Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Τα VIDEO και η μαρτυρία μιας γυναίκας> ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με το δείκτη στο κοντέρ να τρεμοπαίζει στα 290;

http://kourdistoportocali.com/news-desk/fotografies-dikti-sto-konter-na-tremopezi-sta-290/

Ο δείκτης του κοντέρ να τρεμοπαίζει στα 290 χλμ την ώρα και οι νεαροί οδηγοί να αποθανατίζουν το στιγμιότυπο.
Είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες των πιλότων αυτοκινήτων όπως η Πόρσε που οδηγούσε ο νεαρός Βακάκης. Στην προκειμένη περίπτωση το ατύχημα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε δημιουργούν έναν αστικό μύθο καθώς διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν φωτογραφίες της ταχύτητας πυραύλου που είχε αναπτύξει η πόρσε ενώ στο κάδρο πλέον μπαίνει και το μυστηριώδες Audi R8 το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε ξένο ποδοσφαιριστή.
 Δεκαπέντε ημέρες σχεδόν μετά την ασύληπτη τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, οδηγός του μοιραίου Honda που έχασε σε μία στιγμή σύζυγο και παιδί, είχε υποστηρίξει ότι «Ήταν ένα Audi R8 πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν (σ.σ. να έκαναν κόντρες). Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε… Δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο…». Μάλιστα μετά τη σύγκρουση και ενώ είχε προσπεράσει το σημείο, ο οδηγός του R8 έκανε όπισθεν και του ζήτησε αν θέλει βοήθεια: «Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, με τα videos επιβεβαιώνεται η ύπαρξη αυτού του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, οκτώ λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche στο Honda Civic, ένα Audi R8 διήλθε από το σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πως ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή. Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας ότι από τις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ, το R8 ακολουθούσε την Porsche χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κόντρα μαζί της. Απλά, τα δύο οχήματα κινούνταν σε παράλληλες πορείες. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα είδε να συμβαίνουν εκείνο το απόγευμα στην εθνική οδό.`
Ιδιαίτερη προσοχή δίνει η ΕΛ.ΑΣ. και σε ένα email που έφτασε στο αρχηγείο της λίγες ημέρες μετά το τροχαίο από μια γυναίκα όπου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το εφιαλτικό απόγευμα. Αστυνομικές πηγές λένε ότι η γυναίκα κινούνταν με 120 χλμ. στη μεσαία λωρίδα όταν είδε τη μοιραία Porsche να την πλησιάζει σαν σίφουνας. Μάλιστα αναφέρει ότι από την ταχύτητα που πέρασε δίπλα της το δικό της αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα. Μάλιστα τρόμαξε και λίγο έλειψε να χάσει τον έλεγχο του αμαξιού. Η γυναίκα αναμένεται επόμενες ημέρες να κληθεί να δώσει αναλυτική κατάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου