Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ_ΡΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ> H Oικογενειακή GOLDMAN SACHS!

http://kourdistoportocali.com/news-desk/h-oikogeniaki-goldman-sachs/

Οι καταθέσεις του υπουργικού ζεύγους φτάνουν στα 3,14 εκατ. δολάρια!


Ο υπουργός Οικονομίας (και προσωπικής) Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου που δηλώνει ότι οι χαμηλοί φορολογικοί συντελεστές δεν είναι κίνητρο για επενδύσεις είναι ο τέλειος χομπίστας της πολιτικής.
Με καταθέσεις (μαζί με την σύζυγό του αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου) που αγγίζουν τα 4.000.000 εκατ. ευρώ μπορεί να λέει ότι θεωρία του κατέβει.
Τρομάρα μας:Eκείνος  με εισόδημα 337.104 δολάρια και η δεύτερη με 161.326 ευρώ μόνο για το 2014. Ποσό 1,8 εκατ. δολάρια εισέπραξαν από πώληση ακινήτου στην Αμερική, ενώ έχουν ακόμα 4 ακίνητα. Διατηρούν χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων 241.051 δολ. και 103.711 ευρώ, αντίστοιχα. Ο κ. Παπαδημητρίου έχει καταθέσεις 2,45 εκατ. δολαρίων σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιπες τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού (HSBC, JP Morgan κ.α.) φτάνουν στα 3,14 εκατ. δολάρια!
O BHMAτοδότης θα γράψει για το ζάπλουτο ζεύγος:
Θα έχει ενδιαφέρον να καθίσεις ένα απόγευμα στο σαλόνι της οικίας του ζεύγους Δ. Παπαδημητρίου και Ράνιας Αντωνοπούλου και να παρακολουθήσεις μια συζήτηση. Πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να βρεθείς και σε συνεδρίαση ενός μίνι Υπουργικού Συμβουλίου καθότι ο κ. Παπαδημητρίου είναι υπουργός Οικονομίας και η κυρία Αντωνοπούλου αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, θεωρείται και το πλουσιότερο υπουργικό ζευγάρι.
«Χρυσό ζευγάρι» το αποκαλούν οι συνάδελφοί τους υπουργοί και δεν πέφτουν έξω. Και οι δύο μαζί έχουν καταθέσεις 3.148.801 δολαρίων (και προσέξτε) σε τράπεζες του εξωτερικού. Επίσης από πώληση ακινήτου στις ΗΠΑ εισέπραξαν 1.800.000 δολάρια, ενώ δηλώνουν ιδιοκτήτες ακόμα τεσσάρων ακινήτων.
Από τις τραπεζικές καταθέσεις του υπουργού Οικονομίας προκαλεί εντύπωση ένα ποσό, αυτό των 2.450.000 δολαρίων σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα. Να σημειώσω ότι μέχρι πρότινος ο κ. Παπαδημητρίου διηύθυνε το Ινστιτούτο Levi (το οποίο εάν δεν κάνω λάθος χρεοκόπησε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου