Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

"ΘΑΥΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ"



Text Box: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
                                                                                                                                               




                       
Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η υποκρισία, η αναλγησία του πολιτικού συστήματος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, ώστε μπορούμε χωρίς ενδοιασμό να ομιλούμε για προδοσία κατά τους Έθνους των Ελλήνων ή ακόμη ορθότερο κατά της ανθρωπότητας.
Όλοι αυτοί που βρίσκονται στη Βουλή, τα ΜΜΕ που τους υποστηρίζουν, η Πανεπιστημιακή κοινότητα που τους ανέχεται, είναι προδότες.
Κροκοδείλια δάκρυα οργής κατά του Μουσουλμάνου Βουλευτού που παρακινήθηκε από την Τουρκία να δηλώσει στη Βουλή ότι η επίσημη γλώσσα της Ελλάδος είναι η Τουρκική.

Το 2006 δια νόμου ορίσθηκε η Τουρκική ως επίσημη  γλώσσα του Ελληνικού κράτους. Έκτοτε το Υπουργείο παιδείας με Ελληνόφωνους συμβούλους αλλοιώνει την Ελληνική γλώσσα, την Ιστορία, με αποτέλεσμα η Ελληνική γλώσσα να απογυμνώνεται συστηματικά.
Παγκοσμίως έχει γίνει αποδεκτή η αξία της γλώσσης μας, σήμερα δε αυτή διδάσκεται ως δεύτερη γλώσσα στη Ρωσία και σε 29 άλλες χώρες ενώ στην ήπειρο της Αυστραλίας είναι η 2η επίσημη γλώσσα.
Είχα την τύχη να μελετήσω πρόσφατα ένα βιβλίο για την γλώσσα μας, από αυτά που αποκαλύπτουν συμπαντικούς κώδικες και να συνειδητοποιήσω την πνευματική κληρονομία που άφησαν, μέσω της γλώσσης μας στην ανθρωπότητα, οι πρόγονοί μας.
Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η ΝΑΣΑ το 2001 απέστειλε μήνυμα στο σύμπαν από τις στήλες του Ολυμπίου Διός.


«ΘΑΥΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ»
«Ο Θαύμας και η Ίρις, ως ένα συμπαντικό μήνυμα στον δρόμο προς τον Οικουμενισμό »

Αξιότιμη κυρία Αλτάνη,
Με τιμά η πρότασή σας να προσεγγίσω τα διανοήματά σας χωρίς ο ίδιος  να έχω τις περγαμηνές για να εισέλθω σε ένα χώρο που ναι μεν λατρεύω αλλά ουδέποτε είχα τον «Δάσκαλο» να με οδηγήσει στο μυστηριακό πυρήνα του.
Επιχειρώντας μια κατάδυση στον πνευματικό πλούτο του βιβλίου σας αφ’ ενόςεκφράζω τον θαυμασμό μου για αυτόν, αφ’ ετέρου δε μου δίνετε την ευκαιρία  να λάβω θέση, ως οφείλω, εναντίον των  «χθόνιων Τιτάνων» οι οποίοι ως Εφιάλτες, Δούρειοι Ίπποι και λύκοι βαρείς, αλλοιώνουν την γλώσσα των Θεών προσπαθώντας να καθιερώσουν ως επίσημη γλώσσα της Πατρίδος μας την Τουρκική.

«Επι-σκέπτη των σκέψεών μου,
είσαι η ψυχή, προβολή της ψυχής μου,
είσαι ο Θαύμας και η Ίρις,
η τρέχουσα κοσμική μας νοημοσύνη».
Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, οι άοκνοι σκαπανείς του Ελληνισμού στέκονται ορθοί στις επάλξεις του Έθνους συνεχίζοντας τον διαχρονικό αγώνα τους για την διατήρηση άσβεστης της φλόγας του Προμηθέα.
Με βαθειά συγκίνηση καταθέτω σήμερα τα λίγα τούτα λόγια, όπως αξίζει σε μία  βαθυστόχαστη διανοούμενη που ζει και κινείται ανάμεσά μας, αναπνέει την ανάσα μας και δημιουργεί. Και τούτη η πνευματική προσωπικότητα του καιρού μας, μύστης της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας και κυρίως ο άνθρωπος της γνώσης και της αλήθειας, είναι η αγαπητή μας κυρία Αλτάνη!
Μία ευγενική παρουσία, απλή σαν το φως στη μοναξιά του πλήθους, μιά πηγή φωτός ενάντια στον σκοταδισμό του σήμερα, μία ακούραστη ερευνήτρια και εργάτρια του πολιτισμού, μία  πολύπλευρη, πιστή υπηρέτρια του πνεύματος, που πολλοί από εμάς έχουμε την τύχη να εισπράττουμε τους καρπούς του αγώνα της και κάθε φορά που μελετάμε το έργο της να νοιώθουμε ότι μιλά στις καρδιές μας.
Πρόκειται για το 10ο βιβλίο της κυρίας Αλτάνη, ένα  ανεπανάληπτο έργο, η αριστουργηματική συγγραφή του οποίου αποδεικνύει τόσο την βαθειά γνώση της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας όσο και την συγγραφική και διδασκαλική δεινότητα της δημιουργού.
Εισάγοντας τον Θαύμαντα, την δύναμη της ψυχής του όντος, τον Θεό και  πατέρα της Ίριδος, στην καθαρότητα του βλέμματός μας, διεγείρει την νοητική λειτουργία του αναγνώστη και την οδηγεί στα ουσιώδη σημεία του θέματος επιλέγοντας τον διάλογο και τις ερωταποκρίσεις,  μέθοδος που καθιστά εύληπτη και ενδιαφέρουσα την διδασκαλία των εννοιών, οδηγώντας μας στις πηγές της γνώσεως.
Η συγγραφεύς των ΑΡΡΗΤΩΝ ΛΟΓΩΝ και «Δασκάλα» των μυημένων στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, αποκρυπτογραφώντας την βήμα προς βήμα, αναδεικνύει την θεία προέλευση και αποστολή της Ελληνικής γλώσσαςαποκαλύπτοντας τον μυστικό κώδικα δημιουργίας και εξελίξεώς της ως μέσον έκφρασης, της σοφίας, της αγάπης, της ελευθερίας και της γνώσεως που συμβάλλει στην πνευματική ανάταση του Ανθρώπου ωθώντας τον προς την θεοποίησή του. Χωρίς αυτόν τον θείο κώδικα, την Ελληνική Γλώσσα, ο άνθρωπος αδυνατεί να επικοινωνήσει με τον συμπαντικό νουν.
Παράλληλα, η κυρία Αλτάνη, αντιμαχόμενη τους αργυρώνητους αρνητές του Ελληνικού μεγαλείου τονίζει ξεκάθαρα ότι είναι ευτυχία να είσαι Έλλην και με το έργο της  επαναφέρει σε αυτές τις δύσκολες για την Πατρίδα μας και την ανθρωπότητα στιγμές, την Ελληνική Κοσμοαντίληψη, το Ελληνικό Οικουμενικό Αξιακό Σύστημα ως σταθερή βάση θεοποίησης του ανθρωπίνου γένους, ενώ αρνείται πεισματικά την θεωρία του Δαρβίνου και αναδεικνύει τον ολύμπιο σπόρο που λέγεται Έλλην και γλώσσα Ελληνική.
Οι αρμονικές συχνότητες των γραμμάτων και των συλλαβών δημιουργούν νοητικούς κραδασμούς μεταδίδοντας ακαριαία την γνώση των θείων νόμων στην ανθρώπινη διάνοια.
Η σημασία και η θέση των 27 γραμμάτων στην εκφορά του λόγου, η εννεαδική διάταξή τους, ο σχηματισμός των λέξεων διά των γραμμάτων Ε,Ν,Φ, καθιστούν την Ελληνική γλώσσα νοηματική και σύμφωνα με την θεωρία των ιδεών, στο αλφάβητο λειτουργεί το Εν και τα πολλά, το μέσον και τα άκρα,  το όμοιον και ανόμοιον, το εκ δεξιών και το εξ ευωνύμων, η ισότης και η ανισότης, το έμπροσθεν και το όπισθεν, το μικρόν και το μέγαωθώντας την ανθρώπινη ψυχή να αντιληφθεί το πραγματικό νόημα της ύπαρξής της.
 «Θαυμαστά τα θεία εργαλεία των γραμμάτων, πατέρα. Πραγματικά αόρατο μνημείο αξεπέραστο σε σοφία η γλώσσα η Ελληνική. Πρώτη και υπέρτατη έκφραση την συν+ομιλία μεταξύ αθανάτων και θνητών.»
Ένα βιβλίο στο οποίο αντιπαραβάλλονται δύο διαμετρικά αντίθετοι κόσμοι. Από τη μια μεριά οι χθόνιοι Τιτάνες, δηλαδή ο κόσμος που αρνείται την αξία του Ανθρώπου, ως οι θιασώτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων και από την άλλη οι Ολύμπιοι Τιτάνες, οι στυλοβάτες των ιδανικών και του ήθους, ο κόσμος που πιστεύει στην προοπτική της Θεοποίησης του Ανθρώπου.
«Ο άνθρωπος φύσει ορέγεται του ειδέναι» υποστήριζε ο Μέγας Αριστοτέλης. Και αυτό ακριβώς επέτυχε η κυρία Αλτάνη.
«Έκπληκτος ο αναγνώστης διαβάζει για το διπλό θαύμα. Στο πρώτο θαύμα η Ελληνική Γλώσσα μας κάνει δώρο τα μυστικά της, για να τα γνωρίσουμε αυτούσια όπως μας τα παρέδωσε ο Πλάτων και ο Κρατύλος από την ορφική, ομηρική και ησιόδειο εποχή.
Το δεύτερο και ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι από την Τιτανομαχία μέχρι σήμερα δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα σε σχέση με την ψυχολογία μας.
Η ψυχολογική αποτύπωση του Έλληνα παρέμεινε η ίδια από εκείνους τους αμνημονεύτους χρόνους.
Τιτάνες είναι οι δύο όψεις του εαυτού μας η «χθόνια» και «η αγλαή». Θαύμας είναι η ικανότητά μας να τις διακρίνουμε.
Αν τέλος πάντων, επιθυμείς να μάθεις ποιος είσαι, την απάντηση θα σου την δώσουν ο Θαύμας και οι Τιτάνες, που τώρα εσύ κρατάς στα χέρια σου.»
Το βιβλίο αυτό είναι ένα εγκόλπιο, το οποίο θα πρέπει να διδάσκεται απανταχού της γης, προκειμένου ο σύγχρονος άνθρωπος να γίνει κοινωνός του νάματος του πνεύματος του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού που απλόχερα οι Έλληνες πρόσφεραν στο κόσμο.
«Αν είναι αλήθεια ότι το βιολί είναι το τελειότερο μουσικό όργανο, τότε τα Ελληνικά είναι το βιολί της σκέψης». Λόγια βαρύνοντα μιας ξεχωριστής γυναίκας η οποία έμεινε γνωστή αφ’ ενός για τη δύναμη της θέλησής της - γεννήθηκε τυφλή και κωφάλαλη αλλά κατάφερε να γίνει σπουδαία συγγραφέας και αγωνίστρια – αφ’ ετέρου για τον αδιαπραγμάτευτο φιλελληνισμό της.
Και η πολυτάλαντος κυρία Αλτάνη; Μία αστείρευτη «Πηγή λαλέουσα». Μια πνευματική προσωπικότης που αναλώνεται στην υπηρεσία του ανθρώπου. Ένας Δημιουργός με αυτογνωσία και ιδιαίτερο χάρισμα στοχασμού αφιερωμένη ψυχή τε και σώματι ως θεραπαινίς της Ελληνικής Γραμματείας που διακατεχόμενη από την εναγώνια προσπάθεια της δημιουργού συνεισφέρει στην πνευματική ανέλιξη του Έλληνα ανθρώπου. Απορροφώντας το νέκταρ των γνώσεών της και αφομοιώνοντας τα πνευματικά διδάγματά της, την χειροκροτούμε τιμώντας τις επιτεύξεις της αναπέμποντας συγχρόνως ευχή «ο φάρος της γνώσης να συνεχίσει να εκπέμπει την δική της φώτιση, ώστε να μας διδάσκει μεταλαμπαδεύοντας τους στοχασμούς «της Ελληνίδας σκέψης» για να είμεθα άλκιμοι στο σώμα, στην ψυχή και το πνεύμα.»   


Η συγγραφεύς -  ερευνήτρια των Αρρήτων Λόγων, κ. Αλτάνη πραγματοποίησε στον  τηλεοπτικό  σταθμό blue sky242 εκπομπές φιλοσοφικού και μυθολογικού περιεχομένου.
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΛΤΑΝΗ- ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΘΑΥΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ
                                                                                           

Μπορείτε να βρείτε όλες τις εκπομπές της κ. Αλτάνης στο www.youtube.comανεβασμένες από το κανάλι ΑΛΣ Α.Ε. στο link: https://goo.gl/o5Tfq1
Ή μπορείτε να προτιμήσετε τα έτοιμα playlist στο link: https://goo.gl/XQTEqG

fulladio4Αναλυτικά η θεματολογία και ο τίτλος της κάθε εκπομπής, καθώς και ολόκληρη η λίστα με τις εκπομπές κατά κύκλους, βρίσκονται στις πληροφορίες του κάθε βίντεο επιλέγοντας το «εμφάνιση περισσοτέρων»   ή «show more».

ἦθος ἀνθρώπῳ δαίμων(Ηράκλειτος, αποσπ.119)


Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛ.ΛΑ.Σ

Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου