Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Το απεχθές πρόσωπο του σινιέ μηδενισμού (​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​)

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/to-apexthes-prosopo-tou-sinie-midenismou/10.113508
Οι εν Ελλάδι υποδυόμενοι τους νεοφιλελευθέρους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τον ιδιωτικό τομέα δεν τον ξέρουν, δεν τους ξέρει.
Συνήθως οι ζηλωτές της «αυτορύθμισης» της αγοράς ζουν από το κράτος και βιοπορίζονται μέσα από απασχόληση που προέκυψε κομματικών. Δείτε το βιογραφικό του Σκυλακάκη. Ζωή χαρισάμενη.

Η Δράση είναι το υποσυνείδητο του μητσοτακέικου. Μαρξιστές από την ανάποδη, που βλέπουν την κοινωνία αφ’ υψηλού, ταξικά κι αυτοί αλλά από την πλευρά των εχόντων. Στην εθνική και την κοινωνική ατζέντα υιοθετούν όλη τη δύσοσμη μηδενιστική χλαπάτσα που κυκλοφορεί μεταξύ Κολωνακίου, νοτίων προαστίων και Εκάλης. Μπείτε στην ιστοσελίδα τους και διαβάστε τι λένε. Εάν είστε κανονικοί άνθρωποι, Ελληνες, χριστιανοί, με αγάπη για την πατρίδα, πίστη στη διαχρονική συνέχεια και την ταυτότητα του έθνους, που βασικός πυλώνας της είναι η Ορθοδοξία, απλά θα ξεράσετε κατά την ανάγνωση.

Η συνταγματική μεταρρύθμιση που επιθυμούν οι μεταγραφέντες στην Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά έχει στόχο τον εξοβελισμό από το Σύνταγμα της υποχρέωσης της δημόσιας Παιδείας για εθνική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Στην ουσία, οι δρασίτες νεομητσοτακικοί θέλουν, όπως και τα ποταμίσια μπακακάκια του Σταύρου, να νομιμοποιηθεί η αντισυνταγματική και τουλάχιστον εκ του αποτελέσματος ανθελληνική εκτροπή στην Παιδεία.
Χρόνια τώρα ο φορολογούμενος λαός πληρώνει γενίτσαρους, ειδικά στα πανεπιστήμια, που προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά του γενίτσαρους. Αυτούς η Νέα Δεξιά θα τους διώξει κλοτσηδόν από τη δημόσια Παιδεία. Ολη αυτή η πολιτική γλίτσα, με το επίχρισμα των τάχα τεχνοκρατών και ευρωπαϊστών, ευρωλιγούρηδων στην ουσία, υιοθετεί τη μηδενιστική και την αντιχριστιανική ατζέντα της Αριστεράς. Είναι απλά πλούσιοι, αριστεροί στη νοοτροπία, που απεχθάνονται και αρνούνται την εθνική ιδέα. Ενα είδος συριζαίοι, που απλά πλένονται πιο τακτικά και μισούν τους φτωχούς, κοροϊδεύουν τους πιστούς και νομίζουν πως η πατρίδα είναι εταιρία.

Θέλουν τζαμιά, νομιμοποίηση αβέρτα λαθρομεταναστών, θέλουν κανονικό γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία, εκστασιάζονται με το «Σχέδιο Απαρτχάιντ» για την Κύπρο και σε όλα, μα όλα, τα μεγάλα ζητήματα, όπως οι βομβαρδισμοί του χριστιανικού έθνους των Σέρβων, τα Ιμια, οι S 300, η υπόθεση Οτσαλάν, το ρατσιστικό Σχέδιο Ανάν, η γερμανική πολιτική κατά της Ελλάδας, είναι πολύ εύκολο να τους εντοπίσεις. Βλέπεις πού βρίσκεται το εθνικό συμφέρον και το λαϊκό φρόνημα και μετά κοιτάς ακριβώς απέναντι. Ε, εκεί, απέναντι, είναι όλα αυτά τα μοσχαναθρεμμένα καλόπαιδα.

Ο Μητσοτάκης έχει πια την πλέον ταιριαστή του παρέα, τους αληθινούς ομοϊδεάτες του με τις ίδιες μηδενιστικές απόψεις, την ίδια ψευτοελιτίστικη απέχθεια για τους απλούς ανθρώπους, για τη Δεξιά και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας, φορείς των εθνικών ιδεών, για τη διαχρονία της εθνικής και της θρησκευτικής ταυτότητάς τους και τα εξ αυτών καθήκοντα που οφείλει να έχει η ηγεσία αυτής της χώρας. Η Νέα Δεξιά θα είναι πάντοτε δυναμικά απέναντι στους «αποστόλους του μαρασμού», είτε κόκκινους είτε μπλε ρουαγιάλ.
Φαήλος Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου