Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Εσχάτη προδοσία κατά του Έθνους, ¨η λύση¨ του δημογραφικού προβλήματος της χώρας με την «ελληνοποίηση» εκατομμυρίων προσφύγων



https://hellasforce.com/2016/09/30/%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%C2%A8%CE%B7-%CE%BB%CF%8D%CF%83/tttttttttttttttttt
​Δείτε το ¨κατηγορητήριο ¨ ….. που έχουμε ετοιμάσει .
Τα τελευταία 25 χρόνια έχουν ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία ( νόμιμα ή παράνομα ) πάνω από 3.000.000 αλλοδαποί …. ας το αμφισβητήσει κάποιος .

Στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του 2015 καταγράφηκε μείωση του πληθυσμού κατά 6‰ (από 10,858 εκατ. σε 10,793 εκατ.) ενώ παράλληλα καταγράφηκαν από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων το ίδιο έτος στην Ευρώπη , 8,5 γεννήσεις ανά 1.000 κατοίκους.
Από την αρχή του 2016 , μέχρι τις 22 Αυγούστου 2016 οι θάνατοι στην Ελλάδα είχαν υπερβεί τις γεννήσεις κατά 19.394. ( απεβίωσαν 77.160 άτομα και γεννήθηκαν 57.766.) . Πέραν τούτου , η χώρα μας κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε γηράσκοντα πληθυσμό με ποσοστό αύξησης 21,4%, έναντι 17,2% του ευρωπαϊκού μέσου όρου.
Τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών θα είναι ( σύμφωνα με τις έγκυρες μελέτες ) το 2020 άνω του 20% του πληθυσμού , και το 2030 θα προσεγγίζουν το 30%.
Δεν είναι μόνο αυτά
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιεύθηκαν σε γνωστή εφημερίδα , από το 2008 έως σήμερα έφυγαν από τη χώρα 427.000 Έλληνες, ηλικίας 15-46 ετών . Οι νεολαία ( που μένει ακόμα ) έχει χάσει την επιθυμία και την λαχτάρα που είχαν άλλοτε τα νέα ζευγάρια να κάνουνε παιδιά και να τα μεγαλώσουν κάνοντας θυσίες, σε εποχές ισχνών αγελάδων μετά τον πόλεμο .
ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια δεν έθεσε ως όφειλε σε πρώτη της προτεραιότητα το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας .
ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν ¨σκέφτηκε ¨ ότι , εάν προσπαθούσε να λύση πρώτα , ΑΥΤΟ το πρόβλημα , θα αναγκαζόταν να τηρήσει μια σειρά από προαπαιτούμενα που θα εξασφάλιζαν … την καλύτερη δυνατή μέριμνα της πολιτείας για την κοινωνία .
Αντί λοιπόν , να ψάξουμε για να βρούνε κίνητρα για τα νέα ζευγάρια , αντί να ¨στήσουμε ¨ τις κατάλληλες δομές κατά ΑΠΟΛΥΤΗ προτεραιότητα , υιοθετούμε ως λύση το ‘’μπόλιασμα’’ της Ελληνικής κοινωνίας ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ εκατομμύρια πρόσφυγες …. με έναν αριθμό δηλαδή ( ο οποίος επισταμένα τα τελευταία χρόνια παραμένει ¨κρυμμένος ¨ για να μην οδηγηθεί σε πανικό η κοινωνία ) που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί … σε μια ιδιότυπη ¨γενοκτονία¨
Όχι μόνο δηλαδή , στην αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης μας , όχι μόνο στην πλήρη αποξήλωση των εθνικών, θρησκευτικών και ιστορικών χαρακτηριστικών μας , αλλά , και όλων εκείνων των – ανά τους αιώνες – σταθερών προσδιοριστικών στοιχείων της ταυτότητά μας .
Ο εφιάλτης όμως δεν έγινε ακόμα ορατός .
Η ¨ελληνοποίηση ¨ αυτή – όπως ήδη προδιαγράφεται – θα γίνει σε περιοχές που θα θέσουν έτσι σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ την ασφάλεια της χώρας .
Η μουσουλμανική συγγένεια με τον τουρκικό λαό των περισσοτέρων προσφύγων – μεταναστών , θα « αλώσει » στην κυριολεξία την Θράκη όσο και το Αιγαίο και θα προκαλέσει ερήμωση σε πολλά νησιά μας .
Η περιοχή πάνω από την Κομοτηνή και μέσα στην Βουλγαρία – όπου υπάρχει ισχυρή μουσουλμανική μειονότητα θα συνδεθεί με τον ελληνικό χώρο και θα δημιουργήσει , ¨τουρκικό κρατίδιο ¨
Στα όλα τα βόρεια σύνορά μας …. θα χάσουμε τον Έλεγχο , δεδομένο που θα οδηγήσει σε αποθράσυνση , των Σκοπιανών και των Αλβανών και στην ενίσχυση του Μουσουλμανικού Τόξου στη Βαλκανική χερσόνησο
Θα αναγκαστούμε να προσαρμόσουμε την Ελληνική νομοθεσία …. φοβούμενοι ( όπως τον κ Φίλη ) μήπως μας ¨κτυπήσουν ¨ οι Τσιχαντιστές το ISIS.
….και άλλα πολλά .
Αυτό θέλουμε ;
Έτσι θα γίνει επειδή , φταίνε οι προηγούμενοι που δεν μερίμνησαν να μην συμβεί ;
Όλος ο πλανήτης είναι άνω – κάτω και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον;
Περιμένετε να έρθουμε εμείς να τα φτιάξουμε ;
Έτσι γίνεται στην ιστορία της ανθρωπότητας;
ΟΧΙ κύριοι , θα είστε ΌΛΟΙ κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ενώπιον τους Ελληνισμού εάν δεν πάρετε ΤΩΡΑ όλοι , στα πλαίσια μιας κοινής πολιτικής – χωρίς να απαξιώνεται ο ένας τον άλλο – μέτρα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ
Πείτε ΩΣ ΕΔΩ , αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας, η παραβίαση των οποίων οδηγεί σε ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ .
Η Ελλάδα , δεν μπορεί να «ελληνοποιήσει» για τα επόμενα 10 χρόνια , πάνω από 100.000 πρόσφυγες ή μετανάστες .
..η υπόθεση αυτή πρέπει να παρακολουθείτε από όλους όσους ενστερνίζονται αυτές τις ανησυχίες !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.police@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου