Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 617 14.01.2016: ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ!

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 617 14.01.2016

ΠΑΓΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΠΟΑΓΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ


Είναι αυτονόητη και ευχάριστη η δήλωση του υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκηγια την περίπτωση που υπάρξει έκρηξη στα καύσιμα ότι θα παρέμβει, δεδομένου ότι η αγορά δεν έχει κοινωνικές ευαισθησίες, μόνο να μαζεύει ευρά θέλει.

Επειδή έχουμε έκρηξη παγετού, που επιφέρει έκτακτες ανάγκες του βασικού στοιχείου για την επιβίωσή μας, του ενός από τα 2 τροφή και ένδυση, της ένδυσης που αφορά την διατήρηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος διαβίωσης μας, θεωρούμε βάσιμα ότι είναι ανάγκη και χωρίς να ρωτήσει κανένα θεσμό, μιας και μας πάνε αυτοί οι θεσμοί στην καταστροφή και στον ψυχικό και σωματικό θάνατο γεωμετρικά, χωρίς να ρωτήσει κανένα θεσμό, παρά μόνο τον θεσμό της λογικής και της πολιτικής συμπόνιας προς εμάς του διοικούμενους πολίτες, ο υπουργός οικονομίας ο κος Σταθάκης, να αποφασίσει την διάθεση πετρελαίου θέρμανσης με έκπτωση 50% και χωρίς ΦΠΑ από σήμερα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Όταν υπάρχουν έκτακτες συνθήκες, μπορούν να ληφθούν έκτακτα μέτρα.
Βρισκόμαστε σε έκτακτες συνθήκες, και θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Ζητούμε από την κυβέρνηση με εισηγητή τον υπουργό οικονομίας κο Γιώργο Σταθάκη να λάβει την απόφαση διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης με έκπτωση 50% και χωρίς ΦΠΑ από σήμερα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου