Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Tρία σενάρια για την εξέλιξη στην Αμερικη

http://www.e-koutsobola.gr/2016/11/blog-post_32.html


Πες τα συνωμοσιολογικα σενάρια εσύ για να βολευτεί η συνείδηση σου …και να μην σου την λένε οι «φίλοι» σου !

Πρώτο σενάριο ..Ο Ομπαμιας κανει ότι μπορεί ώστε να δημιουργήσει της καταστάσεις που η χώρα του θα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο έτσι ώστε να μην παραδώσει την προεδρεία στις αρχές του χρόνου! Έχει λίγο καιρό να το καταφέρει αν και νομίζω ήδη όλα τα χρόνια έχει εργαστεί για αυτό δημιουργώντας ένα κλίμα εμφυλιακο στην Αμερική ! Αρα καταστάσεις κινδύνου μπορεί να είναι γενικός πόλεμος μεγάλης εμβέλειας – ίσως και παγκόσμιος , εμφύλιος μεταξύ διαφόρων εθνικοτήτων μέσα στην Αμερική , γενική εξέγερση πληθυσμού λόγω ξαφνικού οικονομικού κραχ …και αν υπάρχει φαντασία βάλε και σεισμούς καταστροφικούς , μετεωρίτες , εξωγήινους κοκ…!

Να θυμηθείς ότι η σημερινή μέρα που νίκησε ο Τραμπ έχει ημερομηνία 9/11 που είναι ο καθρέφτης της καταστροφής της 11/9 … πράγμα που για άλλη μια φορά πρέπει να σου θυμίζει ότι οι καταστροφές δεν έχουν πάντα βαρελότα !!

Να κρατήσεις και το ότι ο Τραμπ είχε προβλεφθεί από τους Σιμπσον ότι θα γίνει πρόεδρος πολλά χρόνια πριν…
33
Σενάριο δεύτερο …Δολοφονία Τραμπ …
Αν γράψεις στο google τον ορο «Trump was murdered» θα δεις ότι ήδη υπάρχουν άρθρα με την δολοφονία του!! Κοινός το πεδίο έχει γαργαληθει στο να είναι ανοικτό προς τα εκεί ..ακόμα …υπάρχει ένας στίχος – αιώνας από της προβλέψεις του νοστραδαμου όπου αναφέρει …
321
Ο-η Τρομπέτα (οπου TRUMP ετυμολογικά είναι η απόλυτη μετάφραση της τρομπέτας)θα κινήσει μεγάλη διχόνοια..όπου ήδη την Αμερική μας την δείχνουν τα ΜΜΕ σε μεγάλο διχασμό …και έγινε μάλιστα μεγάλη προβολή στο πόσο συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές οι αδιάφοροι Αμερικάνοι του χτες ….και ακόμα… βλέπαμε μήνες τώρα οπαδούς του τραμπ να παίζουν ξύλο με οπαδούς της Κλίντον κοκ…
Το κόκκινο στόμα θα κολυμπήσει μέσα στο αίμα… όπου ο τραμπ είναι κόκκινος ..και γενικά το κόκκινο είναι το χρώμα του ..ακόμα και στις εκλογές το κόκκινο χρώμα είχε ….

..Μια συμφωνία που θα σπάσει θα οδηγήσει το πρόσωπο στον παράδεισο-ουρανό…όπου ο Τραμπ έχει αποκλειστικά ανατρεπτική πολίτικη με στόχο να ακυρώσει συμφωνίες … πχ λαθρομετανάστες κοκ…με αυτά κέρδισε και την υποστήριξη του λαου του!

..Το πρόσωπο που χρίστηκε (τράφηκε) με γάλα και μέλι (ευγενή καταγωγή που ο Τραμπ έχει ) κείτεται στο έδαφος ..κοινός είναι νεκρός!!!

Μην ξεχνάμε ότι έχουμε έναν νέο πρόεδρο που με βάση της δηλώσεις του θέλει να ασχοληθεί με την Αμερική και τους Αμερικάνους και όχι όπως ο προκάτοχος του με όλα τα άλλα έθνη … ίσως αυτό είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι όσοι έχουν επενδύσει σε επεκτατικούς πολέμους με την δικαιολογία της στήριξης βοήθειας και υπεράσπισης του «δίκαιου» να ενοχληθούν με την νέα στρατηγική του νέου πρόεδρου ..να στρέψει προς τα μέσα το ενδιαφέρων!

Ακόμα μια στρατηγική προς τα μέσα και τον τρόπο τα οικονομικά να αλλάξουν μέσα από αλλαγές συμφερόντων είναι σίγουρο ότι φέρνει την Κίνα σαν τον πλέον άμεσα θιγμένο εχθρό!

Συνήθως κάποιος που έχεις βλέψεις έξω από τα συμφέροντα των επικυρίαρχων (αν έτσι πρέπει να πιστέψουμε ) δολοφονείται!

Τρίτο Σενάριο…

Ο τραμπ είναι η iδια μαριονέτα όπως ο Ομπαμα ,η Κλίντον κοκ…και απλά μπροστά μας αυτή την στιγμή έχουμε μια κατάσταση στυλ τσίπρα με το που βγήκε..το αγαθό παλικάρι και ο επαναστάτης της φακής !….Αρα … ΖΕΙ.. τον αφήνει ο ΟΜΠΑΜΑ να συνεχίσει το σχέδιο της συγκομιδής … και ο ΤΡαμπ στο τέλος πατάει το κόκκινο κουμπί περνώντας επάξια τον ρολο του τρίτου αντίχριστου της γης !!

Τα αλλά σενάρια είναι νερόβραστα ..όπως κάνει σωστά τα πάντα και φέρνει την δικαιοσύνη στην γη …όπου η γη επιτέλους κατανοεί την σχιζοφρένεια που έχει βρεθεί… οι άνθρωποι αφυπνίζονται ..κατανοούν ότι η ύλη είναι ύλη και η Ζωή Ζωή …μαθαίνουν να έχουν σωστή κρίση και αξιολόγηση … και γινόμαστε όλοι ξανά όπως ήμασταν πριν την κρίση και την επίθεση της νέας τάξης πραγμάτων!

Είπαμε να πούμε συνομωσιολογικα σενάρια και οχι μαλακίες να κοιμίσουμε τα παιδιά!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου