Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Mε ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ στο Μαξίμου Σαββίδης, Μαρινάκης, Αλαφούζος, Κυριακού!

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kalasnikof-sto-maximou-savvidis-marinakis-alafouzos-kyriakou/
-ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ...

Η περιπέτεια της Μικρής Σταχτοπούτας Ολγας Γεροβασίλη


Νύχτα με τρίκυκλο και κλειστά βανάκια, που τα έκανε μόδα η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, επιστέφει η κυβέρνηση την πρώτη δόση στους ιδεαλιστές της ενημέρωσης Αλαφούζο, Μαρινάκη, Σαββίδη και Κυριακού. 
Στελέχη της κυβέρνησης μετά το κάζο της Γεροβασίλη από το Πρώτο Θέμα ανησυχούν ότι θα ακολουθήσει μια εκρηκτική συνέχεια με Οικογενειακές Ιστορίες των Ζαπλουτίστας στελεχών της. Είναι γεγονός ότι το Πρώτο Θέμα αλλά και οι υπόλοιπες εφημερίδες είχαν σιγήσει το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να ασκούσαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά υπήρχε ένα ιδιότυπο μορατόριουμ ανάμεσα στους εκδότες και το Μαξίμου. Ετσι το τελευταίο συναρπαστικό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε ήτο οι περιπλανήσεις στην Βενεζουέλα με τον Κύπριο ξεναγό.
“Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί ως πρώτη δόση για τις άδειες, είναι προφανές ότι με τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ, διότι στο νομικό σύμπαν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στη βάση του οποίου νομικά εμείς μπορούμε να κινηθούμε, θα επιστραφούν. Θα ληφθούν όλες οι κατάλληλες νομικές ενέργειες για να συμβεί αυτό”, δήλωσε πρόσφατα από την Πάτρα ο Νίκος Παππάς.
Ειδικά μετά τις περιπέτειες της μικρής Σταχτοπούτας  Ολγας Γεροβασίλη η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Τα τούβλα πρέπει να επιστραφούν πάραυτα ώστε να αποφευχθούν διάφορες απρόσμενες αποκαλύψεις που θα ικανοποιήσουν ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό.
Καθώς κυλούσαν οι μέρες και οι μήνες τη συμμαχία των Προθύμων Υπερθεματιστών άρχισαν να την ζώνουν τα φίδια του ενός για τον άλλο. Κι΄αυτό καθότι είναι σχεδόν πρωτοφανές για την ελληνική πραγματικότητα 4 οξυδερκείς επιχειρηματίες να έχουν καταβάλει στο ελληνικό κράτος πάνω από 100 εκατ. ευρώ και να μην έχουν εξασφαλίσει την οριστική άδεια. Ετσι καθότι και οι 4 θεωρούν στανταράκι απατεώνα το ελληνικό δημόσιο τσίμπησαν εύκολα στη βρώμα που κυκλοφόρησε πως σε κάποιους από τους 4 επεστράφησαν σε πρώτες πρωινές ώρες τα εκατομμύρια της πρώτης δόσης. Το σαράκι της αμφιβολίας άρχισε να ζώνει τον έναν για τον άλλο και όλοι μαζί για το ελληνικό δημόσιο. Τουλάχιστο δύο από τους 4 υπερθεματιστές υποψιάζονται πως οι άλλοι δύο έχουν πάρει πίσω τα μύρια της πρώτης δόσης και μάλιστα κυκλοφορούν συναρπαστικά φίδια για τον τρόπο που επεστράφησαν τα χρήματα. Είναι πολύ πιθανό όλα αυτά που κυκλοφορούν να είναι απλά ραδιοαρβύλα καθότι ο υπουργός Νίκος Παππάς όταν οι 4 ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω ήταν άτεγκτος και μόνο που δεν τους έβρισε.
Αυτό όμως δεν καθησύχασε τους 4 υπερθεματιστές οι οποίοι τρέμουν στην ιδέα ότι αύριο μπορεί να προκύψει μια οικουμενική-χαοτική κυβέρνηση ή ακόμη και να επιστρέψουμε στην αλανιάρα ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ η οποία θα αντιγράφει το ευρώ όπως κάνει η τουρκική λίρα, για να νομίζει ο ελληνούλης ότι έχει ευρά στην τσέπη του.
Τέλος πάντων το δηλητήριο της καχυποψίας κυλάει πλέον στις φλέβες των 4 υπερθεματιστών που όπως λένε και οι ίδιοι δεν έχουν εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο τους-με το συμπάθιο.
-Ακου υπουργέ, δεν γίνεται εμείς να έχουμε πληρώσει 260.000.000 εκατ. ευρώ για τις άδειες και να κρατάς σε λειτουργία και τα υπόλοιπα κανάλια. Κλείστους τώρα, διαφορετικά τι νόημα έχει ο διαγωνισμός. Ή δώσμας τα λεφτά μας πίσω…Διαφορετικά θα ανατινάξουμε το σύμπαν. Δεν σε συμφέρει να ανοίξεις μέτωπο μαζί μας, ούτε να τρέχεις στα δικαστήρια. Εμείς δεν θα σε περιμένουμε για πολύ…Δεν θα περιμένουμε να βγει ο Μητσοτάκης και να πάρουν και οι υπόλοιποι άδεια. Κάθε μέρα που περνάει χάνουμε λεφτά. Ακόμη κι εμείς οι δύο (Σαββίδης-Μαρινάκης) που ετοιμάζουμε τα κανάλια μας, τρέχουμε στα media shops να μαζέψουμε τούβλα. Δεν θα σε περιμένουμε για πολύ…
Πολύ σκληροί για να αποδειχτούν κορόιδα οι 4 νέοι καναλάρχες τρέμουν και οργίζονται στην ιδέα ότι σε μερικούς μήνες από σήμερα θα μπορούσε να έλθει ο Μητσοτάκης στην κυβέρνηση και αν δώσει άδεια και στα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια που υποτίθεται ότι θα κλείσουν. Κάτι τέτοιο θα ήτο καταστροφή για τον Αλαφούζο (εξαγόρασε και τα τάνκερ του Θόδωρου Αγγελόπουλου) που κατέθεσε ήδη 14.5 εκατ. ευρώ, για τον Μαρινάκη που κατέθεσε ήδη 25.5 εκατ. ευρώ, για τον Κυριακού (τον χουβαρντά) που κατέθεσε ήδη 25.5 εκατ. ευρώ και για τον Σαββίδη που κατέθεσε ήδη 20.5 εκατ. ευρώ.
Εστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες πίεσης (διαγωνισμός) οι 4 ογκόλιθοι που θάλεγε και ο πρωθυπουργός αναγκάστηκαν και πλήρωσαν 260.000.000 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή βλέπουν κανάλια όπως το STAR, ο Alpha, το Mega, το “E”, το “Action” να εξακολουθούν να βρίσκονται σε λειτουργία και να παίρνουν λεφτά από διαφήμιση καθώς για τα media shops το Mega κάνει νούμερα τηλεθέασης ακόμη και σε κατάσταση ημιλειτουργίας.
Το γεγονός αυτό δεν αφήνει τους 4 υπερθεματιστές να κοιμηθούνε ήσυχοι. Πετάγονται τις νύχτες στα κρεβάτια κάθιδροι και αναρωτιούνται:
-Mήπως ρε γυναίκα, είμαι εγώ ο μαλάκας που πλήρωσα;
Το ερώτημα αποκτά υπαρξιακή διάσταση καθότι και οι 4 που πλήρωσαν το έκαναν με πόνο ψυχής μια και δεν είχαν τέτοιες κακές συνήθειες-να πληρώνουν δηλαδή το κράτος.
Ο Παππάς έχει μπλέξει άσχημα, το ίδιο και ο Τσίπρας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν τολμούν να πάνε σε εκλογές.
-Εάν προκηρύξεις εκλογές θα ανατινάξουμε το Μέγαρο Μαξίμου….
Ακόκη κι αν δεν έχουν φθάσει εκεί τα πράγματα-όπως όλα δείχνουν προς τα εκεί οδεύουμε. Ο Νίκος Παππάς πρέπει να κλείσει τα υπόλοιπα κανάλια διαφορετικά το Μαξίμου κινδυνεύει να γίνει ένα πύρινο μανιτάρι- ε ρε γλέντια….
Γι αυτό λοιπόν και ο Νίκος Παππάς πολύ σωστά φρόντισε να περάσει τροπολογία πριν είναι πολύ αργά και χάσουμε από την έκρηξη τον Καρανίκα και τν Τζανακόπουλο. Ο Νίκος γνωρίζει τους κώδικες της Μαφίας από την διατριβή που έκανε στο Ινστιτούτο Fraser of Allander του Πανεπιστημίου Στραθκλάιντ γι΄αυτό και φρόντισε να φέρει την τροπολογία που ξεσήκωσε θύελλα. Μόνο που το καραβάνι πρέπει να προχωρήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου