Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Η νέα λεόντειος συμφωνία Σταυρωτήδων -τοκογλύφων- κυβέρνησης: Έσκαψε πιο βαθιά το λάκκο των λεόντων στον οποίο έριξαν τον ελληνικό λαό.

Στην επόμενη «αξιολόγηση» θα μας χώσουν πιο βαθιά αν δεν αποφασίσουμε να βγούμε από το λάκκο τους έστω και τώρα.
Το λέγαμε και το γράφαμε στην ΕΔΑ από το 1960!
Έγραφε ο διανοητής Ηλίας Ηλιού: ΕΟΚ σημαίνει: Μικρασιατική καταστροφή και συγκεκριμένα: «Η Κοινή Αγορά αποτελεί τον μεγαλύτερον κίνδυνον δια τον ελληνικόν λαόν και πρόκειται ν’ αποβή, αν τελικά επραγματοποιείτο, γεγονός τόσον ολέθριον δια την Ελλάδα, όσον, η μικρασιατική καταστροφή ή η γερμανοϊταλοβουλγαρική κατοχή»(βλ. Τ. Τρίκκα: ΕΔΑ (1951-1967), εκδ. «Θεμέλιο», τομ. Α, Αθήνα 2009, σελ. 487).
Αυτά για τους «αριστερούς» του κώλου και τους πραγματευτάδες των ιδεών!
 
Αθήνα 16/6/2017

Πολιτικές Υποθήκες
Πλάτων: «Κάθε διοίκησις, είτε ιδιωτική είναι είτε δημοσία κανένα άλλον σκοπόν δεν έχει παρά να φροντίζει δια το καλύτερον εκείνου που έχει υπό την δικαιοδοσίαν της».
Ο ίδιος: «Η φύσις της αδικίας όπου παρουσιάζεται εις την πόλιν.. πρώτον μεν καθιστά ανίκανον εκέινον να αναλάβη καμμίαν επιχείρησιν ένεκα των διχονοιών και των ερίδων τας οποίας γεννά, έπειτα δε του αναπτύσσει την έχθραν και προς τον εαυτόν του, και προς κάθε τι όμοιον του και προς το δίκαιον».
Ο ίδιος: «Το άκρον άωτον της αδικίας είναι να θεωρήται κανείς δίκαιος χωρίς να είναι»
Ο ίδιος: «Πραγματικώς, φαίνεται πως μας σαγηνεύουν όσα μας εξαπατούν».
Ο ίδιος: «Και όστις εξέλθη καθαρός από όλας τας δοκιμασίας, και κατά την παιδικήν και την νεανικήν και την ανδρικήν ηλικίαν, θα τον διορίζωμεν άρχοντα και φρουρόν της πόλεως» (Από «Πολιτεία»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου