Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

"H «καρατόμηση» της Νεοδημοκράτισσας Κ. Παπακώστα για «τα μάτια» ενός αποστάτη και η αντικατάστασή της από έναν «μουσαφίρη»..."

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε την «καρατόμηση» της παραδοσιακής Νεοδημοκράτισσας Κατερίνας Παπακώστα για «τα μάτια» ενός αποστάτη καθώς και την αντικατάστασή της από έναν «μουσαφίρη» :


«Τα πράγματα φωνάζουν : Το παραδοσιακό στέλεχος της ΝΔ και επί χρόνια βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα «καρατομείται» σε χρόνο dt για «τα μάτια» του αποστάτη - όψιμου Νεοδημοκράτη κ. Αδωνι , ενώ αντικαθίσταται ακαριαία από τον «μουσαφίρη» κ. Φωτήλα. Αυτό είναι εν έτει 2017 το ( τέως ιστορικό) κόμμα του αείμνηστου Κων/νου Καραμανλή όπου περιθωριοποιούνται συστηματικά οι παραδοσιακοί Νεοδημοκράτες και ανταμείβονται όσοι «είδαν φως και μπήκαν» . Η «Ανάσταση» της ΝΔ είναι προφανές ότι αργεί πολύ ακόμη ,παρότι έχει αντιπάλους τους ψεύτες και αποτυχημένους ΣΥΡΙΖΑίους οι οποίοι ,όμως, έχουν κάνει κυριολεκτικά  «γιο-γιο» τη ΝΔ με την περίφημη Εξεταστική για την Υγεία…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου