Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Βορά σε Αμερικανούς και Τούρκους ο τελευταίος πατριώτης του ΣΥΡΙΖΑ;

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/bora-se-amerikanous-kai-tourkous-o-teleutaios-patriotis-tou-suriza-/2.113382
Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά μας χωρίζουν πολλά, ωστόσο στα Εθνικά Θέματα μπορούμε να βρούμε κοινές συνισταμένες.
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο τελευταίος πατριώτης του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της στάσης του στα Εθνικά και ιδιαίτερα στο Κυπριακό. Άλλωστε η παλιοί θα θυμούνται ότι πάντα ήταν φανατικός εκφραστής της πατριωτικής Αριστεράς.
Ευτυχώς, μέσα στην ατυχία μας, ως χώρα, που υπάρχει - άγνωστο για πόσο ακόμα - ο Ν. Κοτζιάς στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς κακές γλώσσες λένε ότι το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να παραδοθεί πλήρως στους Τούρκους και στις μεγάλες δυνάμεις που θέλουν λύση του Κυπριακού με βάση τα δικά τους συμφέροντα.
Από πολύ έγκυρη πηγή πληροφορούμαστε, ότι στο πρωθυπουργικό γραφείο ερρίφθη ο κύβος και φαίνεται ότι αναζητούν τρόπους να απαλλαγούν από τον Ν. Κοτζιά και να υπάρξει συμφωνία για το Κυπριακό στη βάση των απαιτήσεων των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Τουρκίας. Γι’ αυτό και το άρθρο του Politico κατά του Ν. Κοτζιά μόνο τυχαίο δεν ήταν…

Πάντως από το επιτελείο του υπουργού Εξωτερικών διαρρέουν, ότι οι σχέσεις με τον πρωθυπουργό είναι άριστες, ενώ σημειώνουν πως οι επιθέσεις κατά του Ν. Κοτζιά γίνονται από την λεγόμενη «εκσυγχρονιστική» τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν φημίζεται για τον πατριωτισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου