Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ! ME TA XEΡΙΑ «ΔΕΜΕΝΑ» Η ΕΛ.ΑΣ…(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκροί είναι μια γυναίκα πρόσφυγας και ο ανήλικος γιος της, στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων και λαθρομεταναστών, στο πρώην βιομηχανικό κτίριο Φέσσα, στο Ωραιόκαστρο.
Τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί παρέσυρε ΙΧ που κινούνταν στον δρόμο μπροστά από το Camp και τους χτύπησε θανάσιμα. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ το παιδί κατέληξε στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε κι ένας ακόμη ανήλικος που τραυματίστηκε από το ίδιο ΙΧ.
oraio3
Οι πρόσφυγες, μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί ξεσηκώθηκαν κι εξαγριωμένοι έκαψαν το ΙΧ, ο οδηγός του οποίου συνελήφθη νωρίτερα από αστυνομικούς. Στις φλόγες παραδόθηκαν επίσης κάδοι απορριμμάτων έξω από το Κέντρο.
Επίσης λαθρομετανάστες πετροβολούν και κλωτσάνε τα διερχόμενα αυτοκίνητα και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επεμβαίνουν, αλλά κάθονται και τους κοιτούν να τα κάνουν όλα λίμπα, όπως  χαρακτηριστικά καταγγέλουν στο «Makeleio.gr» κάτοικοι της περιοχής.
oraio4
Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο Κέντρο δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν από αύριο σε καθιστική διαμαρτυρία, καθώς τα οχήματα που κινούνται στο σημείο, αναπτύσσουν συχνά μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των προσφύγων.
oraio1oraio2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου