Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «για ενημέρωση»> Νέα ΒΟΜΒΑ από τον Παύλο Παπαδόπουλο για τον ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ!

http://kourdistoportocali.com/news-desk/nea-vomva-apo-ton-pavlo-papadopoulo-gia-ton-tsipra-tis-drachmis/

Nέα βόμβα από τον Παύλο Παπαδόπουλο ο οποίος εξηγεί με ανάρτησή του στο facebook τα επόμενα βήματα του Τσίπρα προς την ολοσχερή καταστροφή.

Γράφει ο Παύλος:
Νομίζω ότι βρισκόμαστε ακόμα στο προκαταρκτικό στάδιο ενός δημοψηφίσματος. Το δημοψήφισμα προετοιμάζεται για αργότερα. Τώρα πρέπει να κορυφωθεί το δράμα προκειμένου να δικαιολογηθεί η «κάθαρση» ενός δημοψηφίσματος .
Μετά το διάγγελμα αναμένουμε με 100% σιγουριά μέσα στις επόμενες εβδομάδες τη επανάληψη του 2015 ως φάρσα:
1. Αίτημα για έκτακτη σύνοδο κορυφής (φυσικά για να απορριφθεί).
2. Έκτακτη περιοδεία σε Βερολίνο, Ρώμη, Παρίσι, Βρυξέλλες.
3. Αγκαλιές, φιλιά και “συγκρατημένη αισιοδοξία” με Γιούνκερ (η Κομισιόν μαζί μας).
4. Επίσκεψη στη Μόσχα (αν πιάσουν τα παρακάλια στο Κρεμλίνο για νέες κοινές εμφανίσεις με τον ρώσο Πρόεδρο).
5. Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «για ενημέρωση».
6. Τηλεφώνημα σε Λαγκάρντ, Μέρκελ, Τραμπ.
7. Εκτακτη σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
8. Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή όπου θα ζητηθεί να υποστηρίξουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί την «εθνική γραμμή».
Δύο τα super hits στη συζήτηση: «Όποιος θέλει τα μέτρα που μας προτείνουν να το δηλώσει» και «Να πάμε όλοι μαζί να διαπραγματευτούμε». Αυτά θα γίνουν. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Και τελικά, αν η Μέρκελ αποφασίσει ότι τη συμφέρει να μην κουκουλώσει για άλλη μια φορά το άλυτο ελληνικό πρόβλημα για άλλο ένα εξάμηνο, τότε το κυβερνητικό σαμποτάζ στη Δημοκρατία μέσα από το σαμποτάζ στο πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας θα ξεσπάσει σε δημοψήφισμα. «Για να αποφασίσει ο λαός». Δραχμή ή υποταγή; Θα εκβιαστεί ο κόσμος να «ψηφίσει εθνικά».
Όμως το πραγματικό δίλημμα θα είναι: Δραχμή που θα οδηγήσει πρώτα σε συντριβή της αντιπολίτευσης, μετά σε εδραίωση της τωρινής κυβέρνησης ως αήττητο καθεστώς και μετά σε συμφωνία στήριξης του εθνικού νομίσματος και των εισαγωγών αγαθών πρώτης ανάγκης και πρώτων υλών με το Paris Club που θα περιλαμβάνει ακραία μέτρα ελέγχου του πληθωρισμού και των υποτιμήσεων – ή ευρώ και λελογισμένες νέες μειώσεις στις συντάξεις για να μειωθούν φόροι και εισφορές, να δημιουργηθούν ξανά δουλειές και να αυξηθεί το συνολικό οικογενειακό εισόδημα σε συνθήκες Δημοκρατίας;
Αυτό θα είναι το πραγματικό δίλημμα που θα χαθεί μέσα στον τηλεοπτικό ορυμαγδό και στην άγνοια.
Θα κάνει δημοψήφισμα είτε για να το κερδίσει, είτε, αν δεν έχει «πιάσει» η προπαγάνδα (γιατί το κόλπο είναι πολύ χοντρό για να πιάσει τόσο εύκολα), για μια παραίτηση της κυβέρνησης χωρίς να έχει προηγηθεί συντριβή σε εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου