Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Συνεχίζονται οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ για το ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΣ Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ)

Ένας κόσμος. Πολλές πραγματικότητες.
Ένα μεταπτυχιακό. Δύο κατευθύνσεις. 

 
"Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία", ΑΠΚΥ
 
Ταξίδεψε μαζί του στον Υπέρ - επικοινωνιακό κόσμο. 
 
High End Δημοσιογραφία. Οπτικοακουστική επικοινωνία. Διαμεσική δημοσιογραφία. Δημόσιες σχέσεις. Social awareness και στρατηγική επικοινωνία 2.0  
 

 

 Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με δύο τίτλους σπουδών
 
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) "Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία" του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου με έδρα τη Λευκωσία, είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ και μπορείς να το παρακολουθήσεις εξ αποστάσεως, επιλέγοντας τη μία από τις δύο κατευθύνσεις του. Οι απόφοιτοι του ΜΠΣ, με την παρακολούθηση του 50% μόνο του προγράμματος (δηλαδή τις ενότητες της δεύτερης κατεύθυνσης), εξασφαλίζουν και δεύτερο τίτλο σπουδών.

Είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα σε Ελλάδα, Κύπρο και ΝΑ Μεσόγειο και συνεργάζεται με το Advanced Media Institute, το Εργαστήριο Στρατηγικής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιά), το περιοδικό Δημοσιογραφία και τη δημοσιογραφική ιστοσελίδα dimosigrafia.comενώ σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις και σε διδακτορικές σπουδές.
#RetreatConference2016 - Αθήνα
Το περιοδικό Δημοσιογραφία σε συνεργασία με το Columbia Journalism Review είναι μόνο μία από τις πολλαπλές δραστηριότητες του ΜΠΣ "Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία".

Το ΜΠΣ έχει επιτύχει εκτεταμένο ερευνητικό έργο με μεγάλη επιστημονική αναγνώριση. Οι έρευνές του προσφέρουν ουσιαστική και χρηστική γνώση στο πεδίο της επικοινωνίας και της νέας δημοσιογραφίας.

Ανακοινώσεις των φοιτητών παρουσιάζονται σε κορυφαία επιστημονικά συνέδρια, εργασίες τους δημοσιεύονται σε σημαντικά επιστημονικά περιοδικά, αποτελέσματα των ερευνών τους σχολιάζονται από Μέσα ενημέρωσης, τεχνοκράτες και πολιτικούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. 
Videos: απόφοιτοι του ΜΠΣ
Η Στέλλα Μιχαήλ για το ΜΠΣ "Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία"
Η Λίνα Βαλσαμίδου για το ΜΠΣ "Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία"
Η αποστολή του ΜΠΣ και τα χαρακτηριστικά του
 
Αποστολή του είναι να προσφέρει στην κοινωνία και την αγορά εργασίαςαξιόπιστους και υπεύθυνους επαγγελματίες στην Επικοινωνία και την Δημοσιογραφία, οι οποίοι θα συμβάλουν στη βελτίωση του δημόσιου λόγου και του δημόσιου ήθους.

Όπως είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Μένεγος του Popaganda σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Δημοσιογραφία: "Πολυτάλαντος και story teller. Αυτό χρειάζεται να είναι ο δημοσιογράφος στην εποχή μας".

Μέσα από τις υψηλού επιπέδου σπουδές του ΜΠΣ, οι οποίες χαρακτηρίζονται από αξιοπιστίαεξειδίκευσηποιότητακαινοτομία και εξέλιξη, θα μάθεις να κινείσαι καλύτερα σε έναν κόσμο, σε κάθε πεδίο, του οποίου η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο.
Απόφοιτοι 2015
Τι θα μάθεις; 
 
Να επικοινωνείς, να δικτυώνεσαι και να δημοσιεύεις. Τρεις βασικές πρακτικές με καθοριστική σημασία για τη ζωή, την ανέλιξη και την επιτυχία στον υπέρ - επικοινωνιακό κόσμο. ΣτρατηγικήΤακτικές Επικοινωνίας και Μέσα, οι καθοριστικοί παράγοντες για αποτελεσματική επικοινωνία σήμερα.

Μέχρι το τέλος θα μάθεις να αξιοποιείς αποτελεσματικότερα τα νέα και συνεχώς εξελισσόμενα Μέσα ενημέρωσης και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλες τις δράσεις της επαγγελματικής και προσωπικής σου δραστηριότητας.
Ηχογράφηση #RetreatConference2016
Πού θα ταξιδέψεις;

Στο πεδίο της έρευνας, μέσα από το οποίο θα εφοδιαστείς με θεωρητική γνώσητην οποία θα κληθείς να κάνεις πράξη.

Στη συνέχεια, οι προορισμοί ποικίλλουν. Το ετήσιο #retreat - 3ημερη επιστημονική και επικοινωνίας συνάντηση φοιτητών και καθηγητών- αποτελεί έναν από τους βασικότερους θεσμούς του προγράμματος.

 
Οι αιτήσεις για το έτος 2017 -2018

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 λήγει στις 28 Απριλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ και για εγγραφές εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου