Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Η ΔΕΗ με τα 7000 ακίνητα και αξία 1,268 ΔΙΣ ευρώ το 2011, σήμερα αξίζει στο ΧΑΑ 630 εκ...

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης και  η αποκάλυψη για την αμύθητη περιουσία της ΔΕΗ :

«Τα 5 χρόνια που κάποιοι από εμάς παλεύαμε  στην Βουλή   προσπαθήσαμε να ξυπνήσουμε κάθε κοιμισμένο σχετικά με  την αποτελεσματική προστασία της δημόσιας περιουσίας από τα νύχια της ντόπιας και ξένης  τρόϊκας.
Ο Πρόεδρος  του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης είχε δώσει ρητές οδηγίες στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα να παρακολουθεί στενά  τις απόπειρες εκποίησης του Εθνικού πλούτου ,εξού και  οι συνεχείς κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μας σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την ΔΕΗ. Σε μια από αυτές απευθύνθηκα στην  αρμόδια  Υπουργό Περιβάλλοντος  και Ενέργειας κ. Τίνα Μπιρμπίλη και ζήτησα να μάθω  σε ποιο  ποσό αποτιμάται η περιουσία της ΔΕΗ και πόσα ακίνητα κάθε είδους διαθέτει.

Η γραπτή απάντηση που  δόθηκε από τον τότε  Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό ( αρ. πρωτ.  ΔΕΗ  702 / 16.2.2011) αναφέρει ότι η ΔΕΗ κατέχει « περισσότερα από 7000 ακίνητα» (!),  με γήπεδα και οικόπεδα συνολικής έκτασης  «410.000 στρεμμάτων εκτός σχεδίου πόλεως και 3.200 στρεμμάτων  εντός σχεδίου, ενώ το συνολικό εμβαδόν των βιομηχανικών κτισμάτων ανέρχεται σε 1.200.000 τ.μ.  και των γραφειακών χώρων και αποθηκών σε 650.000 τ.μ.»
Η αποτίμηση της αξίας των ακινήτων της  ΔΕΗ «ανέρχεται στο ποσόν των 1.268.017.361,39  ευρώ», όπως σημείωνε  στην γραπτή απάντησή  του στην  Κοινοβουλευτική Ερώτησή μου ο τότε  Πρόεδρος της ΔΕΗ . Τώρα , πώς  κατήντησε η ΔΕΗ  με 1,268 δις ευρώ   ακίνητη περιουσία να  έχει χρηματιστηριακή αξία μόλις 630 εκ. θα πρέπει να μας το εξηγήσουν οι ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΟ-ΡΟΖ  που κυβερνούν  τόσα χρόνια αλλά και όσοι εξακολουθούν  να τους ψηφίζουν,  επιβραβεύοντας  έτσι την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας …» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου