεια. Ένα περιστατικό που συνέβη στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Εκεί λοιπόν μια Ελληνίδα της διασποράς περίμενε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την ώρα που έβγαινε από το Λύκειο του Αγίου Δημητρίου.
Η γυναίκα τον χαιρέτησε και του είπε «καλώς ήλθατε κύριε πρωθυπουργέ και εύχομαι να μην προδώσετε την πατρίδα».
Προφανώς η καλή αυτή γυναίκα δεν μένει στην Ελλάδα, δεν μαθαίνει νέα από τους συγγενείς και κυρίως δεν... βλέπει ούτε καν την ΕΡΤ. Αλλιώς δεν θα ευχόταν κάτι που ήδη έχει συντελεστεί. Σε ποιον είπε να μην προδώσει τη χώρα; Στον ήδη προδότη εδώ και μήνες; Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να συγχωρήσει στον Τσίπρα, είτε είναι εντός είτε εκτός Ελλάδας είναι ότι πρόδωσε τη χώρα του. Την πρώτη φορά όταν ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και τον ψήφισε τάζοντας λαγούς με πετραχήλια.
Τη δεύτερη με το... μεγάλο «όχι» στο δημοψήφισμα. Και την τρίτη πέρυσι στις εκλογές όταν υποσχέθηκε καλύτερη διαχείριση μιας επώδυνης συμφωνίας που μόλις είχε υπογράψει.
Αυτά ως προς την οικονομία και την κοινωνία. Μικρές αλλά σημαντικές προδοσίες δεν είναι αυτές που αφορούν π.χ. τον Φίλη και τον πόλεμο που άνοιξε με την Εκκλησία;
Προδοσία δεν είναι ο ενδοτισμός στον Σουλτάνο Ερντογάν με την πιθανή έκδοση των 8 Τούρκων που είναι σίγουρο ότι θα κρεμαστούν;
Δεν είναι προδοσία για την Ελλάδα να ανεχόμαστε ανθρώπους σαν τον Πολάκη ή τον Μπαλτά;
Πώς λέγεται αν όχι προδοσία η υπόθεση του μεταναστευτικού; Ο Μουζάλας έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια, πάνω από 10.000 πρόσφυγες «αγνοούνται», πάνω από 60.000 βρίσκονται υπό άθλιες συνθήκες στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα καίγονται οι καταυλισμοί και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν νεκροί ενώ καταγγέλλεται κατασπατάληση του κοινοτικού χρήματος από «αριστερά τρωκτικά».
Και να πάμε στο θέμα των αδειών και όσων συμβαίνουν στην τράπεζα Αττικής, τις «γυναικείες», δηλαδή άνανδρες επιθέσεις στον Στουρνάρα και το υφάκι του τζάμπα μάγκα από τον Παππά και την παρέα του.
Να καθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο και η δημοσιογραφία από τα λαμόγια και τους νταβατζήδες. Αλλά πώς; Με τον τρόπο του Παππά; Με τους μαφιόζους – δημοσιογράφους που βάζει για να επιτίθενται σε όποιον δεν σκύβει το κεφάλι; Με τις απίστευτες παράνομες ενέργειες που έχουν γίνει τόσο καιρό; Με τον «αεριτζή» Καλογρίτσα, τον «σκοτεινό» Μαρινάκη που είναι ένα βήμα από την προφυλάκιση, τον Αλαφούζο που έχει δεσμευμένη την περιουσία του; Μ' αυτούς όλους θα καθαρίσει το τοπίο; Και με τον... Βαξεβάνη που προφανώς έχει υψηλό... «επιμίσθιο» από τα υπόγεια του Μαξίμου;
Όλα αυτά είναι προδοσία αλλά υπάρχει και κάτι χειρότερο. Είναι το γεγονός ότι βουρκώνουμε βλέποντας την Ελλάδα να... οδηγείται στο δρόμο του δημοκρατικού σοσιαλισμού που λέει και ο μαρξιστής Μπαλτάς. Που βλέπουμε την Ελλάδα να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της αν και το 2014 ήταν έτοιμη να το κάνει.
Που βλέπουμε την Ελλάδα να εξευτελίζεται γιατί έχει για πρωθυπουργό έναν τόσο λίγο, έναν τόσο πολύ ψεύτη, έναν τόσο κυνικό.

Για όλα αυτά κύριε Τσίπρα έχετε προδώσει την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου