Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Από το Μενίδι στο Eurogroup (του Φαήλου Κρανιδιώτη)

Μερικοί για τη δόση τους σέρνονται στο Ζεφύρι και το Μενίδι, στα αδέλφια μας, στους γύφτους, αλήτες, πουλιά, αλλά συλλογικώς σερνόμαστε στα Eurogroup, στον Γερούν τον αγελαδολόγο με τα σγουρά μαλλάκια και σε κάτι Τεύτονες «συμμάχους», σε σχέση με τους οποίους το βλέμμα της ρέγγας με χοντρό αλάτι στη λαδόκολλα είναι πιο πονόψυχο.

Εκεί δε, όπου ο Τσεκελώτος πηγαίνει με τη σάκα του, τα μαρκαδοράκια του και τα στρας του Pride να στολίζουν ακόμη το τσαλακωμένο σακάκι του, όταν πει κάτι θετικό για τους κυβερνητικούς μας στόχους ο Σόιμπλε, ωσαννά και ζήτω του.
Οταν πει πως εδώ και κάτι μέρες τα είχαμε συμφωνήσει αλλά ο αρχηγός του Καρανίκα ζήτησε άλλες δυο τρεις βδομάδες νταραβέρι μουσαντό δι' επικοινωνιακούς λόγους, τότε πάρ' τον κάτω τον «καροτσάκια», τον SS, τον φθονερό κανάγια, που έβλεπε το θαύμα μας στις νέες τεχνολογίες, στην ανάπτυξη και θέλει να μας πλήξει. Προφανώς, δεν του αρέσει να κάνει τον αβανταδόρο σε παπατζιλίκια και τους «δίνει».

Η Γερμανία είναι μια παγκόσμια βδέλλα, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, όπως έλεγε μια ψυχή με τικ στον ώμο... Η Γερμανία είναι παράσιτο. Το είπαν και οι Γιάνκηδες, που άρχισαν με τον Ντόναλντ, που κοροϊδεύουν οι χλεχλέδες και οι υστερικές κυράτσες της Αριστεράς, να παίρνουν γραμμή πως το Βερολίνο μαζεύει χρήμα από παντού με σιδερένιο χέρι, χωρίς να επενδύει πουθενά, ξαναχτίζει lebensraum, χωρίς να ρίξει ντουφεκιά. Ξεσκίζει την παραγωγή των άλλων, διαφυλάσσει τη δική της και με το νόμισμα για τουμπελέκι έχει κάνει τη μισή Ευρώπη να χορεύει τυρολέζικους χορούς. Το έχουμε ξαναπεί το αυτάρεσκο αστειάκι, που λέει μεταξύ της η γερμανική πολιτική και οικονομική ελίτ: «Τα κεφάλαια δεν μπορεί να πάθουν κρυοπαγήματα στη Ρωσία».

Εχουμε μετατραπεί από κυρίαρχη χώρα σε πρεζόνι των δόσεων, όλα τα δυσοίωνα μας σερβίρονται με προοπτική δεκαετιών, ως τα δισέγγονά μας, ενώ παράλληλα με φετφάδες μιας χρυσοκάνθαρης ευρωγραφειοκρατίας διαλύουμε την εθνική μας ταυτότητα, υπονομεύουμε καθετί ρωμαλέο στην κοινωνία μας, θεσμοθετώντας το παράδοξο, το κοινωνικά απόβλητο και επιδοτώντας τον ισλαμικό εποικισμό, ενώ ταυτόχρονα πολεμάμε ανελέητα την παραδοσιακή οικογένεια και βαραίνουμε κι άλλο τη ζυγαριά των θανάτων σε βάρος των γεννήσεων.
Ο Σόρος και τα πλοκάμια του, οι ΜΚΟ, πολιτικοί που υπηρετούν σαν εκπαιδευμένες ύαινες την αποδόμηση, επιθυμούν την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών εθνών από έναν παρδαλό πολτό φοβικών, ευνουχισμένων γηγενών, μουσαφιραίων που μισούν τη Δύση και τις αξίες της, από όλο το παρδαλό νεο-εποχίτικο καρναβάλι των «δικαιωματιστών», ένα φασισταριό που μοιράζει ύβρεις και ψόφους και κάνει τα αληθινά SS να μοιάζουν με χλιαρούς οπαδούς του ΚΟΔΗΣΟ.

Οποτε έχετε εκφράσει την παραμικρή αντίρρηση στην ολοκληρωτική και αφύσικη ατζέντα τους, την οποία κοπρίζουν και στα μυαλά των παιδιών στα σχολεία, εισπράττετε από κατάρες και χυδαίες ύβρεις έως απειλές και φυσική βία. Οποιος δεν είναι ψυχανώμαλη σταλίνα σαν του λόγου τους είναι «φασίστας». Αυτό, όμως, το θράσος τους, αριστερών και φιλελέδων από τα Lidl, γεννά όλο και μεγαλύτερη αντίδραση, που σιγά σιγά γίνεται οργή της σιωπηλής πλειοψηφίας και αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει, με επιταχυντή την ψόφια και αμήχανη ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα 'ρθει, λοιπόν, αυτή η στιγμή, και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεν θα είναι αμήχανη, που ο λαός, οι Ελληνες πατριώτες που αγαπούν τη χώρα, έχουν πνευματικό καταφύγιο την ορθόδοξη πίστη ή κι αν είναι χλιαροί, πάντως αγαπούν βαθιά τον τόπο, την ταυτότητά του κι έχουν μπαϊλντίσει από τον φασισμό των «πολιτικά ορθών» αποδομητών, που θα τους πετάξουν όπως την τρίχα από το ζυμάρι. Τότε ίσως ασχοληθούμε με τα μεγάλα· με την ισχύ και όχι με την υποταγή...
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου