Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Το Τάμα του Έθνους αγώνας κατά της διαστροφή της αλήθειας. ΑΧΕΛΩΟΣTV 2/3, ΚΑΤΕΡΙΝΗ 4/3 ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Το Τάμα του Έθνους και η  αχαρακτήριστη   διαστροφή της αλήθειας  υπό ημιμαθών ή
υπό ιδιοτελών οργάνων
των σκοτεινών δυνάμεων
02.03.2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΧΕΛΩΟΣ TV 2.3.17 ώρα 10.00 μ.μ.
,,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ'
***
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ
«Έμφυλες ταυτότητες ως διδασκαλία στα παιδιά μας»,
Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, 19.00 ώρα
1. Δεν πρόλαβαν να καταθέσουν ερώτηση οι 16 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας,  πειθήνια όργανα των καταχθονίων σκοτεινών δυνάμεων εξανάγκασαν τόσο πολύ τους Ελληνόψυχους, υγειώς και ορθοδόξως ενεργούντας 16 βουλευτές, ώστε υποχρεώθηκαν να ανακαλέσουν την υπογραφή τους , μέχρι που ένας εξ αυτών έπαθε συγκοπή καρδίας και κηδεύτηκε  την προηγουμένη εβδομάδα. Αιωνία η μνήμη του αειμνήστου Ευαγγέλου Μπασιάκου. «Μνησθείη Κύριος ο Θεός εν εκείνη τη ημέρα» και όλοι οι άλλοι οι με θάρρος και παρρησία βουλευτές να έχουν την ευλογία του Θεού . Διότι επίστεψαν στο γραφικό :
Α) « Ἐγὼ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή» (Ἰωάν. 14, 6)
και επίστεψαν στα χωρία

Β «γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς» (Ἰωάν, 8, 32)
Γ «Έως θανάτου αγώνισαι περί της αληθείας και Κύριος ο Θεός πολεμήσει υπέρ Σου» (Σοφ. Σειρ. δ΄ 28)

2. Από την θέσεως ταύτης δεν θέλουμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι όλους τους βουλευτές που υπέγραψαν και αυτούς που θα υπογράψουν και στο μέλλον εάν γνωρίσουν και αγωνιστούν και αυτοί για την αλήθεια».

3.  Επίσης δεν θέλουμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι και γραπτώς τα ΜΜΕ   ως π.χ. :
Α. Το Πρώτο Θέμα το οποίο την 5/01/2017 δημοσίευσε 10 σελίδες αντικειμενικῶς και ανιδιοτελώς προβάλλοντας την αλήθεια
Β.  Τον Μεσσηνιακό Λόγο ο οποίος σχεδόν κάθε εβδομάδα αναδημοσιεύει δημοσιεύματα μας και αναρτήσεις από την ιστοσελίδα μας http://fotgrammi.gr/ και ειδήσεις αντικειμενικές προβάλλοντας γυμνή την αλήθεια

Γ.  Την Εφημερίδα  Νομού Κοζάνη «ΚΟΖΑΝΗ»  (Εφημερίδα Κοζάνη) ·
η οποία συχνά δημοσιεύει αντικειμενικώς επίκαιρα, καφτά θέματα ως π.χ. το εντυπωσιακό δημοσίευμα της από 28/02/2017  :
ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (Μακρυγιάννης)
τοῦ Ἀπόστολου Παπαδημητρίου
Ζητούμε συγνώμη που εκ παραδρομής δεν ευχαριστήσαμε μέχρι τώραε την αγνή και ανιδιοτελή προσπάθεια της εν λόγω εφημερίδας και ιστοσελίδας που σηκώνουν τον Σταυρό και μάχονται υπέρ Αληθείας , κακίζοντας αυτοί οι Ελληνομάχοι και ακραιφνείς ορθόδοξοι χριστιανοί , μαχητές της αληθείας τους διαστροφείς της αληθείας.
Συνιστάμε  ενθέρμως και την εφημερίδα Κοζάνη, την ιστοσελίδα της https://efkozani.gr/ καθώς και όλες τις άλλες ιστοσελίδες ως π.χ. http://aktines.blogspot.com,  http://katanyxis , http://www.antifono.gr ,   http://www.axeloostv.gr  ,έκτακτο παράρτημα κλπ

4.  Ελπίζουμε να μη παρεξηγηθούμε και από άλλες σοβαρές, έγκυρες και ευπρεπείς ιστοσελίδες, οι οποίες επίσης προβάλουν ακέραια την αλήθεια και εμείς δυστυχώς δεν έχουμε το απαιτούμενο χρόνο να τις παρακολουθούμε και να της προβάλουμε.
Διά τούτο ζητούμε κατεπειγόντως ικανούς και πεπειραμένους εθελοντές και ένα με μισθό που να «ερωτευθεί» τους κοινωνικούς και πνευματικούς σκοπούς των φορέων μας και να αφοσιωθεί.

Είμαστε μεγάλα θύματα του πολυτονικού και αγωνιζόμαστε με« νύχια και δόντια» να διατηρήσουμε τον ανεκτίμητο θησαυρό της Ελληνικής γλώσσας , διότι οι ανεγκέφαλοι ιθύνοντες μας κατάντησαν οι περισσότεροι Έλληνες να μην γνωρίζουν Ελληνικά και να καταλαβαίνουν μόνο μερικές χιλιάδες λέξει , ενώ η ελληνική γλώσσα έχει άνω των 80 εκατομμύρια λέξεις και παράγωγα λέξεων, κατά καταμέτρηση αμερικανικών Πανεπιστημίων.
Οι άλλες λέξεις που γνωρίζουν οι Ελληνόπαιδες είναι βρώμικες και τρισάθλιές και αναισχύντως τις αναφέρουν κάθε στιγμή άρρενες και θήλεις μαθητές ακόμα και του Δημοτικού σχολείου.

5.  Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, πολύ φοβόμαστε ότι σε μερικά χρόνια θα αναγκαστούμε να μετακαλούμε Βάσκους , Ισπανούς , Καταλανούς και Γερμανούς Ελληνιστάς για να μαθαίνουν οι Ελληνόπαιδες Ελληνικά.
Απεναντίας  παιδία της  Αγγλίας , παιδία της  Αυστραλίας μαθαίνουν ως δεύτερη γλώσσα Αρχαία Ελληνικά και οι Ελληνόπαιδες πηγαίνουν ξυπόλητοι στα αγκάθια μέχρι και το επιτάφιο του Περικλέους και την Αντιγόνη του Σοφοκλή  κατήργησαν οι ανεγκέφαλοι Έλληνες υπουργοί α-Παιδείας.
Κατήργησαν  τον Μακρυγιάννη ,τον λόγο του Κολοκοτρώνη, τον Παπαδιαμάντη.
Καταργούν τα Θρησκευτικά και βάζουν την θρησκειολογία εξυψώνοντας τον Μωάμεθ, τον Βούδα και λοιπούς ψευτοθεούς και ψευδοπροφήτες  ως Θεούς  «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95, 5)
6.  Δεν φτάνει που έχουν εκμαυλίσει και εξαχρειώσει με τα χαζοκούτια τηλεοράσεις όλους του ανθρώπους, ιδιαιτέρως την νεολαία, αλλά σαν σουπιές θέλουν να θολώσουν τα νερά για να αναπροσανατολίζουν τους ανθρώπους και να τους έχουν υποχείρια τους.
Και η πνευματική ηγεσία η οποία ως εν τω πλείστον δεν ανέρχεται δια της αξιοκρατίας αλλά δια να της αναξιοκρατίας και της φαυλοκρατίας και παρόλο που διαπιστώνουν ότι οδηγούμεθα εις τα βάραθρα της αβύσσου  εν τούτοις έχοντας «ομόσει  γη και ύδωρ» δεν τολμούν να βγάλουν την παραμικρά ανάσα και είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τα εκάστοτε  ρεύματα της σήψεως και της διαφθοράς αναφωνούντες όχι «πετάει ο γάιδαρος» αλλά  πολλοί  εξ αυτών πέρα για πέρα πεπορωμένοι φωνασκούν και διαστρεβλώνουν την αλήθεια βαναύσως  ουρλιάζοντας «όχι μόνο πετάει ο γάιδαρος αλλά και όποιος τολμήσει να πει ότι δεν πετάει είναι ένας γάιδαρος».

10. Το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει με την πνευματική –θρησκευτική ηγεσία εκτός θαρραλέων και οικοδομούντων  κληρικών που δεν πιστεύουν χρυσό  αλλά Χριστόν και  δεν ζουν από την Εκκλησία αλλά δια την Εκκλησία.

11. Αλλά και αυτοί οι ιδεολόγοι και ήρωες κληρικοί διώκονται δυστυχώς από τους κακούς εργάτες του ευαγγελίου εφαρμαζομένου του γραφικού :  «…κινδύνοις ...., κινδύνοις ...., κινδύνοις ἐν ψευδαδέλφοις·» (Β΄Κορ. 11, 26) και  «…ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.» (Ματθ. 23, 14), για να διευκολύνονται οι αντίχριστοι και να ψηφίζονται οι αντίχριστοι νόμοι και να λέγουν ακόμα και για τον τρομονόμο «ουδέν τρωτόν ευρίσκει η εκκλησία».

12. Οπότε εφαρμόζεται το «Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν!».

13. Τοιουτοτρόπως   όσοι τολμούμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους  κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να κλειστούμε στις φυλακές και να κτυπιόμαστε με λόγια και με έργα κινδυνεύοντας  ανά πάσα στιγμή να ονομάσουμε τα ράκη της κοινωνίας με την ιδιότητα τους. όπως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κος Σεραφείμ που απεκάλεσε τους ανώμαλους αρρώστους όπως η ιατρική επιστήμη τους ονομάζει, τότε όλες οι σατανικές οργανώσεις ομοθυμαδόν χιμούν εναντίων των αγαθοποιών επιστρατεύοντας όλες τις παραγράφους του ποινικού κώδικα για να εξουδετερώσουν  τους λέγοντες τα πράγματα με το όνομα τους. Σκηνοθετούν και υποδαυλίζουν όλους αυτούς που καταφεύγουν εις τους δήθεν προστάτας της τιμής και της αξιοπρέπειας των θυμάτων των και τους προτρέπουν να λέγουν εμετικά αισχρότατα  πράγματα για να κάνουν τον άλλων φίλο και ψευτόεφαρμαζομένου του γραφικού : «ἀποσυναγώγους ποιήσουσιν ὑμᾶς· ἀλλ᾿ ἔρχεται ὥρα ἵνα πᾶς ὁ ἀποκτείνας ὑμᾶς δόξῃ λατρείαν προσφέρειν τῷ Θεῷ» (Ιωάν.16,2)
.

14. Στον έγκυρο και ευπρεπή τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV – της ανιδιοτελούς οικογένειας Αφοί Μπόκα  –  ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος με τον αγωνιστή θεολόγο και  δημοσιογράφο –ιδιοκτήτη της εφημερίδος ΣΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ συζητοῦν απόψε Πέμπτη 2.3.2017  εκτενώς υπέρ της αληθείας του τάματος του Έθνους,.
ΚΑΤΩΤΕΡΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
ΠΕΜΠΤΗ 2.3.2017 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (10 μμ) ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΛΑΝΟΥ  ''ΛΟΓΟΣ ΡΩΜΑΙΪΚΟΣ'' ΜΕ ΘΕΜΑ '' Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ'' ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.acheloostv.gr.

Την συνιστώμεν ενθέρμως.

15. Η Ελλάδα μας αν και σφυροκοπούμενη πάντοτε ανηλεώς  από τους «φίλους -κολοβά φίδια» και τις αντίχριστες διεθνείς οργανώσεις και σιωνιστικούς κύκλους είχε κατορθώσει εν τούτοις να προστατεύσει την Ελληνική φέτα και με τις προ πολλού  άοκνες μελέτες και αγώνες του ευσυνείδητου χριστιανού βουλευτού Κοζάνης Ν.Δ. κου Γεωργίου Κασαπίδη  γεωπόνου. Προς τούτο του είχε ανατεθεί ο Αγροτικός τομέας. Όμως οι σκοτεινές δυνάμεις με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσον και την συνοδοιπορία Ελλήνων ιθυνόντων κατόρθωσαν να μας γυμνώσουν από την καταχώρηση της φέτας ως Ελληνικό προϊόν, λόγω μίας μεγάλης εμπορικής συμφωνίας με τον Καναδά (CETA).Και ο κ. Κασαπίδης καρατομήθηκε από Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

16. Και πάλι ευχαριστούμε την εφημερίδα Δημοκρατία η οποία μαζί με την Ορθόδοξη Αλήθεια επανειλημμένως ετάχθησαν υπέρ της αλήθειας για το τάμα του έθνους καθώς και εκατοντάδες λόγιους θρησκευτικούς και πνευματικούς ηγέτες όπως π.χ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κος  Αμβρόσιος , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κος Σεραφείμ, ο πανεπιστημιακός και συγγραφεύς  κος Νικόλαος Χειλαδάκης  κ.λ.π. ελληνόψηχοι και ακραιφνείς Ορθόδοξοι τους οποίους για λόγους χρόνου και χώρου δεν ευχαριστούμε δημοσίως. Ελπίζουμε να αναφερθούμε εκτενώς στην έντυπη ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.
Μνησθείη Κύριος ο Θεός !

17. Τέλος ευρισκόμαστε στην ευχάριστο θέση να ενημερώσουμε όλους τους φίλους και θαυμαστές των φορέων μας να κάνουμε την κατωτέρω ανακοίνωση για την 4 Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο 19.00 ώρα, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ)  με θέμα: «Έμφυλες ταυτότητες ως διδασκαλία στα παιδιά μας», με ομιλητές τους κυρίους, Διονύσιο Μακρή Δημοσιογράφο, Δημήτριο Νατσιό Δάσκαλο και Απόστολο Χατζητόλιο Ιατρό Καθηγητή ΑΠΘ. Ευτυχείς όσοι θα μπορέσουν να παρευθρεθούν.
Προτρέπουμε όλους τους φίλους και θαυμαστές των σκοπών, δραστηριοτήτων και προοπτικών των φορέων μας να παρακολουθήσουν και να διαδώσουν το εν λόγω θέμα  και να αντιδράσουμε όλοι ομαδικά για να μη προστεθούν και άλλοι αντίχριστοι, αντικοινωνικοί και απάνθρωποι   νόμοι στους τόσους ψηφισθέντες με άμεσο ή έμμεσο ευλογία ή ανοχή , δυστυχώς, και της Εκκλησίας.

18. Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν λεπτομερέστατα για την αλήθεια του Τάματος του Έθνους ας μας τηλεφωνήσουν στο 2103254321 για να τους στείλουμε δωρεάν το περιοδικό μας Φωτεινή Γραμμή .
ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ  Τηλ. 210-3254321 E mail fot_gram@otenet.gr
- See more at: http://www.fotgrammi.gr/index.php/2009-07-31-01-00-24/2009-07-02-14-53-06/2009-07-31-01-19-02/1184-----------tv-23--43--#sthash.GXn6pLGV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου