Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Στα ΑΔΥΤΑ της συνάντησης Μητσοτάκη-Σόιμπλε(upd)

http://kourdistoportocali.com/news-desk/sta-adyta-tis-synantisis-mitsotaki-soible/

Τους παρακάλεσε ευγενικά ν΄αφήσουν τα κινητά τους στο γραφείο της


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Χρήστος Σταικούρας και ο Στέλιος Πέτσας βρισκόντουσαν στον προθάλαμο του γραφείου του Σόιμπλε όταν η γραμματέας του Γερμανού τούς παρακάλεσε ευγενικά ν΄αφήσουν τα κινητά τους στο γραφείο της.

-Εναι επιθυμία του υπουργού…
Πράγματι οι 3 άνδρες παρέδωσαν τα κινητά τους στη γραμματεία και πέρασαν την βαριά ξύλινη πόρτα του γραφείου που φιλοξενεί ίσως τον πιο ισχυρό πολιτικό της Γερμανίας σήμερα. Ισχυρός γιατί είναι δημοφιλής στους Γερμανούς. Ο Μητσοτάκης έκανε τις συστάσεις και κάθησαν όλοι μαζί στην αίθουσα συσκέψεων που βρίσκεται δίπλα στο γραφείο του υπουργού. Είχαν περάσει σχεδόν 28 λεπτά της ώρας από την κοινή συνάντηση των 3 με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγνεψε στους Χρήστο Σταικούρα και Στέλιο Πέτσα να τον αφήσουν μόνο με τον Σόιμπλε. Πράγματι Σταικούρας και Πέτσας χαιρέτησαν διακριτικά και έσπευσαν να περιμένουν τον αρχηγό τους στον προθάλαμο του Σόιμπλε.
Καθώς έκλεινε η πόρτα πίσω τους ο Κυριάκος έβγαλε ανάμεσα από τους φακέλους που κρατούσε ένα ενθύμιο του πατρός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
-Αυτό μου το έδωσε ο πατέρας μου για να σας…
Ο Γερμανός υπουργός χαμογέλασε και ρώτησε τι κάνει ο Κωνσταντίνος  Μητσοτάκης.
Στην συνέχεια οι δύο άνδρες άρχισαν να μιλούν αποκλειστικά σχεδόν για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά όχι με τα καλύτερα λόγια.
-Kε Μητσοτάκη είστε σίγουρος πως εάν ρίξω την κυβέρνηση Τσίπρα, εσείς θα τα καταφέρετε;
-Είμαι βέβαιος κε υπουργέ. Εχουμε μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα. Μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα-πάντα με την βοήθειά σας. Το θέμα είναι να φύγει ο Τσίπρας από την εξουσία, τον οποίο στηρίζουν οι Γάλλοι και κυρίως ο Μοσκοβισί που είναι φίλος του Ελληνα Προέδρου της Δημοκρατίας…Αυτός βρίσκεται πίσω από την στήριξη των Γάλλων στον Τσίπρα που σας εξαπατά. Ο Παυλόπουλος και ο Τσίπρας φιλοδοξούν να διαλύσουν την Ευρώπη και να επιστρέψουμε στη Δραχμή. Στην συνέχεια θα βρουν τρόπο να εξαγοράζουν τους ψηφοφόρους και να μείνουν για πάντα στην εξουσία…Αυτό είναι το σχέδιο του Τσίπρα. Οσο αφορά τον Τσακαλώτο και τον Βαρουφάκη είναι απλά όργανά του…Δεν πρέπει να του δώσετε την αξιολόγηση και κυρίως δεν πρέπει να του δώσετε λεφτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου