Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αποτροπή ή υποταγή (​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​)

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/apotropi-i-upotagi/2.112086
Η διεφθαρμένη ενοχική «ελίτ» μας δέχθηκε προχθές δυο ραπίσματα. Ένα από τον ισλαμιστή δικτάτορα του κράτους – συμμορία κι ένα από τον κατσαπλιά υποτακτικό του.
Ο Ερντογάν κι ο Ράμα εδώ και καιρό μας την «λένε» συντονισμένα και στερεοφωνικά.
Παρ’ ότι ο Τζανακόπουλος, το ανακυκλωμένο φρικιό των Εξαρχείων, που υποδύεται τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, σφύριζε κλέφτικα, ο Ερντογάν στην ουσία εξήγγειλε την ραγδαία κι αναβαθμισμένη κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, μιλώντας ευθέως για αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης, με διεκδίκηση της επιστροφής εδαφών που κάποτε ανήκαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Εμμέσως δε έβαλε και χρονοδιάγραμμα επταετίας, αφού αναφέρθηκε στο έτος 1923, ήτοι την εκατονταετηρίδα του Εθνικού Συμβολαίου του Κεμάλ. Ακόμη κι οι στρουθοκάμηλοι στην Αφρική με τα χωμένα κεφάλια στην άμμο, κατάλαβαν τι μας υποσχέθηκε ο μεγαλύτερος δουλέμπορος και τρομοκράτης του κόσμου, ο συναυτουργός του Ισλαμικού Κράτους, ο φονιάς Χριστιανών και Κούρδων, ο εκβιαστής της Κύπρου.
Παράλληλα ο Ράμα ξεδίπλωσε στον Αλέξη Παπαχελά όλη την αντζέντα του αλβανικού σωβινισμού, αυτού που κατεδαφίζει εκκλησίες και υφαρπάσσει ελληνικές περιουσίες στην Απειρωτάν Χειμάρρα. «Γιατί να μην επιστρέψουν οι Τσάμηδες στα σπίτια τους;» είπε, για τους απογόνους των δοσιλογικών Ταγμάτων των SS, που έφυγαν δρομαίως για να αποφύγουν την δικαιοσύνη, αφού στην Κατοχή λεηλάτησαν, βίασαν, σκότωσαν, έκαψαν, μαζί με τους Ιταλούς και μετά με τους Γερμανούς, σε μια σπάνια περίπτωση μαζικού δοσιλογισμού, με πολιτικό όργανο την K.S.I.L.A. και υπό την ηγεσία της διαβόητης φάρας των Ντιναίων, ομόλογων του Δάγκουλα και του Πούλου.
Την ευθεία καθοδήγηση του Ράμα από τον Ερντογάν την κατήγγειλαν, όχι μόνον εκπρόσωποι της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου αλλά ακόμη κι ο Σαλί Μπερίσα!
Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται ολοένα και περισσότερο σαν λυσσασμένο σκυλί. Και τα λυσσασμένα σκυλιά δεν τα καλοπιάνεις.
Η παρακμιακή «ελίτ» των Αθηνών, από τους αφασιακούς διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ως τον ολίγιστο μεσαιοχωρίτη Μητσοτάκη, παρ’ ότι ο Ερντογάν κι οι συμμορίτες του τους κλωτσάνε στην καλομαθημένη έδρα τους, ψελλίζουν οτιδήποτε πλην του αυτονόητου καθήκοντος.
Λέγοντας πάντως σε δηλώσεις τους πως φταίει ο εθνικισμός Τούρκων κι Αλβανών, έκαναν μια μικρή πρόοδο. Ως τώρα κατηγορούσαν και τον «εθνικισμό» των Ελλήνων, το φέρνανε μία η άλλη. Ίσα κι όμοια ο Κολοκοτρώνης με τον Ομέρ Βρυώνη, ο αγωνιστής με τον δυνάστη, ο απελευθερωτής με τον γενοκτόνο, το θύμα με την θύτη. Αγάπες, λουλούδια, ζεμπεκιές, κουμπαριές, πάνω στο αίμα της Κύπρου και των πιλότων μας, υπό την διαρκή απειλή του casus belli και των παραβιάσεων του εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων μας. Η μοναδική «πρόοδος» ήταν τα Ίμια, το αίσχος της Μαδρίτης, γκρίζες ζώνες, δολοφονημένοι πιλότοι μας και τώρα μαζικός ισλαμικός εποικισμός.
Ο Ερντογάν προχθές σκούπισε τα ματωμένα στιβάνια του πάνω στην αυτοκτονική πολιτική του κατευνασμού του θηρίου, έφτυσε κατάμουτρα τους φαντασιόπληκτους «πασιφιστές» και διέλυσε, όπως ο ήλιος της πρωϊνή πάχνη, τις ψευδαισθήσεις που έχουν οι ελληνοφοβικοί αριστεροί και οι δειλοί γόνοι.
Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε πως είμαστε τυφλοί και κουφοί. Στην κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, η απάντηση στο ρώτημα αποτροπή ή υποταγή είναι μόνον η αποτροπή. Κι αποτροπή σημαίνει θυσίες, σημαίνει συμμαχίες, αύξηση στρατιωτικής θητείας, αγορά και κατασκευή νέων καλύτερων όπλων, δημιουργία υψηλού εθνικού φρονήματος κι εκπομπή σταθερά του μηνύματος πως, αν τολμήσουν, θα τους τσακίσουμε.
Χωρίς πολλά λόγια: το πρότυπο υπάρχει και είναι το Ισραήλ.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ γι’ αυτό θα εργαστεί. Να γίνει η Πατρίδα απέραντος Στρατώνας, Σχολείο και Επιστημονικό Εργαστήρι. Εθνική Παιδεία, επιστημονική έρευνα, παραγωγή υψηλής τεχνολογίας και Ένοπλο Έθνος. Κανείς δεν θα φυλάξει την δική μας σκοπιά, στην δική μας γη, ούτε Ευρωπαίος, ούτε άλλος. Κανείς δεν θα πολεμήσει για μας. Μόνον εμείς οι ίδιοι. Και ήδη έχουμε αργήσει…

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ- www.neadexia.gr (Δημοσιεύεται στη «Δημοκρατία»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου