Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ> Ενας ΣΑΡΔΟΝΙΟΣ λαός

http://kourdistoportocali.com/news-desk/enas-sardonios-laos/

Στους Συριζαίους συγχωρούν σχεδόν τα πάντα


Κάποιες συγκρίσεις: Είναι Δεκέμβριος του 2010 όταν ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο κέντρο της Αθήνας. 
Το VIDEO είναι σχεδόν σοκαριστικό. 7 χρόνια μετά η πιο “επιθετική” κίνηση των πολιτών κατά υπουργού του Σύριζα είναι να πουν στον Σταθάκη ότι έχει σαρδόνιο χαμόγελο!
Λίγα 24ωρα αργότερα ο βουλευτής του Σύριζα Μπαλάφας με σχεδόν μισό εκατομμύριο καταθέσεις θα υποστηρίξει ευθαρσώς ότι οι Ελληνες γνώριζαν από το 2015 για τις περικοπές των συντάξεων (ούτε ένα ευρώ μέτρα είχε πει ο Τσίπρας) και για την μείωση του αφορολόγητου.
Πρόκειται για τον ίδιο λαό που βρίσκεται κάτω από τις ίδιες συνθήκες αλλά αντιδρά εντελώς διαφορετικά επειδή τον κυβερνούν κάποιοι που δηλώνουν Αριστεροί.

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ της εποχής από το enet.gr.
«Προβοκατόρικες σκοπιμότητες» είδε η Ν.Δ. πίσω από το βίαιο επεισόδιο και τον προπηλακισμό σε βάρος του βουλευτή της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη στη διάρκεια της μεγάλης διαδήλωσης, άποψη όμως την οποία δεν φάνηκε να συμμερίζεται ούτε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Σταύρος Δήμας ούτε ο ίδιος ο βουλευτής.
  «Δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες» είπε ο αντιπρόεδρος. «Εκείνο το οποίο είδα και από τα βίντεο, είναι ότι εδέχθη (ο βουλευτής) μια απρόκλητη επίθεση, άνανδρη, η οποία δεν βοηθάει σε τίποτα».
Χαμηλούς τόνους κράτησε και ο Κ. Χατζηδάκης. «Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν» δήλωσε. «Ωστόσο, όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση».
Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον αστυνομικό του και τους δύο πολίτες που τραυματίστηκαν, προσπαθώντας να τον υπερασπιστούν. Δεν θα κάνει μήνυση εναντίον όσων του επιτέθηκαν όπως έγινε γνωστό.
Ο ξυλοδαρμός του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκη έδωσε αφορμή για ακόμη μια διένεξη μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τους υπαίτιους των επεισοδίων.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώς Διώτη για τα κρούσματα βίας της ΕΛ.ΑΣ. εναντίον διαδηλωτών στις πρόσφατες κινητοποιήσεις κατά την επέτειο από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, επετέθη κατά της Κουμουνδούρου.
«Ποιοι αναφέρονται με μισόλογα στο περιστατικό εναντίον του κ. Χατζηδάκη;» αναρωτήθηκε και σε έντονο ύφος εξακολούθησε: «γιατί συμβαίνει μονίμως σ’ όλα τα επεισόδια να βρίσκεται κάποιος από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και όχι από το ΚΚΕ ή το ΠΑΣΟΚ;».
Ο υπουργός επέκρινε εξάλλου τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν περιφρουρεί τις συγκεντρώσεις του και ότι με τη στάση του «σηματοδοτεί την αντίσταση εν γένει εναντίον των πάντων».
Τις αιτιάσεις του απέρριψε όπως ήταν αναμενόμενο η κ. Διώτη, αλλά και ο Βασίλης Μουλόπουλος, οι οποίοι μέμφθηκαν την κυβέρνηση ότι διολισθαίνει στη λογική της περιστολής των συνταγματικών ελευθεριών. «Ποιον φοβάστε τόσο πολύ; Τη νεολαία, την κοινωνία, ή τον εαυτό σας; Σας παραξενεύει ο κοινωνικός αναβρασμός;» κατέληξε η βουλευτής.
Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ, διά των Β. Μουλόπουλου και Μ. Κριτσιωτάκη, καταδίκασε τον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργού της Ν.Δ.
***Την επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη καταδίκασαν το ΚΚΕ, ο ΣΥΝ και η Δημοκρατική Αριστερά.
***«Στην τυφλή αντιμνημονιακή πολιτική» αποδίδει η Ντόρα Μπακογιάννη την επίθεση στον βουλευτή και κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι ακολουθεί το ΠΑΜΕ.
**«Η βίαιη επίθεση κατά του κ. Χατζηδάκη ανοίγει έναν επικίνδυνο δρόμο, να θεωρείται ο ξυλοδαρμός μέσο πολιτικής κριτικής» ανακοίνωσε το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου