Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΤΗΣ Π@@ΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ. 140 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΤΙΣ «ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΗΨΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΕΣ»

http://www.makeleio.gr/%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%BF/
ert2
 Απίστευτη δημόσια καταγγελία
 «Η μαφία του Ταγματάρχη» με την ανοχή της Κυβέρνησης
 Παραδοσιακά, η ΕΡΤ ήταν παραμάγαζο της εκάστοτε κυβέρνησης.
Όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις, έχοντας την απόλυτη εξουσία επί της κρατικής υπηρεσίας ενημέρωσης, την χρησιμοποιούσαν για κομματικό όφελος και για να προωθούν τους προπαγανδιστικούς τους σκοπούς. Η κυβέρνηση του Σύριζα που μετά το μαύρο της κυβέρνησης Σαμαρά, θα αποκαθιστούσε υποτίθεται την ανεξαρτησία της ΕΡΤ, στην πράξη τη μετέτρεψε σε δικό της… μαγαζάκι, διορίζοντας αλόγιστα τα «δικά της παιδιά».
Στην εφημερίδα έχει φθάσει μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία, η οποία φέρεται να έχει κοινοποιηθεί(κατά τα γραφόμενα) και στους αρμόδιους υπουργούς κ.κ. Παππά, Φλαμπουράρη, Σκουρλέτη, Βερναρδάκη, Τζαννακόπουλο, Κοντονή καθώς και στην υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεροβασίλη. Για ευνόητους λόγους το «Μακελειό» προστατεύει την ανωνυμία του καταγγέλλοντος αλλά την ίδια ώρα διερωτάται:
1)Οι δέκτες της καταγγελίας, την μελέτησαν, ρώτησαν για τα καταγγελλόμενα ή την πέταξαν στο συρτάρι τους;
2)Κατά πόσον πρέπει να απασχολήσουν την Εισαγγελία Πρωτοδικών οι αναφορές;

«Ανίατη ασθένεια»
Όπως αναφέρει η καταγγελία: «Η «αλλαγή σελίδας» που αποπνέει ο πρόσφατος ανασχηματισμός της κυβέρνησης, επιβάλει μέσα σε όλα τα σοβαρά θέματα και προβλήματα να μην αδιαφορήσει το νέο υπουργικό σχήμα στην υπόθεση της ΕΡΤ που έγινε πλέον πρόβλημα ή ανίατη «ασθένεια». Ο κόσμος της ΕΡΤ είναι στα «κάγκελα» κυριολεκτικά με την κατάσταση που βρωμάει εδώ και καιρό και που βιώνει τα αισχρότερα με αυτή τη διοίκηση. Πάντα ήταν γνωστό το τι πρεσβεύει ο Ταγματάρχης αλλά αποδεικνύεται «χαλκέντερος» Χάρι της εύνοιας που απολαμβάνει από το Μαξίμου. Έτσι ακούγεται κι έτσι διαδίδει ο συγκεκριμένος, που ακολουθεί πάντα την ίδια τακτική λέγοντας συνεχώς ψέματα προς όλες τις κατευθύνσεις και χρυσώνει το «χάπι» για δήθεν εντυπωσιασμό. Κατά την λογική του, φταίνε πάντα οι άλλοι γι’ αυτό και τους «παίρνει το κεφάλι» ενώ αυτός καταφέρνει να επιβιώνει. Είναι αφελής όποιος τον πιστεύει χωρίς να ερευνά για τις παράνομες από παντού κινήσεις του. Καταρχήν μεθόδευσε την τοποθέτηση της άσχετης κ. Σασλόγλου (την έχουν διώξει κακήν κακώς από ιδιωτικό κανάλι λόγω της ανικανότητάς της) στη θέση της γενικής Διευθύντριας τηλεόρασης, έτσι απλά γιατί εκεί είναι όλα τα λεφτά. Αυτή λοιπόν η κυρία η οποία είναι κλεισμένη σε ένα γραφείο και δεν έχει καμία επαφή με εργαζόμενους, διαχειρίζεται ένα πολύ νευραλγικό κομμάτι της Δημόσιας τηλεόρασης και δημόσιας περιουσίας. Το κύκλωμα που την περιβάλει ενοχοποιήθηκε στο παρελθόν για κατασπατάληση χρήματος της ΕΡΤ, για κακή διαχείριση αντικειμένου και προώθηση προσωπικών συμφερόντων… Αυτή τη στιγμή αγοράζονται ταινίες εκατομμυρίων από το εξωτερικό, από μια τυροκόμο στην ειδικότητα ονόματι Τζένη Βαφάκου, η κυρία είναι ή έμπιστη της κ. Σασλόγλου για τέτοιες «δουλίτσες» και ταξιδάκια στο εξωτερικό τα οποία απολαμβάνουν συχνά παρεούλα και παζαρεύουν τις ταινίες από «τα καλάθια» της παρααγοράς».
«Η μαφία της ΕΡΤ»
Στη συνέχεια ο καταγγέλλων τονίζει ότι «ο χορός εκατομμυρίων δεν έχει τέλος, αν δεν τον τελειώσετε εσείς με μια καρατόμηση όλων αυτών που τα ονόματά τους κυκλοφορούν σαν «μαφία» της ΕΡΤ. Ο άλλος έτερος του κυκλώματος Ε. Λ, διευθυντής, στο παρελθόν έχει πάρει 50.000 ευρώ, (στο παρελθόν τον απάλλαξε το προδικαστικό, για οικονομικές καταχρήσεις) έχει στήσει πολύ καλά το δίκτυο του μέσα στην ΕΡΤ, φυσικά με το «πράσινο φώς» του Ταγματάρχη . Όλοι οι «ευνοούμενοι του «βασιλέως» Ταγματάρχη είναι της κατηγορίας αυτών που πήραν παχυλές αποζημιώσεις επωφελούμενοι από το κλείσιμο της ΕΡΤ , αυτή ήταν η επιβράβευση τους, να συνεχίσουν το φαγοπότι και τώρα. Αντί να επιστρέφουν αυτά τα χρήματα, λουφάζουν και κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό που πληρώνει ανταποδοτικό …Αλλά δεν έχει πλέον ο κόσμος, ότι η ΕΡΤ είναι ανοιχτή προς όλους, γιατί του κλείνουν την πόρτα όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι που του «σερβίρουν» ένα πρόγραμμα κατάπτυστο.. και δύσπεπτο…».

«Στην ΕΡΤ παίρνεις εκπομπή
αν είσαι γκόμενα ή ανιψιά ή κολλητή…»
Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, τονίζει ότι: «ο πρόσφατος «αποκεφαλισμός» του κυρίου Καπάκου καταδεικνύει το «βρωμερό» κύκλωμα της διαφθοράς που για μια «γκόμενα» που δεν ήταν καν δημοσιογράφος δόθηκε η μάχη του «ισχυρού». Κι όλοι απόρεσαν πως η στήριξη στο πρόσωπο Ταγματάρχη έρχεται και από το Μαξίμου… Οργή και θυμό προκάλεσε η ξεδιάντροπη στάση του Διευθύνοντος και η εμμονή του στο πρόσωπο της κυρίας… αλλά είναι γνωστό στον περίγυρο της ΕΡΤ ότι η συγκεκριμένη «τηλεπερσόνα» έδωσε γη και ύδωρ προκειμένου να αναβαθμιστεί από γραμματέας σε δημοσιογράφος και να κατακτήσει δια της «πλαγίας» οδού των διαπροσωπικών σχέσεων, με διαφόρους «αξιωματούχους» που πέρασαν από την ΕΡΤ να σκαρφαλώσει στο «υψηλό βάθρο» της ενημέρωσης… Είναι γνωστό ότι η κυρία αυτή επιβιώνει με όλες τις εξελίξεις που συντάραξαν την πολύθαπη ΕΡΤ αλλά και επί καθεστώτος ΝΕΡΙΤ κατάφερνε πρώτη να προσληφθεί με το ποσό των περίπου 6.900… Ποσά αυτού του ύφους απολάμβανε και η ανιψιά του Ταγματάρχη κα Τσιτσιμπίκου που έγινε και μόνιμη χάριν της αμαρτωλής ΝΕΡΙΤ και είναι παντός καιρού με πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί έτσι επιβάλει ο θείος της και η ίδια φυσικά που επιλέγει να είναι στην πρώτη γραμμή «εξορίζοντας» κάθε τι «αντιπαθητικό» που θα «κλόνιζε» την καρέκλα της…Τώρα τελευταία και κάποιοι άλλοι έχουν υπογράψει παχυλά συμβόλαια όπως (Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιάννης Μπέζος, Νίκος Μουρατίδης, Γιάννης Ζουγανέλης ακόμα και ο Λάκης Λαζόπουλος ακούγεται ότι έρχεται στην ΕΡΤ). Στην ΕΡΤ που αγκομαχώντας κρατιέται από τις τσέπες του λαού με το ανταποδοτικό και που ενώ έχει τον κόσμο της καταφέρνει να τον απαξιώνει Με λίγα λόγια στην ΕΡΤ παίρνεις εκπομπή αν είσαι γκόμενα ή ανιψιά ή κολλητή.. Καμιά αξιοκρατία δεν έρχεται όπως την βαυκαλίζονται. Ας μπουν επιτέλους οικονομικοί εισαγγελείς, ας μπουν «τίτλοι τέλους» στο βίο και πολιτεία του Ταγματάρχη, στους πράκτορες και εισπράκτορες του… στις γκόμενες και ανιψιές, στις κολλητές και αυλοκόλακες στην «αυτοκρατορία» και στο «ριφιφί» που ετοιμάζει κι όλο αυτό το «θέατρο» του παραλόγου… Το ζοφερό αυτό περιβάλλον έχει αντίκτυπο σε εσάς μην εθελοτυφλείτε. Ευελπιστούμε στην δίκαιη κρίση σας, στην άριστη «ακοή σας» και φυσικά στα γρήγορα αντανακλαστικά σας..καθαρίστε την ΕΡΤ τώρα…».

«ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ…»
Την εποχή που παραιτήθηκε ο κ.Καπάκος, σε διάφορα ενημερωτικά site, είχε γραφεί ότι «μήλον της έριδος» για την αποπομπή του ήταν και γνωστή τηλεπαρουσιάστρια. Στην καταγγελία που λάβαμε το όνομα της αναφέρεται, εμείς όμως αποφύγαμε να την συμπεριλάβουμε στις αναφορές. Όμως κάνοντας σερφάρισμα, αντιληφθήκαμε ότι το επώνυμο της είχε εμπλακεί, στις καταγγελίες τότε. «… Μία από τις διαφωνίες μεταξύ Ταγματάρχη και Καπάτου ήταν η επιμονή  του πρώτου να τοποθετηθεί παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ενώ  Σταύρος Καπάκος επέμενε να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου η Σταυρούλα Χριστοφιλέα», διαβάζουμε σε οικονομικό σαιτ και οι απορίες, παραμένουν…
Μικρά αλλά ενδεικτικά… στοιχεία για την ΕΡΤ
Η τηλεθέαση της ΕΡΤ
Με βάση στοιχεία από την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2016:
-ΕΡΤ 1: 6,3%
-ΕΡΤ 2: 2,8%
Από πού προέρχονται τα έσοδα της ΕΡΤ;
Με βάση τον προϋπολογισμό του 2016:
α) Το ανταποδοτικό τέλος αποτελεί το 96,3% των εσόδων (177 εκατ. ευρώ).
β) Οι διαφημίσεις αποτελούν το 2,4% των εσόδων (4,5 εκατ. ευρώ). Το 2015 τα έσοδα από διαφημίσεις ανήλθαν μόλις στο 1% των συνολικών εσόδων.
γ) Τα έσοδα από τόκους ανέρχονται στο 1,2% (2 εκατ. ευρώ).

Πόσο αυξήθηκαν τα έξοδα της ΕΡΤ εξαιτίας του κλεισίματος της ΝΕΡΙΤ και της επιστροφής του προσωπικού;
Οι δαπάνες της ΕΡΤ αυξήθηκαν από το 2014 στο 2015 κατά 53,2% (από 65.552.000 ευρώ σε 139.209.000 ευρώ). Η αύξηση της τάξης των 75.657.000 ευρώ προήλθε κυρίως από τα έξοδα προσωπικού. «Το μισθοδοτικό κόστος αυξήθηκε κατά 31.909.000 ευρώ από την αναβίωση των συμβάσεων του προσωπικού της εταιρείας και 13.277.000 ευρώ από την πρόβλεψη αποζημίωσης προσωπικού λόγω εξόδου από την υπηρεσία» (από την ετήσια οικονομική έκθεση της ΕΡΤ για το 2015).
Τι πληρώνει κάθε πολίτης για το τέλος υπέρ της ΕΡΤ;
Ανά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (δηλαδή ανά σπίτι), καταβάλλεται ανταποδοτικό τέλος ύψους 3€ μηνιαίως, δηλαδή 36€ το χρόνο.
Σχόλιο «Μακελειό»: Η εφημερίδας μας, είναι γνωστό ότι αποτελεί τη φωνή του λαού, μέσω των καταγγελιών που δεχόμαστε. Οποιοσδήποτε διαφωνεί, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας και να μας ενημερώσει αν διαφωνεί ή διαψεύδει το οτιδήποτε, που τον αφορά.  Και επειδή η παραπάνω καταγγελία, έχει σταλεί σε εφτά υπουργούς, εκτιμάμε ότι θα αραχνιάζει σε κάποιο συρτάρι. Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε γιατί δεν έχει διαταχθεί ακόμα από κάποιον έστω μια τυπική έρευνα. 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου