Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Αιδώς κύριε Κουρουμπλή

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/aidos-kurie-kouroumpli/10.115459
Με την Ντόρα δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Ούτε και με το Μητσοτακέϊκο από το οποίο πολεμηθήκαμε όσο λίγοι. Όταν όμως, κάποιος άθλιος επιτίθεται σε μια νεκρή τότε υπάρχει πρόβλημα. Κι όταν αυτός ο κάποιος είναι ο υπουργός των μνημονίων Κουρουμπλής, άτομο με ειδικές ανάγκες που επιτίθεται στην πεθαμένη και επίσης άτομο με ειδικές ανάγκες όσο ζούσε Μαρίκα Μητσοτάκη, τότε το πράγμα πάει αλλού.
Πάει στο ήθος που πρέπει να έχει η πολιτική, αλλά και στη στοιχειώδη ευγένεια που οφείλει να έχει ένας άνθρωπος τυφλός που πέρασε δύσκολα στη ζωή του και μπράβο του που πρόκοψε. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι εκμεταλλεύτηκε την αναπηρία του για να ανέβει στην πολιτική σκηνή.
Συμφωνούμε απόλυτα, λοιπόν, με την Ντόρα που τον χαρακτηρίζει ξεφτιλισμένο και χυδαίο. Και κάποιος από την κυβέρνηση θα έπρεπε να του τραβήξει το αυτί, όμως, είναι το ίδιος ξεφτίλες κι αυτοί.
Ο γενίτσαρος, πρώην πασόκος Κουρουμπλής, λοιπόν, βρήκε ζεστή αγκαλιά στην Κουμουνδούρου και το παίζει ευαίσθητος αριστερούλης, αλλά στα τέσσερα υπέγραψε κι αυτός τα μνημόνια της αριστεράς. Για να μην πούμε για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας και επί ΠΑΣΟΚ αλλά και ως υπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει τα πεπραγμένα του γιατί πολλά ακούγονται και οι φήμες δεν είναι καλό πράγμα.

Όποιος είναι από την Αιτωλοακαρνανία έχει γνώση για το ποιος είναι ο Κουρουμπλής. Εν πάση περιπτώσει κάποια στιγμή όλα θα πρέπει να γίνουν γνωστά, να βγουν στο φως. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να σταματήσει η αθλιότητα μόνο και μόνο για να ξεφύγει η κυβέρνηση από τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει. Η περιύβριση νεκρού είναι η πιο άθλια πολιτική συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου