Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ …ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ, ‘made in Albania’!

https://hellasforce.com/2016/12/11/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%BF-made-in-albania/
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ …ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ, ‘made in Albania’!
%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1-1
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ‘ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ’, ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕ@ΑΤΑ! Το ανωτέρω εικονιζόμενο …κ@@όπαιδο, είναι ο Αλβανός Κοσσοβάρος Ταχίρ Βελίου, που είχε το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ και ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του, στο ‘facebook’, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει, κρατώντας – όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται – ως «λάφυρο» την Ελληνική Σημαία, που βούτηξε προ ημερών, από σπίτι Έλληνος της Χιμάρας!

Στο κείμενο έγραφε τα εξής:
«Αυτό το κουρέλι αφαιρέθηκε από το παλιό κάστρο… της Χιμάρας. Αυτό το πανί (!) τώρα μισοκαμμένο και σκισμένο, δεν έχουν περάσει 24 ώρες από τη στιγμή που κατέβηκε.
Οι εθελοντές της Κινήσεως για την ‘Ενωμένη Αλβανία’, ταξίδεψαν στη Χιμάρα και το έβγαλαν.
Στα εδάφη μας είμαστε αφέντες και δεν επιτρέπουμε πανιά εισβολέων και πρώην εισβολέων, που έπραξαν γενοκτονία κατά του έθνους μας (!) χρησιμοποιώντας τα εδάφη μας ως λάφυρα πολέμου, για να ικανοποιήσουν τις σοβινιστικές τους ορέξεις».
Πως είπατε;
ΡΕ, ΜΠΑΣ και είναι ΜΕΓΙΣΤΟΣ …φασίστας;
Δεν συμφωνούν τα τσογλάνια της ελληνόφωνης «αντιεθνικιστικής» αριστεράς;
Γι’ αυτούς, «φασίστες», «ναζιστές» και «ρατσιστές», είναι μόνο οι …Έλληνες εθνικιστές.
Οι κάθε ΓΕΛΙΟΤΑΤΟΙ – και αδρώς ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ απο ξένα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ κέντρα και πρεσβείες… – ‘Τσάμηδες’, οι ‘Μακεντόνσκι’ και οι Γκρίζοι Λύκοι, είναι… αρνάκια, αλλά και συντρόφια τους, εφόσον την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ μεταχείριση επιφυλάσσουν στην ελληνική σημαία!
(ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΒΑΘΕΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΩΒΙΝΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ – ΑΦΩΝΙΑ – ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ‘ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ’, ΔΕΝ ΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ Ο ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΘΡΑΣ.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ… ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου