Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Τι έχουν να πουν τώρα οι δεξιούληδες για τον "παιδόφιλο" Yiannopoulos;

Πριν από μερικές ημέρες «έσκασε» σαν διάττων αστήρ στην αμερικανική σκηνή ένας... αιρετικός δεξιός ο Milo Yiannopoulos ο οποίος έχει ελληνική καταγωγή.
Αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ καθώς αριστεροί εμπόδισαν την ομιλία του Yiannopoulos.
Έτσι τον έμαθαν και στην Ελλάδα οι εδώ διάφοροι υπερπατριώτες κι άρχισαν τα κηρύγματα για το πόσο σοβαρός είναι, πόσο αλήθειες λέει για τους μετανάστες, για το έθνος, για την ατζέντα Τραμπ. Αν και δεν μπορεί κανείς να κρίνει κάποιον για τις απόψεις του, δικαίωμά του είναι να λέει ό,τι θέλει και να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί και να μην προσβάλει, ο Yiannopoulos έδειξε την πρόθεσή του. Επεδίωξε την πρόκληση για την προβολή του και κάποιοι εδώ στην Ελλάδα τον αποθέωσαν ως έναν αστέρα της δεξιάς και του πατριωτισμού.
Αφού αποκάλυψε ότι είναι γκέι (και δικαίωμα του) αποκαλύφθηκε χθες ότι έχει κι άλλα... κρυμμένα μυστικά Όπως ο ίδιος αποκάλυψε είναι "οκ να κάνει σεξ κάποιος με 13χρονους" .
Το σχόλιο αυτό προκάλεσε σάλο, ακυρώθηκε η ομιλία του στο φετινό συνέδριο CPAC, ως εκπρόσωπος των Συντηρητικών, ακυρώθηκε η έκδοση της βιογραφίας και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα Breitbart.
O Milo σε βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας είχε "δικαιολογήσει" τις σχέσεις ενηλίκων με 13χρονα αγόρια και κορίτσια. Ο ίδιος είχε πει ότι "οι έφηβοι ακόμα και κάτω των 16 ετών είναι απολύτως ικανοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους όσον αφορά στη σεξουαλική δραστηριότητα με μεγαλύτερους. Σύμφωνα με τη νομοθεσία των περισσότερων χωρών, τα άτομα κάτω των 16 ετών δεν θεωρούνται αρκετά ώριμα για να συναινέσουν στη σεξουαλική πράξη".
Λίγο αφότου ανακοινώθηκε ότι δεν θα μιλήσει στο συνέδριο ο ακροδεξιός υποστηρικτής του Τραμπ έσπευσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με μία σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία τόνισε ότι είναι gay και πως όταν ήταν παιδί είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Αυτά για όλους εκείνους που βλέπουν ένα «νούμερο» και το αποθεώνουν επειδή είπε μια παπάτζα για την πατρίδα, επειδή είναι, λέει, εθνικιστής, επειδή είναι οπαδός του Τραμπ κι άλλες τέτοιες αρλούμπες. Ας τα πουν όλα αυτά τώρα που μαθαίνουν ότι το πουλέν τους δεν είχε πρόβλημα να πάει και με 13χρονα. Ξεφτίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου