Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Η ντουλάπα ξεγύμνωσε τον Παρασκευόπουλο! (​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​)

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/i-ntoulapa-ksegumnose-ton-paraskeuopoulo/10.115199
Αν ο Παρασκευόπουλος κοιμάται καλά τα βράδια, πρέπει ή να έχει παχύδερμη συνείδηση ή να τον έχει τσιμπήσει μαρξιστική μύγα τσε τσε.
Θεωρώ πιθανότερο το δεύτερο.
Θεωρεί πως τα έπραξε όλα ορθά. Δεν του μυρίζουν οι ιδέες και οι πράξεις του αίμα. Η ιδεοληψία είναι χειρότερη από την αδιαφορία. Διότι ο ιδεοληπτικός είναι εργώδης στο κακό. Μόνο ο εργώδης βλάκας είναι πιο επικίνδυνος, αλλά ας μην μπαίνω στα χωράφια του μεγάλου Λεμπέση. Τα έχει πει καλύτερα από μένα για τους βλάκες στο μνημειώδες κοινωνιολογικό έργο του. Εδώ έχουμε να κάνουμε με άλλο πράγμα, με ανακυκλωμένους ακροαριστερούς.
Οσοι ζούμε από μέσα τα δικαστήρια, τις φυλακές, την πολύπαθη Αστυνομία, την οποία εύκολα καθυβρίζει ή βγάζει μπροστά ως αποδιοπομπαίο τράγο πας ένας που δημοσιολογεί, γνωρίζουμε κάποια απλά πράγματα. Καταρχάς, γνωρίζουμε την αλήθεια για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών στη χώρα. Οι μαινάδες της πολιτικής ορθότητας θα σας πουν ότι είναι πάνω κάτω σαν των ημεδαπών. Μια εργάσιμη ημέρα που θα έχετε ρεπό ή οποιαδήποτε ημέρα, αν είστε, δυστυχώς, άνεργοι, πηγαίνετε μια βόλτα στα Μικτά Ορκωτά Δικαστήρια, στα Μικτά Ορκωτά Εφετεία, στα Τριμελή και Πενταμελή Κακουργημάτων, εκεί όπου δικάζονται οι βαριές κακουργηματικές πράξεις, τα σκληρά εγκλήματα, βιασμοί, φόνοι, ένοπλες ληστείες, εμπορία ναρκωτικών κ.λπ. Εξω από την αίθουσα υπάρχει το έκθεμα με τα ονόματα των κατηγορουμένων και δίπλα οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται.
Θα δείτε πολλά ονόματα μουσαφιραίων στη χώρα, δυσανάλογα σε αριθμό του πληθυσμού τους στη χώρα. Εάν, μάλιστα, αποφασίσετε να κάνετε σε βάθος χρόνου μια μικρή στατιστική έρευνα, θα αρχίσετε να διαπιστώνετε μόνοι σας ποιοι ρέπουν στις ληστείες, ποιοι είναι στη χοντρική και ποιοι στη λιανική της πρέζας, ποιοι τραβάνε πιο εύκολα τη σκανδάλη, ποιοι είναι καλύτεροι κλέφτες, ποιοι έχουν πιο συχνά χούι τις σεξουαλικές επιθέσεις και τους βιασμούς, ποιοι είναι οι πιο σκληροί.
Η εξήγηση έχει να κάνει με πολλούς κοινωνιολογικούς, ακόμη και θρησκευτικούς παράγοντες, πάντως σίγουρα θα δείτε την «πολιτική ορθότητα» και το «όλοι το ίδιο είμαστε» να γίνονται κουρέλια.
Δεύτερον, θα βλέπατε από μέσα πόσοι τέτοιοι κοινωνικοί λύκοι, για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή, τιμή και περιουσία δεν τυγχάνει κανενός σεβασμού, θεωρώντας τους ανθρώπους θηράματα και την περιουσία τους υποψήφιο λάφυρο, ξαμολήθηκαν ελεύθεροι χάρις στα νομοθετικά μέτρα των συριζαίων.
Ανθρωποι που έχουν κάνει φόνους, βιασμούς, απανωτές ληστείες, που έχουν χρησιμοποιήσει ιδιαίτερη σκληρότητα βγήκαν με τα χέρια στις τσέπες από τις φυλακές για να αρχίσουν πάλι το κυνήγι, να ζήσουν ως αρπακτικά σε βάρος των συνανθρώπων τους. Οχι μόνον των Ελλήνων, αλλά και σε βάρος άλλων αλλοδαπών, τίμιων εργαζομένων.
Προ ημερών ένας σκληρά εργαζόμενος Μολδαβός, οικογενειάρχης, δολοφονήθηκε για να ληστευτεί από δύο άλλους αλλοδαπούς. Το Εκβιαστών είναι τίγκα σε υποθέσεις αρπαγής και εκβίασης από συμμορίες Πακιστανών, Μπανγκλαντεσιανών σε βάρος συμπατριωτών τους.
Τους φέρνουν με πίστωση των δουλεμπορικών ναύλων, που θα ξεχρεώσουν δουλεύοντας, και όταν δεν μπορούν, τους κλειδώνουν κάπου, τους βασανίζουν, ενίοτε τους βιάζουν και απαιτούν από την οικογένεια των θυμάτων στη μακρινή πατρίδα τους να εξοφλήσουν τη δουλεμπορική «αμοιβή». Μερικές φορές γίνεται και... εκχώρηση απαιτήσεως. Δηλαδή, λέει ο δουλέμπορος εκβιαστής σε έναν «συνάδελφό» του «ο τάδε μου χρωστάει 2.000 ευρώ, δώσε μου 1.000 και είσπραξε εσύ τα 2.000», οπότε τον περιλαβαίνει ο «ανάδοχος» του χρέους και τον εκβιάζει βασανίζοντάς τον, ώστε να πληρώσει το σόι ή οι φίλοι του δύστυχου. Στις φυλακές η συντριπτική πλειονότητα των κρατουμένων είναι επίσης αλλοδαποί.
Επομένως, όσα λένε οι ακροαριστεροί ψευτοεπιστήμονες κι οι ντουντούκες της «πολιτικής ορθότητας» στα ΜΜΕ είναι ξεγυρισμένα ψέματα. Αν όλοι αυτοί οι κατσαπλιάδες δεν ήταν εδώ, εάν οι Παρασκευόπουλοι δεν τους είχαν νομοθετικώς απελευθερώσει μαζί και με αρκετούς Ελληνες σκληρούς κακοποιούς, πολλοί συνάνθρωποί μας, ημεδαποί κι αλλοδαποί, θα ήταν ζωντανοί, κάποιες γυναίκες ή ανήλικα παιδιά, ανάμεσά τους και αγόρια, δεν θα είχαν υποστεί την καταστροφική εμπειρία του βιασμού και κάποιες περιουσίες θα ήταν αλώβητες.
Η λύση, λοιπόν, είναι η αυστηρότητα και η καταστολή, ειδικά στους καθ’ έξιν εγκληματίες που έχουν διαπράξει σκληρά εγκλήματα κατά της ζωής και της γενετήσιας ελευθερίας και οι οποίοι πρέπει να εξαιρούνται κάθε ευεργετικού μέτρου. Μηδενική ανοχή στο έγκλημα και όχι χάδια στους σκληρούς κακοποιούς.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ - www.neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου